Search iconLogin iconMenu icon
Samsung Galaxy Watch 4G 42mm Rosa
 
Samsung

Galaxy Watch 4G

  • Klassisk design og rustfritt stål
  • Vannbestandig (5 ATM)
  • Opptil 4 dagers batteritid for 46mm-modellen
  • Kompatibel med Android og iPhone
  • Kan benyttes uavhengig av telefon på 4G-nettet
  • Årets beste smartklokke 2018 (tek.no)
Les mer om Galaxy Watch 4G

Ønsker du å benytte klokken på vårt 4G-nett? Tvilling er tjenesten du trenger for å koble klokken til abonnementet ditt. Se fremgangsmetode for å aktivere Galaxy Watch med Tvilling (eSIM) her.

Velg modell

Velg farge

Rosegull

Få på lager (1)

Hva passer for deg?

Betal nå
Rentefri nedbetaling - Ingen binding

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Galaxy Watch 4G 42mm Rosa0,-3799,-
Totalt0,-3799,-

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Galaxy Watch 4G

Ønsker du å benytte klokken med eSIM kontakt Telia Kundeservice på telefon 92405050 eller chat etter å ha mottatt klokken.

Ved første øyekast ser dette ut som en klokke i pen, tidløs design og rustfritt stål som passer til alle anledninger. Med ved neste øyekast oppdager du at innsiden gir deg så mye mer.

– Samsung Galaxy Watch er den beste smartklokken vi har testet - Tek.no 29. september

Mulighet for tilkobling til mobilnettet

Galaxy Watch støtter eSIM som gjør det mulig å ta imot meldinger og svare på samtaler uten telefonen, men også i situasjoner der det er upraktisk eller upassende å ta frem mobilen. Du slipper å føle deg stresset over å ikke vite hva som hender i omverdenen når du ikke har mobilen i nærheten. Du kan være oppkoblet likevel. 52mm-modellen fungerer i opptil 3 døgn på en opplading ved normalt bruk.

Mulighet for Spotify og treningsapper

Galaxy Watch gjør det mulig å ha oversikt over treningsapper og streamingtjenester direkte på armen. Hvis du har Spotify Premium kan du ha spillelistene dine offline i klokken. Du kommer også til å oppdage at flere av favorittappene dine finnes i optimaliserte versjoner for Galaxy Watch, blant annet de populære treningsappene fra Under Armour.

samsung watch 002

Smart treningsassistent

Med innebygget pulsmåler og GPS kan du følge treningsøkten både på løperunden og når du trener styrke. Klokken registrerer flere forskjellige treningsformer automatisk, slik at du får oversikt over all mosjon i løpet av dagen, fra trappene hjemme, til shoppingrunden.

Hvis du vil kan du også stille inn opptil 17 forskjellige treningsformer og skape ditt eget styrketreningsskjema manuelt. Du får i tillegg praktisk informasjon om ditt eget stressnivå og hvileperiodene dine for hele døgnet. Klokken blir helt enkelt en smart og enkel støtte til en sunnere livsstil, uten at du behøver å ha med deg mobilen. I tillegg er det ofte praktisk å være oppdatert på meldinger og samtaler i situasjoner der det er fint å slippe å ha mobilen fremme.

Innebygget smart GPS-funksjonalitet

GPS-funksjonen i Galaxy Watch er utviklet ytterligere, og du kan blant annet velge å ha geografisk styrte varslinger, for eksempel å få en oppdatering når du går forbi matbutikken om mangler noe i kjøleskapet.

Tilkobling til mobilen

Du har selvfølgelig også mulighet til å bruke den som en forlengelse av mobilen, med WiFi og Bluetooth, uansett om du har en Android eller iOS-mobil.

samsung watch 004

Tekniske spesifikasjoner

Skjerm

1,3" (360X360) rund SUPER AMOLED

Tilkobling

A-GPS/GLONASS BT 4.2, WI-FI, NFC

Prosessor

EXYNOS 9110 DUAL CORE 1.15GHz (ULTRA LOW POWER)

Minne

4 GB INTERNMINNE, 1.5 GB RAM

Batteri

472 mAh, trådløs lading

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
SimkorttypeESIM
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ broken
SVITSJ heart

SVITSJ med god samvittighet

SVITSJ med god samvittighet! For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.

Gå til toppen igjen

Å betale nå3799,-
Pr. md.0,-