dame ser på mobil

Faktura

Forklaring og hjelp til å forstå din faktura

Du finner fakturakopi enkelt inne i Min Portal 

Slik gjør du:

 1. Logg inn på Min Portal
 2. Trykk på «fakturaer» i menyen på venstre side
 3. Her kan du filtrere på betalt/ubetalt og periode
 4. Klikk på fakturanummeret for å laste ned PDF av faktura

Merk at purring/inkassovarsel alltid sendes per post.

Endringer i fakturabeløpet kan skyldes flere årsaker, blant annet prisjusteringer på den tjenesten du abonnerer på. Vi sørger alltid for å varsle våre kunder om eventuelle prisendringer, før endringen trer i kraft. 

I tillegg kan prisen på tjenestene vi tilbyr endres som et resultat av en reforhandling av avtalen rundt tjenesten(e). Dette kan skje av ulike årsaker, som for eksempel endringer i markedspriser, kostnader ved leveranse av tjenesten eller nye avtalevilkår. 

For å få en dypere forståelse av hvorfor prisen på din tjeneste har endret seg, anbefaler vi at du tar kontakt med den tjenesteansvarlige i din bedrift. Denne personen vil ha detaljert innsikt i eventuelle avtaleendringer eller reforhandlinger som kan ha påvirket prisen på tjenesten du benytter. 

Dersom du trenger ytterligere assistanse eller har andre spørsmål, er du velkommen til å sende en e-post til vår kundeservice på 02150@telia.no. Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha angående din faktura eller tjeneste vi tilbyr.

Trenger du å endre noe på fakturaen din, som referansen, adressen, eller noe annet?

Bare send en e-post til oss på 02150@telia.no. Husk å nevne fakturanummeret ditt, det finner du øverst til høyre på fakturaen.

Vi tilbyr fakturaleveranse med e-post, post og EHF.

Merk at purring/inkassovarsel alltid sendes per post.

Ved å bytte til EHF, oppnår bedriften din raskere og mer effektiv fakturahåndtering, sparer kostnader og forbedrer datakvaliteten. For å skifte til EHF-faktura, følg disse enkle stegene:

 1. Sjekk ELMA-registeret: Forsikre deg om at bedriften din er registrert i ELMA-registeret for å motta fakturaer i EHF- format. Sjekk status på ELMA sine nettsider. 
 2. Send e-post til oss: Hvis bedriften er registrert, send en e-post til 02150@telia.no med:
  - Bedriftens navn og organisasjonsnummer.
  - Kontaktperson (navn, telefon, e-post).
  - Bekreftelse på registrering i ELMA.
  - Spesifiser hvilken faktura eller tjeneste du ønsker å endre til EHF. For endring av alle tjenester til EHF, oppgi dette tydelig. 
 3. Vi behandler forespørselen: Telia vil behandle informasjonen og kontakte deg for eventuelle detaljer eller for å bekrefte overgangen til EHF.

Dette finner du i spesifikasjonen/bilag, se fra side 3 (bilag) på faktura.

Se faktura eksempel her