telia samlet

Samler du mobil, TV og internett hos oss får du fordeler

 • Ekstra data
 • Flere TV-poeng
 • Surfegaranti
Bakgrunnsbilde

Ekstra data på mobilen - hver måned

Vi legger automatisk til ekstra data til deg hver måned. Hvor mye data du får, avhenger av hvilket mobilabonnement du har:

 • 10 GB per måned - gjelder SMART 20 GB og UNG 25 GB
 • 5 GB per måned - gjelder SMART 10 og 15 GB, UNG 12 og 18 GB
 • 1 GB per måned - gjelder SMART 2, 4 og 6 GB, UNG 3, 6 og 8 GB

Sjekk hvor mye data du har på Min Side.

Flere TV-poeng - mer underholdning

Vi legger til 10 ekstra TV-poeng til abonnementet ditt. Poengene legges til automatisk, og du kan bruke dem på flere kanaler eller strømmetjenester - som for eksempel: 

 • National Geographic
 • Nordisk Film+
 • SF Kids

Se oversikt over alle kanaler og strømmetjenester du kan velge i Valgmenyen.

Alltid på nett med surfegaranti

Hvis hjemmenettet ditt går ned gir vi deg 2 x 12 timer fri databruk (Data Boost) i Telia-appen - slik at du kan surfe og streame fritt på mobilen*.

 1. Vi identifiserer nedetid i hjemmenettet ditt, og sender deg en SMS 
 2. Du aktiverer Data Boost i Telia-appen
 3. Hvis du ikke mottar en SMS og opplever at nettet ditt er nede, kan du ringe oss på telefon 21 54 54 54 for å aktivere Data Boost.

* Surfegaranti gjelder ikke kunder med trådløst bredbånd.

Del internett fra mobilen

Husk at du kan dele internett fra mobilen din til andre enheter, for eksempel PC-en på hjemmekontoret.

Lurer du på noe?

Du må ha TV, internett og privat mobilabonnement fra Telia (gjelder ikke kontantkort). For å få flere TV-poeng må TV-abonnementet ha minst 50 poeng inkludert fra før. Hvis du ikke har et abonnement med 50 poeng, kan du oppgradere abonnementet ditt på Min side.

Du står fritt til å velge de kanalene du selv ønsker i Valgmenyen. Du har full valgfrihet og det koster ingenting å bytte innhold. Hvis du ikke har poeng nok til å velge for eksempel HBO Nordic, kan du velge bort noen kanaler du ikke bruker for å frigjøre poeng eller kjøpe flere poeng på Min side.

For at du skal ha oversikt over dine produkter vises 10 ekstra TV-poeng på fakturaen din, men du betaler ikke for disse. 

Alle med privat Telia-abonnement i husholdningen får Surfegaranti og Mer data. Hvor mye data de får, avhenger av hvilket mobilabonnement de har. Husholdningen får 10 ekstra TV-poeng lagt til TV-abonnementet.

Hvis du er TV- og internettkunde og bestiller et mobilabonnement fra Telia, vil fordelene automatisk legges på ditt abonnement. Etter noen dager vil fordelene vises på Min side og i Telia-appen. Det samme gjelder for Telia-mobilkunder som bestiller TV- og internett fra Telia eller flytter inn i et borettslag med Telia.


Du kan se fordelene dine på Min side og i Telia-appen.

Data Boost er fri databruk i en periode. Les mer om Data Boost her. I Telia-appen kan du følge med på hvor lenge det er igjen av data boosten. Vi sender deg også en SMS like før den er slutt. 

Surfegaranti aktiveres dersom internettet fra Telia hjemme er nede og vi ikke klarer å rette det øyeblikkelig - også ved planlagt vedlikehold.


Både bruker og eier av abonnementet kan aktivere Surfegaranti for husholdningen.


NB! Surfegaranti gjelder ikke dersom du har trådløst bredbånd abonnement hos oss - da dette uansett går via mobilnettet.

Var denne siden nyttig?