Bakgrunnsbilde

TV fra telia

Norges bredeste utvalg av TV- og strømmetjenester - alt på ett sted.

Bakgrunnsbilde

TV fra telia

Norges bredeste utvalg av TV- og strømmetjenester - alt på ett sted.

TV fra telia

Norges bredeste utvalg av TV- og strømmetjenester - alt på ett sted.

Bakgrunnsbilde
TV2 står på på en TV som to barn sitter og ser på.

Lag din egen TV- og strømmepakke

Sett sammen din egen underholdningspakke i Valgmenyen - velg blant et stort antall TV-kanaler, strømmetjenester, filmer og serier. Med TV fra Telia er du garantert et tettpakket TV-program.

Se TV slik du vil med Telia Play

Med Telia Play kan du se TV der du ønsker. Bruk mobilen, nettbrettet og laptopen – og selvsagt TV-skjermen, gjerne med Telia box. Du kan også ta opptak, laste ned og se innholdet offline, når du vil.

Telia box og fjernkontroll

Få den optimale TV-opplevelsen med Telia box

Telia box er liten og diskré, men bugner av teknologi. Her får du den kraftigste TV- og strømmeboksen på det norske markedet - med stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K. 

Mer sport, mer underholdning

For en fast sum i måneden får du tilgang til våre premium-tjenester, med mer sport, mer drama, mer underholdning. Du kan også leie innhold - velg mellom tusenvis av filmer og serier, både nyheter og klassikere.

Key visual feirende fotballspillere på lilla bakgrunn og med "Go on" i gul tekst.

Skal du flytte inn i et borettslag eller sameie?

Vi har kollektive avtaler med mange borettslag og sameier. Du som beboer får rabatterte priser og stor fleksibilitet til å tilpasse TV- og internett tjenester til ditt behov. Ta kontakt, så sjekker vi om ditt borettslag har en avtale med oss – og hjelper deg i gang.

Trenger du hjelp med TV? 

Se våre enkle veivisere for oppkobling av utstyr, valg av innstillinger og hjelp til innhold.


Ikke kunde ennå? Sjekk om vi kan gi deg TV

Vi trenger å vite din adresse for å se om vi kan levere TV der du bor. Send derfor inn skjemaet under eller ring oss på telefon 924 05 050. Pris for TV-abonnement kr. 499,-/md. Egne priser gjelder for borettslag og sameier.

Var denne siden nyttig?