Familie i hagen ser på en mobil

Mobilabonnement for familie

I en familie er det ulike behov. Noen trenger mye data og hastighet, andre trenger lite. Med familierabatt trenger du ikke å tenke på det. Bestill mobilabonnement til den som har det største behovet. Så får alle andre i familien det samme abonnementet, med en gunstig familierabatt. Samler du flere, sparer du mer.

Så enkelt flytter du familien til Telia

Vi ordner alt

Vi ordner alt med flytting fra deres nåværende operatør

Behold nummerne

Eller få nye kostnadsfritt når dere bestiller på nett.

group

Ny kunde?

Prøv oss i 2 md. Passer vi ikke får dere pengene tilbake. 

Vanlige spørsmål

Fra 2 til 8 mobilabonnement kan samles for å få familiebaratt.

Det er helt opp til dere hvem som skal bli med i familien, enten det er familie, venner, naboer, kolleger... ja, hvem som helst kan bli med!

Dere trenger ikke bo på samme adresse, men dere vil få felles faktura som sendes til den som står som eier av alle abonnementene.

Det vil lønne seg å ha lik datamengde for alle familiemedlemmer, da får dere mest data for pengene. Du betaler uansett 269,- per ekstra familiemedlem om dere har Telia Mobil-abonnement (fast datamengde), og 399,- dersom dere har Telia X-abonnement (ubegrenset data).

Dersom dere alikevel skulle ønske ulik datamengde (Telia Mobil) eller ulik fart (Telia X) i familien, så vil dere få rabattert pris uansett.

Vi anbefaler at du velger abonnement ut fra den i familien som har høyest dataforbruk. Dette fordi du betaler full pris for kun ett abonnement, mens de resterende vil få familierabatt.

Ja, det går helt fint å kjøpe mobil med familieabonnement. Du kan kjøpe mobil til rabattert pris med 12 måneder avtaletid, eller med SVITSJ-avtale.

Akkurat nå får du dessuten Plussforsikring inkludert de to første månedene hvis du kjøper mobil med SVITSJ. Ordinær pris for Plussforsikring er 99,- per måned både for Telia X og Telia Mobil-abonnementene.

Selv om du får familierabatt på abonnementet, så kan du fortsatt få rabatt på mobiltelefon eller tilleggsutstyr med 12 måneder avtaletid.

Var denne siden nyttig?