Om oss

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester - og det skal vi fortsette å være. 

  • Kundene våre bruker 11 686 TB i snitt hver måned
  • Gjennomsnittlig 2,6M MOBILER og andre dingser i nettet pr md.
  • Så mye som 201 NASJONALITETER registrert i nettet
  • Mer enn 435M SMS sendt og mottatt i september

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall, Phonero og Get. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder.

Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Bygning av murstein med vinduer som er Telia Norges hovedkontor i Nydalen

Kundeservice

Kontakt kundeservice

Sentralbord

23 88 80 00

Besøksadresse

Telia Norge AS
Sandakerveien 140
0484 Oslo

Postadresse

Telia Norge AS
Postboks 4444 Nydalen
0403 Oslo

Telia Norge AS
Postboks 1294 Sluppen
7462 Trondheim

Fakturaadresse

Telia Norge AS
c/o Financial Services - AP
169 94 SOLNA
Sweden

Kontonummer

6005 06 72525
(Merk innbetaling med KID/ kundenummer, eller mobilnummer)

Org. nummer

981 929 055

Samarbeid og sponsing

Vi får mange interessante forespørsler hver eneste dag og leser alle, men på grunn av at antallet henvendelser er stort, vil vi kun gi svar på de henvendelsene der samarbeid eller sponsing er aktuelt. 

Spørsmål rundt samarbeid og sponsing bes rettes til:

marked-norge@telia.no

Merk: Denne e-postadressen kun besvarer henvendelser rundt markedssamarbeid og sponsing. For andre henvendelser, kontakt kundeservice.

Telia Eiendom – for grunneiere

Kontakt Telia Eiendom på en av følgende e-postadresser hvis du har en Telia-mast på eiendom / bygning, eller har leieavtale med Telia. Bruk gjerne Site ID eller kontraktsnummer som referanse.

Telia i samfunnet

Vi i Telia mener mobilteknologi kan gjøre - og gjør - fantastiske ting. Vårt mål er å være en digital tilrettelegger, og i det står mobilteknologi helt sentralt. Sammen med våre partnere skal vi utveksle kunnskap og teknologi for å skape innovasjon, entreprenørskap og bærekraftig vekst.

Var denne siden nyttig?