Bakgrunnsbilde

Bærekraft

Om det finnes én ting som har blitt tydeligere, så er det at alt henger sammen.

Bakgrunnsbilde

Bærekraft

Om det finnes én ting som har blitt tydeligere, så er det at alt henger sammen.

Bærekraft

Om det finnes én ting som har blitt tydeligere, så er det at alt henger sammen.

Bakgrunnsbilde

 

Digitaliseringen har koblet mennesker sammen, og lar oss prate, lytte, se, lese og mene, nesten uansett hvor i verden vi befinner oss.

Land, selskaper og individer møtes, jobber og handler med hverandre over grenser og kontinenter, døgnet rundt, hele året. Vi ser at vår måte å leve, jobbe og drive forretning på påvirker miljø og samfunn over hele verden.

Alt henger sammen. Derfor hviler vårt bærekraftsarbeid på tre ben.

 

Reisen til null

Vi må gå fra ord til handling og bygge et samfunn som vi stolt kan gi videre til neste generasjon. Og neste der igjen. Reisen til null handler om våre ambisjoner om null utslipp og null avfall innen 2030.

Vi er allerede klimanøytral og miljøsertifisert, og nå bygger vi et landsdekkende 5G-nett som skal gjøre det mulig å drive en smartere, mer miljøvennlig og bærekraftig utvikling av lokalsamfunn og bedrifter.

Utsikt over fjell og hav i Norge
Eldre kvinne og mann sitter foran en bærbar PC og smiler.

Digital inkludering

Det er ingen hemmelighet at vi synes nettet er et flott sted – det er fantastisk å kunne bringe mennesker sammen, underholde, utdanne og engasjere.

Vi jobber for at alle skal bli inkludert, at nettet skal være en trygg og raus arena for fellesskap og likestilling, og har et ansvar for å spre kunnskap som skal gjøre den digitale hverdagen best mulig – for alle.

Personvern, sikkerhet og etikk

Med stor makt følger stort ansvar. Telia er et stort selskap med en sentral plass i mange menneskers liv. Derfor gjør vi alt vi kan for å opptre ansvarsfullt og bidra til samfunnet på en positiv måte.

Vi tar personvern og sikkerheten til våre kunder på høyeste alvor, og arbeider mot korrupsjon og juks, for etiske prinsipper, integritet og menneskerettigheter. Når du gjør forretninger med oss skal du kunne være trygg på at alt har gått riktig for seg.

Kvinne i førersetet i parkert bil, det er skumring ute, og mørkt i bilen. Hun ser på mobilen, som delvis lyser opp ansiktet hennes.

Var denne siden nyttig?