Inkludert i startpakken

Fri bruk av samtaler og meldinger
Inkluderer 250 MB data
Varer i 14 dager

Påfyll?

Du kan både fylle på kontantkortet ditt og sjekke saldo i Påfyll-appen

Ingen kredittsjekk

Passer for alle

Ingen faktura

Betal med kort eller Vipps i app eller på nett

Roam like home

Bruk mobilen akkurat som hjemme, med Telia Mobil Kontant

5G

Tilgang til vårt 5G-nett

Vilkår

Priser i Norge. Egne priser fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

Se fullstendige abonnementsvilkår (PDF)

Vanlige spørsmål

  1. Kjøp en startpakke for å komme i gang med Telia Kontant. Kjøp krever identifisering via BankID*.
  2. Etter få dager mottar du ditt Kontant simkort i posten – klar til bruk (inkludert 14 dager fri tale/SMS/MMS og 250 MB data)
  3. Last ned Telia Påfyll-appen eller bruk ladesiden for å fylle på ditt kontantkort. Påfylling kan gjøres når som helst, og du kan ha flere påfyll samtidig.

NB! Dersom du kun har kronesaldo, reserveres en sum for databruk. Dette betyr at du må ha minimum 10 – 20 kroner i saldo for å kunne ringe ut.

Se priser for bruk og ladepakker

*Merk at det er juridisk eier som krever BankID, ikke bruker. Kjøp av kontantkort til barn eller andre krever derfor identifisering med BankID kun hos eier av abonnementet.

Dersom du ikke har BankID eller norsk personnummer kan du kjøpe startpakke i en av våre Telia-butikker. Finn din nærmeste Telia-butikk.

Telia Mobil Kontant

Velg mellom 3, 7, 12, 20 eller 50 GB (31 dager). Inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS. Inkluderer også Roam Like Home (lik bruk i EU, EØS, UK og Sveits). Pakker med kortere varighet er også tilgjengelig.

Saldo

Fyll på med kronebeløp 50 – 500 NOK.

Datapakker

Kjøp ekstra data til mobilen din. Velg mellom 1, 5 eller 10 GB.

Tilleggstjeneste

For 9,- kan du kjøpe 1000 ringeminutter til Norden & Baltikum (ekskl. Norge).

Fri tale, SMS og MMS er inkludert sammen med 250 MB data i 14 dager. Deretter må du fylle på for å bruke telefonen videre.

Vi anbefaler Telia Mobil Kontant-pakker hvis du bruker telefonen hyppig. Da velger du datamengde og får tale, SMS og MMS inkludert. Med kronesaldo betaler du for løpende bruk. Da koster data 10,- per MB, med makspris 10,- kr per dag for inntil 100 MB. Se øvrige detaljer om priser.

Du får kjøpt startpakken som over (99,-) i alle Telia-butikker samt hos Power og Elkjøp.

I tillegg selges startpakke til 29,- (30 NOK kronesaldo inkludert) i Narvesen, 7Eleven og i utvalgte Coop- og Norgesgruppen-butikker.

For at kontantkortet skal holdes aktivt, må du fylle på minst 50,- hvert år. Vi sender deg en SMS hvis det nærmer seg 12 måneder siden siste påfyll av minst 50,-.

Ja, det går an å aktivere autopåfyll i Påfyll-appen, så får du samtaler og meldinger inkludert hver måned, og data etter eget ønske (opptil 50 GB). Betales med Vipps eller bankkort.

Det kan være veldig lurt å velge kontaktkort til de aller minste, der det er begrenset behov for bruk og du ønsker å betale alt på forhånd.

Les våre tips til om du bør velge kontantkort eller mobilabonnement for barna.

Før du kan bruke startpakken, må du registrere deg. Dette gjør du enkelt ved å sende gratis SMS til 1996 med navnet ditt og fødselsnummer, f.eks. "Navn Navnesen 12345678901".

Ja, det er mulig, men da må det registreres en eier på kontantkortet, i tillegg til brukerinformasjon. Kontantkort i seg selv krever ingen juridisk eier siden det ikke er et abonnement med kredittsjekk og faktura, men BankID-verifisering forbundet med aktivering av eSIM, krever dette.

Ta kontakt med kundeservice dersom du trenger hjelp til å skaffe eSIM med kontantkortet ditt hos Telia.

Du får kjøpt startpakken som over (99,-) i alle Telia-butikker samt hos Power og Elkjøp.

I tillegg selges startpakke til 29,- (30 NOK kronesaldo inkludert) i Narvesen, 7Eleven og i utvalgte Coop- og Norgesgruppen-butikker.

I startpakken følger det med fysisk SIM-kort til kontantkortet. Se forrige spørsmål om det gjelder eSIM.