Mobilabonnement for familie

Samler du fler, sparer du mer. Velg samme datamengde til alle i familien, og få rabatt for hvert ekstra abonnement.

Nyhet! Årsavtale

Vis priser med 12 md. avtaletid og 10% rabatt

Kun på nett

Velg antall

Hvor mange familiemedlemmer ønsker du å samle? Samler du fler, sparer du mer.


Velg abonnement

Velg samme datamengde til alle i familien, og få rabatt for hvert ekstra abonnement.

Vi ordner alt

Vi ordner alt med flytting fra din gamle operatør.

BankID

Du betaler ikke for bruk av BankID

Data sharing

Del din ubrukte data med andre i nød

Ny kunde?

Prøv oss i 2 md. Passer vi ikke får du pengene tilbake.

Under 29 år? Få Ung-fordeler på abonnementet

Er du under 29 år, får du automatisk våre Ung-fordeler i mobilabonnementet du velger. Du får Music Freedom inkludert og 2 stk. 3-timers Data Boost hver måned. Gjelder ikke BARN og Kontantkort.

Vanlige spørsmål

Maksimalt 8 abonnement kan være med.

Det er helt opp til dere hvem som skal bli med i familien, enten det er familie, venner, naboer, kolleger... ja, hvem som helst kan bli med!

Dere trenger ikke bo på samme adresse, men dere vil få felles faktura som sendes til den som står som eier av alle abonnementene.

Nei, alle må ha samme datamengde, og den deles ikke mellom abonnementene. Du kan når som helst endre datamengde i et abonnement, men for å beholde familierabatten må alle abonnementene endres slik at de får samme datamengde.

Vi anbefaler at du velger abonnement ut fra den i familien som har høyest dataforbruk. Dette fordi du betaler full pris for kun ett abonnement, mens de resterende vil få familierabatt.

Ja, det går helt fint å kjøpe mobil med familieabonnement. Du kan kjøpe mobil til rabattert pris med 12 måneder avtaletid, eller med SVITSJ-avtale.

Akkurat nå får du dessuten Plussforsikring inkludert de to første månedene hvis du kjøper mobil med SVITSJ. Ordinær pris for Plussforsikring er 79,- per måned både for Telia X og Telia Mobil-abonnementene.

Selv om du får familierabatt på abonnementet, så kan du fortsatt få rabatt på mobiltelefon eller tilleggsutstyr med 12 måneder avtaletid.

For hovedabonnementet vises ordinær pris. Resten av abonnementene i familien vil vises med redusert pris; 249,- for Telia Mobil, og 399,- for Telia X.

Du beholder Plussforsikring uten kostnad selv om du bytter til familieabonnement nå. Forsikringen vil være inkludert fram til den nåværende SVITSJ-avtalen din utløper, eller til du kjøper ny mobil med SVITSJ. Da vil skjermforsikring være inkludert, mens Plussforsikring vil koste 79,- per måned.

Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg Plussforsikring inkludert de to første månedene både med Telia X og Telia Mobil-abonnementene, deretter vil den koste 79,- per måned.

Ny kunde? Prøv oss i 2 måneder


Som ny kunde kan du prøve oss i 2 måneder og se om vi passer for deg. Er du ikke fornøyd etter to måneder, og velger å si opp, får du tilbake månedsavgiften.

  • Gjelder alle våre mobilabonnement som er kjøpt uten avtaletid.

  • Ta kontakt med oss innen 60 dager fra du blir kunde dersom du vil si opp og få tilbake pengene.

  • Ekstra tjenester og bruk ut over månedsavgiften vil ikke bli tilbakebetalt.

  • Gjelder ikke ved kansellering av nummer, kun dersom du flytter nummeret til en annen mobiloperatør.

  • Gjelder kun én gang per kunde.

  • Gjelder ikke kontantkort.