Bakgrunnsbilde

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Bakgrunnsbilde

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Bakgrunnsbilde

Her får du månedens beste film- og serietips som du kan kose deg med i Telia Play, hvor du vil og når du vil.

I Valgmenyen kan du enkelt velge det innholdet som passer for deg.

Aktuelle serier i mai

Friends: The Reunion

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vender tilbake til seriens kjente omgivelser på "Stage 24" i Warner Bros' studio i Burbank, hvor de sammen ser tilbake på og feirer den ikoniske komiserien.

Foruten de seks vennene kommer reunion-episoden til å ha et imponerende knippe av gjester, blant andre David Beckham, Justin Bieber, Reese Whitherspoon og Lady Gaga.

Med utallige Emmy- og Golden Globe-nominasjoner og statuetter i bagasjen er Friends (Venner for livet) en av vår tids mest ikoniske og elskede komiserier. Serien ble vist på TV fra september 1994 til mai 2004 og består av 236 episoder fordelt på 10 sesonger.

Friends: The Reunion. HBO Nordic.
Pørni. Viaplay

Ny, norsk favoritt: Pørni

Pørni setter alltid sine nære og kjære først og oppdrar sine to døtre og nevø alene. Samtidig må hun ta vare på sin kriserammede far - men når får hun tid til seg selv?

Hele sesong 1 av denne kritikerroste serien av og med Henriette Steenstrup er nå tilgjengelig på Viaplay. Vi gleder oss til det kommer mer Pørni – heldigvis er både sesong 2 og 3 bekreftet!

  • IMDB-score: 8,5

Pose – sesong 3

"Pose" er en dansemusikal lagt til 1980-tallet, som utforsker kontrastene mellom flere segmenter av livet og samfunnet i New York: Ball-kulturens verden, det overdådige Trump-universets fremvekst og bykjernens sosiale og litterære scene.

De fire første episodene i sesong 3 er nå tilgjengelige på HBO Nordic.

  • IMDB-score: 8,6
Pose, HBO Nordic
In Treatment. HBO Nordic

In Treatment – sesong 4

Dramaserien "In Treatment" med Gabriel Byrne i hovedrollen er tilbake med ny sesong. Serien kretser rundt terapitimene til fem ulike pasienter som terapeuten Paul innsiktsfullt og sikkert behandler – mens han viser en annen, mer usikker side foran sin egen terapeut Gina.

De første episodene av sesong 4 er tilgjengelige på HBO Nordic nå, flere kommer hver uke.

  • IMDB-score: 8,3

 

Billions – sesong 5

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) er en fremadstormende advokat av herskapelig herkomst med politiske forbindelser. Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis) er en briljant og beregnende industriell mangemillionær, som har gjort gode investeringer i hedgefond.

I et komplekst og intrikat nettverk fremstiller Billions det Machiavelliske renkespillet som dominerer politikk og økonomi i New York City i en maktkamp mellom rovdyr og bytte hvor alt står på spill.

Sesong 5 (og øvrige sesonger) er nå tilgjengelig i Paramount+.

  • IMDB-score: 8,4
Billions. Paramount+
My Little Pony. Min Kino

For de minste: My Little Pony

I det magiske landet Equestria, et kongerike befolket av bare fargerike ponnier, har Twilight Sparkle blitt tildelt en veldig viktig oppgave av sin mentor, Princess Celestia. Twilight Sparkle, den unge, lærevillige enhjørningen, har til hensikt å styrke sine magiske evner. Hun har blitt bedt om å "få nesa ut av bøkene og skaff deg noen venner!".

I den pittoreske eventyrbyen Ponyville møter hun fem nye ponnier, og gjennom morsomme, uvanlige opplevelser og spennende, fortryllende eventyr, lærer hun alt om den mektigste magien av dem alle, vennskapets magi!

  • IMDB-score: 7,6

 

Last ned Telia Play-appen

Appen er inkludert når du bestiller TV-abonnement hos oss.  

Aktuelle filmer

Downton Abbey. C More

Downton Abbey

Langfilm som fortsetter der serien sluttet, og gir oss et gjensyn med herskap og tjenere på godset Downton Abbey. Det er 1927, et drøyt år etter at serien sluttet. Lord Grantham får beskjed om at selveste kongeparet kommer på besøk under en rundreise i Yorkshire. Besøket snur Downton på hodet og fremkaller romantikk, intriger og skandaler.

  • IMDB-score: 7,4

 

Sorry We Missed You

Nytt sosialrealistisk drama fra Ken Loach ("Jeg, Daniel Blake"). Ricky og familien hans strever med gjeld etter den økonomiske nedturen i 2008. En mulighet til økonomisk uavhengighet kommer med en skinnende ny varebil og sjansen til å arbeide som selvstendig næringsdrivende innen transport og budvirksomhet. Det er hardt arbeid og konas sykepleierjobb er ikke mye enklere.

Ricky, kona og deres to barn utgjør en sammensveist og nær familie, men når alle medlemmene trekkes i ulike retninger kommer man før eller senere til et bristepunkt. "Sorry We Missed You" konkurrerte i hovedkonkurransen under Cannes Filmfestival.

  • IMDB-score: 7,6
Sorry We Missed You. Paramount+
Wonder. Nordisk Film+

Wonder

Filmen Wonder, bygd på bestselgeren fra New York Times' liste, forteller den inspirerende og gripende historien om August Pullman. Auggie er født med et annerledes ansikt, og kunne ikke gå på vanlig barneskole. Som den mest usannsynlige av helter begynner han i femte klasse på fellesskolen. Både familien, de nye klassekameratene og hele lokalmiljøet må kjempe for å ta frem aksept og omsorg. Auggies usedvanlige opplevelser knytter dem alle sammen, og beviser at en ikke kan forsvinne i mengden når en er født til å skille seg ut.

  • IMDB-score: 8
  • Tilbyder: Nordisk Film+

Var denne siden nyttig?