Bakgrunnsbilde

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Bakgrunnsbilde

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Telia Play-guiden

Våre heteste film- og serietips med høy IMDB-score

Bakgrunnsbilde

Her får du månedens beste film- og serietips som du kan kose deg med i Telia Play, hvor du vil og når du vil.

I Valgmenyen kan du enkelt velge det innholdet som passer for deg.

Aktuelle serier

The White Lotus

Ny serie på HBO Nordic – skarp satire som følger ulike ansatte og gjester på et eksklusivt feriested på Hawaii i løpet av en svært omkalfatrende uke.

  • IMDB-score: 7,7
The White Lotus. HBO Nordic
ZeroZeroZero. HBO Nordic

ZeroZeroZero

ZeroZeroZero følger ferden til en kokainforsendelse fra det øyeblikket en mektig italiensk mafiagjeng bestemmer seg for å kjøpe den, gjennom pakkingen i Mexico, skipingen over Atlanterhavet, og til lasten er levert og betalt for.

  • IMDB-score: 8,2

Why Women Kill

Why Women Kill forteller om livene til tre kvinner som lever i tre ulike tiår: 60-tallet, 80-tallet og 2019, og de alle sliter med utroskap. Serien undersøker hvordan kvinners roller har endret seg, men ikke deres reaksjoner på svik.

  • IMDB-score: 8,3
Why Women Kill. HBO Nordic
The L Word: Generation Q. HBO Nordic.

The L Word: Generation Q

The L Word: Generation Q fortsetter å følge Bette Porter, Alice Pieszeckis og Shane McCutcheons liv. Sammen med de nye karakterene Dani Nùñez, Micah Lee, Finley, Sophie Suarez og Gigi opplever de kjærlighet, kjærlighetssorg, sex, tilbakeslag og suksess i LA.

  • IMDB-score: 7,3

Mordkommisjonen

Dansk suksesserie med Mads Mikkelsen. Vi følger en elitegruppe som hjelper politiet rundt om i Danmark med ekstra vanskelige saker. Parallelt med de krevende sakene får vi et innblikk i etterforskernes kompliserte privatliv. "Mordkommisjonen" er i stor grad inspirert av virkelige kriminalsaker og ble den første danske TV-serien som vant en Emmy.

  • IMDB-score: 8,2
Mordkommisjonen. C More

 

Last ned Telia Play-appen

Appen er inkludert når du bestiller TV-abonnement hos oss.  

Aktuelle filmer

Joker. C More

Joker

Suksessthriller om den mislykkede komikeren Arthur Fleck, som blir dårlig behandlet av omgivelsene i Gotham City. Sakte, men sikkert mister han forstanden og blir forvandlet til en annen. Den mørke thrilleren om Batman-skurken Jokers bakgrunn ble en stor filmsuksess i 2019. Den ble bl.a. nominert til 11 Oscar. Joaquin Phoenix vant for sin hovedrolle, og Hildur Guðnadóttir for musikken.

  • IMDB-score: 8,4

 

The Nightingale

Året er 1825 på den australske øya Tasmania. Den unge irske fangen Claire søker hevn på den britiske offiseren som brutalt drepte familien hennes. Claires jakt går gjennom ørkenen i Tasmania, og til hennes hjelp har hun en innfødt stifinder, Billy, som også er drevet av en traumatisk fortid.

Med "The Nightingale" er den kritikerroste regissøren av "Babadook", Jennifer Kent, tilbake med noe helt nytt: et skummelt kostymedrama om hevn i Australias nådeløse kolonitid.

  • IMDB-score: 7,3
The Nightingale. Paramount+
Trolls. C More

Trolls

Musikkspekket animert eventyr der vi møter de klassiske leketrollene med fargerikt hår i deres naturlige miljø en by der livet er en fest, og hverdagen preges av sang og dans. Det er bare engstelige Kvist som skiller seg ut. Og når byen trues av trollspisende monstre, er det vanskelig å få den muntre prinsessen Poppy til å forstå alvoret.

  • IMDB-score: 6,5

The United Way

Enkelte fotballag er mer enn bare et fotballag. Manchester United er nærmest en religion. Fra starten i et industrimiljø på 1800-tallet til Old Trafford, Busby Babes og Ferguson-epoken har The Red Devils fått flest fans og oppnådd størst suksess av alle. 'The United Way' er den utrolige historien om alle klubbens triumfer og stjerner, fortalt av en av de største Eric Cantona.

  • IMDB-score: 7,3
The United Way. C More
There Is No Evil. SF Anytime

There Is No Evil – Det finnes ingen djevel

Et samfunn som tillater dødsstraffen trenger folk som er villige til å drepe. Fire menn står overfor et umulig, men enkelt valg. Uansett hvilken avgjørelse de tar, vil det ødelegge livene deres for all fremtid. Overleve eller gjøre motstand? Filmen stiller spørsmålet i fire sammenknyttet historier som pendler mellom hverdagslig nærhet og voldsom dramatikk.

Denne iranske filmen, regissert av Mohammad Rasoulof, har vunnet en rekke priser, blant annet Gullbjørnen i Berlin for beste film

  • IMDB-score: 7,5

Var denne siden nyttig?