Search iconLogin iconMenu icon
Samsung Gear S3 Frontier
 
Samsung

Samsung Gear S3 Frontier

 • Design i rustfritt stål med svarte armbånd
 • Støv- og vannbestandig i henhold til IP-klasse 68 (tåler 30 min på 1,5 m dyp)
 • Innebygd mikrofon og høyttaler
 • Kompatibel med både Android og iPhone
 • Innebygget GPS og WiFi (støtter ikke 4G)
Les mer om Samsung Gear S3 Frontier

Farge

Dette produktet leveres kun i mørk grå

På nettlager

Hva passer for deg?

Mobiltilbehør med 12 måneder binding
Tilbehørpris1199,-
Kun tilbehør
Tilbehørpris2999,-

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Samsung Gear S3 Frontier0,-2999,-
Totalt0,-2999,-

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om Samsung Gear S3 Frontier

 • Design i rustfritt stål med svarte armbånd
 • Innebygd GPS
 • Støv- og vannbestandig i henhold til IP-klasse 68 (tåler 30 min på 1,5 m dyp)
 • Opptil fire dagers batteritid (ved normal bruk)
 • Innebygd mikrofon og høyttaler.
 • Spotify fjernkontroll og WiFi-streaming
 • Kompatibel med iPhone (iOS 9 eller nyere)
 • Trykkfølsomhetsinnstilling for hansker
 • 1,3 tommer skjerm
 • Pulsmåler
 • Full color Always on-display
 • 4 GB internminne

Gear S3 er et tidløst designtilbehør utstyrt med ny teknologi, som finnes i to ulike modeller, begge i rustfritt stål. Velg mellom den estetiske og elegante Gear S3 Classic og den sporty og solide Gear S3 Frontier. Skap din egen stil ved å velge urskive etter egen smak.

Gear S3 leveres med elegante, svarte armbånd. Kjøp ekstra armbånd i flere farger, mønstre og modeller, slik at du kan tilpasse designen etter anledning og humør. Armbåndene er kompatible med de fleste armbånd i en vanlig klokkebutikk.

Innebygd GPS gjør at du ikke trenger å ta opp telefonen for å få veibeskrivelser, for eksempel når du sykler eller kjører bil. Klokken holder dessuten styr på den daglige mosjonen – hvor du har gått, hvor langt, tempo, puls og antall forbrente kalorier. Alt med stor presisjon og uten at du trenger å ha med deg telefonen.

Du kan motta samtaler, lese varsler og sende meldinger direkte fra håndleddet uten å måtte ta telefonen opp av lommen. Du snakker via klokkens mikrofon og høyttaler, noe som er veldig praktisk når du for eksempel lager mat, kjører bil eller er ute og sykler. Aktiverer du trykk- følsomhetsinnstillingen, kan du også beholde hanskene på når det er kaldt og likevel ha full kontroll med klokke- funksjonene.

Det holdbare batteriet gir deg bekymringsløse dager. Ved normal bruk kan det gå opptil fire dager mellom hver gang du trenger å lade Gear S3.

Svette, smuss og regn er ingenting å bekymre seg for, ettersom Gear S3 er både støv- og vannbestandig i hen- hold til IP-klasse 68 (tåler 30 min på 1,5 m dyp).

Overfør sanger til det sjenerøse internminnet eller bruk den integrerte musikkspilleren som en fjernkontroll for å spille, pause, bytte spor og styre volumet på musikken som spiller på telefonen din.

Du kan også laste ned Spotify-appen og bruke den som en fjernkontroll for å spille din favorittmusikk, bla mel- lom sanger / spillelister og søk etter ny musikk. Du kan også streame Spotify via WiFi, for eksempel ved å koble Gear S3 til WiFi og et par trådløse hodetelefoner, kan du nyte musikken din uansett hvor telefonen er.

Bruk også Gear S3 til din iPhone, eksempelvis GPS, håndfri høyttaler, mikrofon og pulsmåler. Støttes av iOS 9.0 eller nyere.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
UNKNOWN
Annet

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 59 per måned.

SVITSJ broken
SVITSJ heart

SVITSJ med god samvittighet

SVITSJ med god samvittighet! For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.

Gå til toppen igjen

Å betale nå2999,-
Pr. md.0,-