SamsungGalaxy Watch Active2

SamsungGalaxy Watch Active2

0.0

(0)
  • Moderne og minimalistisk premium design

  • Med eSIM kan du være oppkoblet, selv uten mobil

  • GPS, pulsmåler og flere avanserte sensorer

  • Lades trådløst og holder i opptil 60 timer

  • Touch Bezel og stort utvalg av apper

Velg farge: Sølv


Velg modell: 44 mm


Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Hvordan fungerer det?

  • Er du eksisterende kunde får du rentefri delbetaling uten bindingstid
  • Du kan ha én rentefri delbetaling av smartklokke per abonnement. Kan ikke kombineres med annen avtaletid på abonnement, men kan kombineres med SVITSJ
  • Er du ny kunde velger du samtidig abonnement uten avtaletid

fra 208,-/md.

Abonnement velges på neste side

Aktiv eleganse med økt presisjon

Funksjonene til en smartklokke, med en moderne og minimalistisk premium-design, gjør i tillegg Galaxy Watch Active2 til et stilrent tilbehør. Velg mellom tre farger og to størrelser som kombinerer glass og metall. For første gang noensinne følger det med en eksklusiv skinnreim, noe som gjør klokken enda stiligere. Galaxy Watch Active2 kommer i fargene Black, Silver og Gold.

Touch Bezel

Den intuitive display-overflaten reagerer på trykk fra fingrene og bevegelser. Overflaten er forbedret for å registrere sirkulære bevegelser, noe som utgjør selve skrollefunksjonen mellom de forskjellige appene dine.

Forbedret pulsmåler

Pulsmåleren har fått dobbelt så mange sensorer, noe som gir enda bedre presisjon. I tillegg ligger akselerometeret nå på 32 g, sammenlignet med tidligere 16 g – dette gjør at klokken kan følge rytmen din enda mer nøyaktig.

Oppkoblet med eSIM

Med eSIM kan du være oppkoblet og ha tilgang til samtaler, varsler og andre viktige funksjoner som krever internettoppkobling, selv uten mobil – uansett hvor du er. Du slipper stresset ved ikke å vite hva som skjer, selv i situasjoner der det er upraktisk eller upassende å ta frem mobilen.

Stort utvalg av apper

Du kan trene med blant annet Under Armour, Speedo og Strava, og spille musikken offline med Spotify Premium. Med klokken har du tilgang til et stort utvalg av apper.

Enkel lading som varer lengre

Klokken lades trådløst og holder i opptil 60 timer, avhengig av hvilke funksjoner som er i bruk. Ved hyppig bruk av batterikrevende funksjoner holder batteriet i ca. 2 dager. Galaxy Watch Active2 kan også lades fra mobiler med trådløs batterideling – som for eksempel Samsung Galaxy S10.

Gjør treningen enklere

Takket være forbedret GPS, pulsmåler og flere avanserte sensorer, kan Galaxy Watch Active2 automatisk følge aktivitetene og treningen din – uansett om du løper, sykler, svømmer, eller bare går deg en kort tur. Klokken kan registrere mer enn 40 ulike treningsformer, og etterpå vise utførlig statistikk og detaljerte grafer.

Gjør hverdagen enklere

Samsung har utviklet programvaren slik at koblingen til mobilen din har blitt enda mer praktisk. I tillegg er det enkelt å koble Galaxy Watch Active2 sammen med andre enheter, som trådløse hodetelefoner, TV-en og smarte funksjoner i hjemmet ditt. Støtter både Android og iOS-mobiler. Med et eSIM kan du i tillegg beholde oppkoblingen selv uten mobil- eller WiFi-tilkobling.

Full oversikt over stress og hvile

Galaxy Watch Active2 måler stressnivåene dine og overvåker søvnen, og tidspunkter for hvile og aktivitet: Hvis stressnivået ditt øker, finnes det pusteøvelser med veiledning som hjelper deg å slappe av. I tillegg får du ukentlige oversikter som viser daglige pulsintervaller og gjennomsnittlig hvilepuls.

For å hjelpe deg med å forbedre søvnkvaliteten din, måler og noterer Galaxy Watch Active2 hvor stor del av søvnen som består av lett-, dyp- og REM-søvn.

Svarer på tiltale

I tillegg til å være kompatibel med Android og iOS1, støtter Galaxy Watch Active2 Samsungs egen stemmeassistent Bixby. Det er bare å spørre, så svarer Bixby på spørsmål, oppdaterer deg om aktivitetene dine, styrer musikken eller slår på lampene.

Dimensjoner
Bredde
44 mm
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.