Gjør hverdagen til et eventyr

Storytel

Storytel lar deg lytte til favorittboka i bilen og lese videre i sofaen. Med et Telia SMART- eller UNG-abonnement kan du få Storytel i én måned uten ekstra kostnad.

  • Velg blant 120 000 lydbøker og e-bøker
  • Bytt enkelt mellom lesing og lytting
  • Strøm eller last ned offline
  • Ingen bindingstid
Storytel logo

Slik bestiller du

Logg deg inn, bestill verdikode, og aktiver denne på storytel.no. Kampanjeperioden begynner fra og med den dagen du bestiller Storytel. 

Ikke Telia-kunde? Finn et abonnement her

Etter en måned koster Storytel 189,- per måned og faktureres via mobilregningen. Storytel er helt uten bindingstid og løper til du avslutter tjenesten.

Stream tusenvis av bøker med Storytel

Storytel er en abonnementstjeneste som lar deg lytte på, eller lese, bøker via en app – og inneholder tusenvis av titler på norsk, engelsk og svensk. Appen laster du ned på mobil eller nettbrett, og du får også tilgang til bøkene fra PC-en. Appen sammenlignes med andre streamingstjenester som Spotify, Netflix og HBO, og gir deg et hav av bøker å velge mellom.

Med Storytel på mobilen kan du lytte til bøker på steder der du ellers ville latt være.

Praktiske funksjoner for best mulig underholdning

Med Storytel-appen kan du streame både lydbøker og e-bøker. Vil du heller laste ned bøkene kan du også gjøre det.  Appen har nemlig offline-funksjoner som gir mulighet til å lese eller lytte, uten å bruke mobilnettet. Hele fem bøker kan du ha på mobilen samtidig. Veldig praktisk til reiser! 

En ekstra nyttig funksjon er at du kan veksle mellom å lese eller lytte på samme bok. Begynner du å lese på sofaen, men må kjappe deg ut for en avtale, kan du ta på deg noen høretelefoner og fortsette der du slapp.

Var denne siden nyttig?