Nyhet!

HBO Max

HBO Max

HBO Max er her

HBO Max erstatter tidligere HBO Nordic, og vil gi deg både et større og bedre underholdningstilbud. Serie- og filmutvalget vil øke betraktelig, og det legges vekt på flere lokale produksjoner fremover.

I tillegg kommer også nordiske seere til å kunne se realityshow, matlagingsprogram og datingserier på HBO Max samt prestisjeinnhold tjenesten er kjent for. Warner Bros-filmer vil også slippes på HBO Max bare 45 dager etter kinopremiere i Norge, mot et snitt på 120 dager i dag.

Slik får du HBO Max hos Telia

Som TV-kunde hos oss finner du HBO Max i Valgmenyen på Min Side. Slik gjør du det:

 • 1

  Velg inn HBO Max

  Gå til Valgmenyen og velg inn HBO Max (40 poeng).

  Skjermbilde av HBO Max i valgmenyen på Min Side

  Tips: Husk at du kan kjøpe ekstra TV-poeng hvis du trenger litt ekstra :)

 • 2

  Registrer deg hos HBO

  Bruk registreringslenken du nå får, og følg veiledningen for å komme i gang med HBO Max.

  Skjermbilde fra registrering hos HBO Max
 • 3

  Kos deg med HBO Max

  Klar, ferdig, gåsehud – nå er det bare å nyte alt av innhold på HBO Max!

  HBO Max på Telia Play

  Har du Telia box, er HBO Max-appen forhåndsinstallert på boksen. For øvrig er HBO Max-innholdet tilgjengelig i Telia Play.

Du vil kunne strømme HBO Max med Telia Play på Telia box eller PC/Mac. På Apple TV, Chromecast mobil eller nettbrett bruker du Telia Play-appen.

HBO Nordic blir erstattet av HBO Max. I en overgangsperiode vil HBO Nordic-innhold være tilgjengelig som før. Men for å tilgang til hele det store innholdsuniverset til HBO Max, må du registrere deg her og laste ned HBO Max-appen. HBO Max-appen er forhåndsinstallert på Telia box.

 

Nei. HBO Max er en ny app, som ikke tar med historikken over hva du har sett i HBO Nordic. Så det kan være greit å notere deg hvor langt du har kommet i favorittseriene før HBO Nordic forsvinner.

Var denne siden nyttig?