Et av verdens beste 5G-nett
= Uendelige muli5Gheter for din bedrift

Vi i Telia leder an i utbyggingen av 5G i Norge, og kan levere et av verdens aller beste mobilnett. Det er viktig for norske bedrifter og for landet vårt. For ved å være raskt oppe og stå med et lynraskt 5G-nett får vi i Norge et forsprang innen utvikling og innovasjon. Et påkoblet Norge, er et Norge i vekst, og vi vil at alle skal kunne ta del i den teknologiske utviklingen.

For 5G er selve bærebjelken for videre digitalisering, mot et smartere, grønnere og bedre samfunn. Med 5G kan vi ha næring i hver krik og krok av landet, selvkjørende biler som aldri krasjer, sensorer som overvåker alt fra forurensning til fordeling av strømressurser, og helseduppedingser som sikrer oss hjelp når vi trenger det — uansett hvor vi er. Bare for å nevne noe.

Det handler om like muligheter. Snart vil det ikke lenger spille noen rolle om du jobber fra Oslo sentrum, Andøya eller fra toppen av Trollstigen. Om du jobber hyttefra i Sandefjord, på Trysil eller i ei rorbu ut mot havgapet. Eller om du starter opp som gründer i Tromsø, Mandal eller fra familiegården på Toten.

Vi bygger Norge for at alle våre kunder, nye og eksisterende, skal ha tilgang til et mobilnett i verdensklasse — og alle de fantastiske mulighetene det bringer med seg.

Fremtiden skaper vi sammen med våre kunder

Teknologi kan gjøre fantastiske ting, men det er i samspillet med våre kunder den virkelige verdien skapes. For vi kommer ikke opp med alle ideene selv hvis vi virkelig skal utfordre – De beste ideene kommer i samarbeid med våre kunder og partnere. Og vi utfordres gjerne til å finne nye måter å bruke teknologien på. Fordi det er det som driver oss fremover.

Oslo by

Det enorme potensialet i 5G

Det nye mobilnettet skaper verdi i alle bransjer. Se hvilke muligheter det kan åpne for din bedrift.

Last ned 5G-rapporten fra Telia
Oslo by

Vi moderniserer hele mobilnettet

Samtidig som vi bygger ut 5G, ruster vi opp mobilnettet i hele landet.

Les mer
Oslo by

12 trender som vil prege 2022

Hvilke trender bør morgendagens bedrifter forberede seg på?

Få med deg rapporten

Jeg ønsker å vite mer om 5G Bedrift

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.