SamsungGalaxy Watch 3

SamsungGalaxy Watch 3

0.0

(0)
  • eSIM for oppkobling uten mobil

  • Enkelt å håndtere meldinger og samtaler 

  • Avanserte helse- og treningsfunksjoner

  • Sofistikert design i rustfritt stål

  • Premiumfølelse med armbånd i ekte lær

Velg farge: Sølv


Velg modell: 45 mm


Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Hvordan fungerer det?

  • Er du eksisterende kunde får du rentefri delbetaling uten bindingstid
  • Du kan ha én rentefri delbetaling av smartklokke per abonnement. Kan ikke kombineres med annen avtaletid på abonnement, men kan kombineres med SVITSJ
  • Er du ny kunde velger du samtidig abonnement uten avtaletid

fra 333,-/md.

Abonnement velges på neste side

Ønsker du å benytte klokken med eSIM kontakt Telia Kundeservice på telefon 92405050 eller chat etter å ha mottatt klokken.

Livet blir langt enklere når du har oversikt over meldinger, hendelser og samtaler. Derfor har Samsung utviklet Galaxy Watch 3 til en mer intuitiv, smartere smartklokke som også har eSIM, slik at du kan være oppkoblet selv om du ikke har med deg mobilen.

Millimeterjakt gir store forskjeller

Galaxy Watch 3 er en mer raffinert klokke enn sine forgjengere. Den er tynnere, mindre og lettere. Men samtidig har den en større skjerm. Og fremfor alt er designet klassisk med utpreget kvalitetsfølelse. De standardiserte festene for armbånd gir dessuten gode muligheter til å velge et armbånd i din egen stil.

Full kontroll på trening og helse

Med Galaxy Watch 3 får du bedre kontroll på egen helse og trening, både ved harde fysiske økter og i hverdagstreningen. Pulsmåleren holder oversikt over hvordan hjertet jobber, og med Galaxy Watch 3 kan du også måle oksygenopptaket i blodet. I tillegg kan du måle søvn og dermed få et nærmest fullstendig bilde av helse og stressnivå.

Når det gjelder trening, kan du også få konkrete tips om teknikk, for eksempel gjennom å måle balanse, steglengde og bakkekontakt, og få en omfattende analyse av løpingen.

Enklere håndtering

Nå blir det enda enklere å håndtere meldinger og informasjon. Chathistorikken vises på skjermen, og du kan svare på meldinger med bilder. Galaxy Watch 3 kan også foreslå passende svar. Dreibar urkrans og to knapper gir logisk og intuitiv navigering i og mellom ulike tjenester.

To størrelser, tre farger og en mengde urskiver.

Galaxy Watch 3 finnes i to størrelser: 45 og 41 mm. Den største finnes i fargene Mystic Black og Mystic Silver, den minste i Mystic Bronze og Mystic Silver. Til begge størrelser finnes det over 20 urskiver å velge mellom, der noen er resultat av et eksklusivt designsamarbeid.Og som om ikke det var nok, kan du også lage dine egne i appen My Style.

eSIM gjør deg uavhengig

Med eSIM kan Galaxy Watch 3 være oppkoblet uansett om du har mobilen med deg eller ikke. Dermed kan du også strømme musikk direkte fra klokken til hodetelefonene dine.

Sømløs kobling til mobil eller hodetelefoner

Gjennom en omfattende integrasjon mellom andre Galaxy-produkter blir det enkelt å håndtere andre enheter. Og ikke bare Galaxy-produkter – Galaxy Watch 3 er kompatibel med både Android-produkter og iOS. (Full kompatibilitet garanteres ikke for enheter som ikke er Samsung Galaxy-enheter).

Et batteri som varer

Naturligvis skal du kunne bruke klokken hele dagen. Derfor har Galaxy Watch3 en batteritid på opptil henholdsvis 56 timer (45 mm) og 43 timer (41 mm) avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert³. Når klokken må lades, gjøres det enkelt ved hjelp av trådløs batterideling fra mobilen – eller styreplaten på en bærbar Galaxy-PC – så framt den har støtte for trådløs lading.

I esken

Galaxy Watch 3 med lærarmbånd, ladekabel, hurtigveiledning.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.