Min Portal

Enkel administrasjon av kundeforholdet

Kanskje markedets beste kundeportal

Vi har det siste året jobbet med å legge til rette for en god verdikjede for kundene våre. Nå er vi ydmyke og stolte over å lansere en ny og topp moderne kundeportal – bygget på innsikt fra små og store kunder.

Min Portal samler tidligere portaler på ett sted og vil gjøre det enklere for deg å håndtere tjenestene dine hos oss. Du trenger ikke lenger tenke på at du må logge inn på TSO, IO eller Min Side, det blir en felles pålogging.

Min Portal er i hovedsak for kunder med Bredbånd og Datanett løsninger. Har du Telia Mobil benyttes Min Bedrift som tidligere.

Pålogging

For å komme i gang i portalen går administrator inn på minportal.telia.no eller klikker på lenken under for å logge inn. Trykk deretter på migrer fyll inn det samme brukernavnet du brukte i TDC Service Online/Invoice Online, og vipps så er du er i gang i ny portal. Administrator kan deretter dele ut nye brukere.

 

Totaloversikt og enkel administrasjon

Nå får du full oversikt over kostnader og tjenester. Du vil kunne se alle linjene dine enten i kart eller i en liste visning. Sjekke statistikk på tjenestene dine, og evt. melde inn feil hvis det skulle være behov for det.

I dokumentarkivet vil du finne relevante dokumenter, eldre dokumenter du hadde i TSO har vi tatt med over.

Min Portal er bygget på helt nye systemer fra grunnen og opp. Dette gjør at vi lettere i fremtiden vil kunne gi ut både små og store oppdateringer med jevne mellomrom.

Vi har mange store planer på blokka og vil regelmessig invitere kunder til å teste nye spennende funksjoner.