ForsidenOm Telia

Om oss

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester - og det skal vi fortsette å være. 

Telia Norges hovedkvarter i Økern Portal i Oslo.

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Telia. Norges største utfordrer.

Kundeservice

Kontakt kundeservice

Sentralbord

23 88 80 00

Besøksadresse

Telia Norge AS
Lørenfaret 1A
0585 Oslo

Postadresse

Telia Norge AS
Postboks 4444 Nydalen
0403 Oslo

Telia Norge AS
Postboks 1294 Sluppen
7462 Trondheim

Fakturaadresse

Telia Norge AS
Serial no. 160085
R 061
106 37 Stockholm
Sverige

Kontonummer

6005 06 72525
(Merk innbetaling med KID/ kundenummer, eller mobilnummer)

Org. nummer

981 929 055

Samarbeid og sponsing

Vi får mange interessante forespørsler hver eneste dag og leser alle, men på grunn av at antallet henvendelser er stort, vil vi kun gi svar på de henvendelsene der samarbeid eller sponsing er aktuelt. 

Spørsmål rundt samarbeid og sponsing bes rettes til:

marked-norge@telia.no

Merk: Denne e-postadressen kun besvarer henvendelser rundt markedssamarbeid og sponsing. For andre henvendelser, kontakt kundeservice.

Telia Eiendom – for grunneiere

Kontakt Telia Eiendom på en av følgende e-postadresser hvis du har en Telia-mast på eiendom / bygning, eller har leieavtale med Telia. Bruk gjerne Site ID eller kontraktsnummer som referanse.

Telia i samfunnet

Vi i Telia mener mobilteknologi kan gjøre - og gjør - fantastiske ting. Vårt mål er å være en digital tilrettelegger, og i det står mobilteknologi helt sentralt. Sammen med våre partnere skal vi utveksle kunnskap og teknologi for å skape innovasjon, entreprenørskap og bærekraftig vekst.

Nyhet! Telia Utfordrerfond

Vi heier på enkeltpersoner, organisasjoner, lag og bedrifter som tenker annerledes, og som tør å utfordre etablerte sannheter. Hvorfor? Fordi de er med å skape et enklere og bedre samfunn.

Hos oss får det digitale teamet stor frihet

Det digitale teamet er hjertet til Telia. Det pumper hele tiden, med mål om gjøre hverdagen enklere for våre mange hundre tusen mobil-, internett og TV-kunder.

Flere nyttige snarveier

Var denne siden nyttig?