Apple Watch Series 6 Aluminium 40 mm Blått bånd
 
Apple

Watch Series 6 Aluminium med 4G

  • Revolusjonerende sensor og app for måling av oksygen i blodet
  • EKG-app som lar deg sjekke hjerterytmen din når og hvor som helst
  • Forbedret Retina-skjerm som alltid er på
Les mer om Watch Series 6 Aluminium med 4G

Ønsker du å benytte klokken på vårt 4G-nett? Du kan enten bruke klokken med Tvilling-tjenesten (for deg selv), eller med eget abonnement for et familiemedlem. Se fremgangsmåter for å sette opp klokken her.

Velg modell

Velg farge

Blå Alu/Navy Sport band

På nettlager

Hva passer for deg?

Betal nå
Rentefri delbetaling - Ingen binding

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Apple Watch Series 6 Aluminium 40 mm Blått bånd0,-5890,-
Totalt0,-5890,-

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Watch Series 6 Aluminium med 4G

Apple Watch Series 6 – Personlig helse har en stor fremtid. På håndleddet ditt.

Sjekk oksygenmetningen i blodet med en revolusjonerende ny sensor og app. Ta et EKG når og hvor som helst. Få treningsdata ved å kaste et raskt blikk på den forbedrede Retina-skjermen. Med Apple Watch Series 6 på håndleddet kan du leve sunnere og mer aktivt, samtidig som du alltid er på nett.

Oksygen i blodet. Et friskt pust av innovasjon.

Oksygenmetningen i blodet er en viktig måleverdi for generell velvære. Den kan hjelpe deg med å forstå hvor godt kroppen din tar opp oksygen, og mengden oksygen som sendes rundt i kroppen. Den bemerkelsesverdige nye sensoren og appen i Apple Watch Series 6 gjør det mulig å måle oksygenmetningen i blodet akkurat når du vil, i tillegg til at den kan ta målinger i bakgrunnen både dag og natt.1

Ny sensor. Ny innsikt.

Den nye sensoren for måling av oksygen i blodet består av fire klynger med LED-lys og fire fotodioder. Den er integrert i glasset på den redesignede undersiden av klokken, og arbeider i tospann med appen Oksygen i blodet for å måle oksygenmetningen din.

Dybdeopplysning.

Grønne, røde og infrarøde LED-lamper belyser blodårene i håndleddet, og fotodioder måler hvor mye lys som reflekteres. Deretter beregner avanserte algoritmer fargen på blodet ditt, og dette gir en indikasjon på mengden av oksygen.

EKG. På håndleddet. Alltid. Overalt.

Med EKG-appen kan Apple Watch Series 6 ta et EKG tilsvarende et håndholdt elektrokardiogram. Dette er en imponerende bragd av en bærbar enhet, som kan gi livsviktig informasjon til leger, og ro i sinnet til deg.

Fingeren din kan fortelle mye om hjertet ditt.

EKG-appen bruker elektroder i Digital Crown og i glasset på undersiden av klokken til å registrere hjertets elektriske signaler. Bare hold på Digital Crown i 30 sekunder for å generere en EKG-måling. Appen kan indikere at hjerterytmen din viser tegn til atrieflimmer, en alvorlig form for ujevn hjerterytme, eller om hjertet slår i et jevnt og normalt mønster, såkalt sinusrytme.

Søvn. En god dag begynner med en god natt.

Å få nok søvn er svært viktig for helsen. Den nye Søvn-appen hjelper deg å innføre gode rutiner ved leggetid, og den registrerer søvnmønsteret ditt natt etter natt. Dermed kan du sette deg mål for søvnen din – og nå dem.

Trening

Vi presset oss lenger. For å presse deg lenger. Kunnskap er makt når du skal holde deg i form. Få inspirasjon til å bevege deg og følg med på treningsdata som er mer presise enn noensinne – i vannet, på treningssenteret og ute på veien. Series 6 er Apple Watch på sitt beste. For å hjelpe deg å bli bedre.

Tren på alle mulige måter.

Uansett hvordan du liker å bevege deg, har Apple Watch en treningsform som passer for deg. Velg mellom løping, svømming, yoga, sykling og nesten hva som helst annet du liker å gjøre – og registrer hver eneste bevegelse.

Se hvordan du ligger an, uten å stoppe.

Retina-skjermen som alltid er på, er nå 2,5 ganger mer lyssterk utendørs når håndleddet ikke er løftet. Så selv når du trenger ute i solen, kan du enkelt se bevegelsesdataene uten å løfte håndleddet. Eller senke farten.

Motivasjon. Inspirerer deg til å prestere.

Musikk, podkaster og lydbøker.

Hør på det som gir deg motivasjon til å bevege deg. Inkludert 70 millioner sanger på Apple Music.4

Aktivitetsringer.

Hold motivasjonen oppe til å sitte mindre, bevege deg mer og trene jevnlig. Dag etter dag.

Aktivitetsdeling.

Del aktivitetsringene dine med venner og familie så dere kan oppmuntre hverandre.

Konkurranser.

Inviter venner til å konkurrere mot deg i en syv­dagers aktivitetsutfordring.

Skjerm. Alltid på. Bedre enn noensinne.

Retina-skjermen som alltid er på, er nå betydelig mer lyssterk utendørs, selv når du ikke løfter håndleddet. Så du kan se all informasjonen på urskiven bedre enn noensinne – uten å måtte løfte hånd­leddet for å vekke skjermen.

Direkte tilgang. Hele tiden.

Du kan sveipe ned til Varslingssenter, sveipe opp til Kontrollsenter eller trykke på komplikasjoner, uten å vekke skjermen. Dermed trenger du ikke vekke klokken for enkle funksjoner når du sitter i et møte eller er opptatt med andre ting.

Nye urskiver. Uendelige variasjoner.

Nå får du det største utvalget av nye urskiver noensinne. Velg en urskive og tilpass den så den gjenspeiler humøret ditt, stilen din eller favorittaktiviteten din. Gjør den like unik som deg selv. Finn nye favoritter på App Store, nettet og sosiale medier.

Alltid på nett. Alt du trenger. Samme hvor du er.

Apple Watch Series 6 holder deg oppdatert og hjelper deg med å holde kontakten med andre, uansett hvor du befinner deg. Og med et tilgjengelig mobilnett kan du være på nett selv når du ikke har med deg telefonen.5

Telefon og Meldinger.

Ring og send tekstmeldinger rett fra håndleddet.

Apple Pay.

Betal trygt og sikkert, bare med klokken din.

Siri.

Få hjelp til alt mulig bare ved å spørre.

Kart.

Få et lett prikk på håndleddet før neste sving.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå5890,-
Per md. m/abo0,-