Bakgrunnsbilde

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Bakgrunnsbilde

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Bakgrunnsbilde

Her får du månedens beste film- og serietips – som du kan kose deg med i Telia Play hvor du vil, når du vil.

I valgmenyen kan du kjapt velge blant ulike tilbydere.

Ny norsk storfilm: Den største forbrytelsen

26. november 1942. Etter ordre fra den tyske okkupasjonsmakten blir en storstilt politiaksjon igangsatt over hele landet. I Oslo er over 300 politifolk, hirden og NS-medlemmer kalt inn for å bistå. Over 100 drosjer er rekvirert til oppdraget. Jødiske kvinner, menn, barn og eldre skal arresteres og deporteres samme dag. En måned tidligere hadde politiet i Oslo arrestert nesten alle jødiske menn over 15 år og samlet dem på Berg interneringsleir utenfor Tønsberg. Grytidlig om morgenen den 26. november, blir de vekket og kjørt vekk med tog i krøttervogner. Destinasjonen er kaia i Oslo.

Den største forbrytelsen

Nyhet! Paramount+ på et helt nytt nivå

Unike historier. De største stjernene. Maksimal underholdning. I løpet av 2021 kan du strømme over 6000 episoder og filmer fra en bred samling av eksklusive serier, populære filmer, spennende dokumentarer og helt nytt originalinnhold.

Her finnes underholdning for hele familien med mengder av barneinnhold for store og små. Len deg tilbake, slapp av og gjør deg klar for Paramount+ – "A Mountain of Entertainment".

Aktuelle filmer fra Paramount+

Two Weeks to Live

Et 21-årig utskudd flykter fra en kontrollerende mor og deres tilværelse i den skotske villmarken for å ære sin myrdete far. Men et møte med to uheldige brødre vender hennes metodiske plan for hevn til en kamp for å overleve.

Med Maise Williams kjent fra Game of Thrones, og Sian Clifford fra Fleabag. De to første episodene er tilgjengelige allerede nå, resten av sesong 1 slippes uke for uke.

IMDB-score: 6,7

Two Weeks to Live, Paramount+
Escape From Pretoria, Paramount+

Escape from Pretoria

Den sanne historien om de politiske fangene Tim Jenkin og Stephen Lee, to hvite sør-afrikanere som, sammen med andre fanger, lykkes med å rømme fra det beryktede høysikkerhetsfengselet Pretoria i 1979. Dette etter å ha blitt fengslet for anklager om å "produsere og distribuere 18 forskjellige brosjyrer på vegne av forbudte organisasjoner" (inkludert ANC) under apartheidtiden i Sør-Afrika.

På rollelisten: Daniel Radcliffe, Daniel Webber, Ian Hart

IMDB: 6,8

 

Last ned Telia Play-appen

Appen er inkludert når du bestiller TV-abonnement hos oss.  

Flere påsketips i Telia Play

Vi har samlet masse spennende krim for voksne, og påskekos for hele familien!

Gikk du glipp av forrige Telia Play-guide?

Utvalgte filmer og serier som du finner i Telia Play.

Her finner du Telia Play-guiden for februar, med blant annet nordiske filmperler, kritikerroste HBO Nordic-serier og spennende krim- og fantasyserier.

Var denne siden nyttig?