MinKanal

En skybasert portal for alle dine visningstjenester

Med MinKanal får du som bedrift en større frihet for dine visningstjenester. Løsningen er perfekt for alle typer bedrifter og institusjoner som ønsker å få mer ut av sine visningstjenester og skjermer:

  • Alle visningstjenester i en portal 
  • Opprett, begrens eller legg til egne kanalpakker 
  • Administrer, planlegg og publiser innhold ut til bedriftens skjermer 
  • Full oversikt over bedriftens skjermer med automatisert provisjonering av nye skjermer
  • Full overvåkning og varslingssystem ved nedetid av bedriftens skjermer 

MinKanal er tilgjengelig i nettleseren, som vil si at bedrifter har mulighet til å arbeide i løsningen, uavhengig hvor brukerne er lokalisert. I verktøyet har man mulighet til å opprette brukere med ulike typer begrensninger, som sikrer at brukerne kun ser det som er nødvendig for å gjennomføre sine oppgaver

MinKanal for Infokanal

MinKanal er et brukerverktøy med en rekke funksjoner for å oppsett, planlegging og publisering av innhold til bedriftens egne infokanaler. Med få tastetrykk kan bedriften legge inn egne broadcast-sendinger fra ulike kulturarrangementer, fellesmøter og konferanser slik at disse kan vises live over kanalen.

Telia har gjennom en samarbeidspartner mulighet til å tilby en ulike løsninger for egen broadcast for de bedriftene som ikke besitter utstyr, programvare eller kunnskap for gjennomføring av et live event.

MinKanal for TV-visning

I MinKanal kan bedriften begrense egne kanalpakker basert på de kanalene man har tilgjengelig. Dette gjør at bedriften kan være trygge på at kun relevant innhold vises for riktig publikum, som i et resepsjonsområde eller i et barnelokale.

MinKanal har et automatisert provisjonering av nye skjermer. Det betyr at skjermer automatisk legger seg inn under riktig lokasjon i brukerverktøyet. Funksjonen bidrar til at bedriften sparer mye tid på å oppdatere systemet når bedriften gjennomfører en opp- eller nedskalering av sin visningsløsning.

Bedriften har også via brukerverktøyet mulighet til å fjernstyre sine skjermer med hensyn til volum, kanal og strømforsyning.

MinKanal for digital skilting

MinKanal har en rekke grunnleggende funksjoner som gjør tjenesten til en fullverdig digital skiltingstjeneste. Med fokus på enkelhet og lav brukerterskel er tjenesten mer eller mindre «plug & play» for opplastning, administrering og publisering av innhold.

MinKanal gir bedriften full oversikt over sine skjermer i et unikt system som legger til rette for god brukerstyring, slik at bedriften unngår at brukere jobber på tvers av hverandre og lokasjoner.