Samsung Galaxy Watch 3 4G 45mm Sølv
 
Samsung

Galaxy Watch 3 4G

  • eSIM for oppkobling uten mobil
  • Enkelt å håndtere meldinger og samtaler
  • Avanserte helse- og treningsfunksjoner
  • Sofistikert design i rustfritt stål
  • Premiumfølelse med armbånd i ekte lær
Les mer om Galaxy Watch 3 4G

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i sølv

På nettlager

Hva passer for deg?

Betal nå
Rentefri delbetaling - Ingen binding

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy Watch 3 4G 45mm Sølv0,-5490,-
Totalt0,-5490,-

Fri ekspresslevering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri ekspresslevering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy Watch 3 4G

Ønsker du å benytte klokken med eSIM kontakt Telia Kundeservice på telefon 92405050 eller chat etter å ha mottatt klokken.

Livet blir langt enklere når du har oversikt over meldinger, hendelser og samtaler. Derfor har Samsung utviklet Galaxy Watch 3 til en mer intuitiv, smartere smartklokke som også har eSIM, slik at du kan være oppkoblet selv om du ikke har med deg mobilen.

Millimeterjakt gir store forskjeller

Galaxy Watch 3 er en mer raffinert klokke enn sine forgjengere. Den er tynnere, mindre og lettere. Men samtidig har den en større skjerm. Og fremfor alt er designet klassisk med utpreget kvalitetsfølelse. De standardiserte festene for armbånd gir dessuten gode muligheter til å velge et armbånd i din egen stil.

Full kontroll på trening og helse

Med Galaxy Watch 3 får du bedre kontroll på egen helse og trening, både ved harde fysiske økter og i hverdagstreningen. Pulsmåleren holder oversikt over hvordan hjertet jobber, og med Galaxy Watch 3 kan du også måle oksygenopptaket i blodet. I tillegg kan du måle søvn og dermed få et nærmest fullstendig bilde av helse og stressnivå.

Når det gjelder trening, kan du også få konkrete tips om teknikk, for eksempel gjennom å måle balanse, steglengde og bakkekontakt, og få en omfattende analyse av løpingen.

Enklere håndtering

Nå blir det enda enklere å håndtere meldinger og informasjon. Chathistorikken vises på skjermen, og du kan svare på meldinger med bilder. Galaxy Watch 3 kan også foreslå passende svar. Dreibar urkrans og to knapper gir logisk og intuitiv navigering i og mellom ulike tjenester.

To størrelser, tre farger og en mengde urskiver.

Galaxy Watch 3 finnes i to størrelser: 45 og 41 mm. Den største finnes i fargene Mystic Black og Mystic Silver, den minste i Mystic Bronze og Mystic Silver. Til begge størrelser finnes det over 20 urskiver å velge mellom, der noen er resultat av et eksklusivt designsamarbeid.Og som om ikke det var nok, kan du også lage dine egne i appen My Style.

eSIM gjør deg uavhengig

Med eSIM kan Galaxy Watch 3 være oppkoblet uansett om du har mobilen med deg eller ikke. Dermed kan du også strømme musikk direkte fra klokken til hodetelefonene dine.

Sømløs kobling til mobil eller hodetelefoner

Gjennom en omfattende integrasjon mellom andre Galaxy-produkter blir det enkelt å håndtere andre enheter. Og ikke bare Galaxy-produkter – Galaxy Watch 3 er kompatibel med både Android-produkter og iOS. (Full kompatibilitet garanteres ikke for enheter som ikke er Samsung Galaxy-enheter).

Et batteri som varer

Naturligvis skal du kunne bruke klokken hele dagen. Derfor har Galaxy Watch3 en batteritid på opptil henholdsvis 56 timer (45 mm) og 43 timer (41 mm) avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert³. Når klokken må lades, gjøres det enkelt ved hjelp av trådløs batterideling fra mobilen – eller styreplaten på en bærbar Galaxy-PC – så framt den har støtte for trådløs lading.

I esken

Galaxy Watch 3 med lærarmbånd, ladekabel, hurtigveiledning.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten avtaletid. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten avtaletid.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå5490,-
Per md. m/abo0,-