Knif fordeler hos Telia

Samle telefoni og bredbånd på ett sted og oppnå store besparelser

Knif Innkjøp og Telia har en attraktiv samarbeidsavtale, som gir deg muligheten til å samle alle kommunikasjonstjenester din bedrift trenger på ett sted.

Avtalen gir gunstige betingelser på telefonitjenester, bedriftsnett, mobilabonnement og bredbånd. Opplev fordeler som sparte kostnader, redusert administrasjon og konstant tilgang til innovative tjenester som sikrer en mer effektiv jobbhverdag.


Med sømløse og stabile tjenester, har Telia løsninger som skaper god flyt og fleksibilitet for bedriften – uansett størrelse

 

Mobildekning

Med stadig flere enheter knyttet til mobilnettet og programvarer i skytjenester, er god dekning blitt helt avgjørende for å drifte systemer og holde samfunnet i gang.
Telia tar din stadig mer digitale hverdag på alvor og øker nå kapasiteten ytterligere i det eksisterende 4G nettet. Høy hastighet og topp mobildekning er viktigere enn noensinne, uansett hvor du befinner deg.

Sjekk mobildekningen for tale og data i vårt dekningskart. Du finner oversikt over både 2G, 3G og 4G, og IoT-dekning. Vi bygger stadig ut dekningen over hele landet.

 

Nysgjerrig på hvor mye din bedrift kan spare?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

KNIF Telia Dobbel

Knif Telia Dobbel abonnement passer for både små og store bedrifter og organisasjoner . Abonnementet gir deg stor fleksibilitet i bruk av data på mobilen.

abn-sirkler.png


Telia Dobbel 1 GB

Telia Dobbel 6 GB
Passer best til bedrifter med lavt data forbruk.

Telia Dobbel 15 GB
Telia Dobbel 50 GB
Passer perfekt til bedrifter med høyt dataforbruk.

Inkludert i abonnement er følgende:

  • Dobbel data – alle datapakker kan dobles for kr 99,- for eksempel:15 GB blir 30 GB, 50 GB blir 100 GB.
  • Data Rollover – ubrukt data bli overført til neste måned og tatt med videre.
  • Brukerne kan også kjøpe ekstra datapakker privat og betale selv via Vipps i appen.

Telia Dobbel inkluderer Voice over WiFi, Voice over 4G, Roam like Home, Trygg surfing utenfor EU og Bank Id trafikk. Inkluderer ikke samtaler fra Norge til EU.

For kunder med ekstremt stort forbruk av data, finnes det et abonnement med ubegrenset data.

Alle som er knyttet til en bedrift må være på samme prisplan/abonnement.


Bedriftsnett med sentralbord

Telia Bedriftsnett er en komplett telefoniløsning som fungerer sømløst over mobil og IP og som kan erstatte din gamle telefonsentral.

Brukergrensesnittet er enkelt, og krever minimalt med opplæring. Her kan du ved hjelp av nummeropplysningen 1881 se hvem som ringer, få oversikt over kundehistorikken og om hvilke ansatte som er ledig for samtaler.

Tjenesten kan integreres med Teams og Microsoft for en helhetlig og sømløs telefoniløsning.

  • Forutsigbare kostnader - betal for det dere benytter og skaler løsningen etter behov.
  • Mulig å inkludere mobilnummer fra andre operatører i en felles svartjeneste.
  • Mobil og IP-telefoni kombineres helt fritt - Erstatter hussentraler og ISDN linjer.


Telia Bredbånd

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd kan du jobbe med full nettdekning både hjemme, på toget, i bilen og på hytta. Med en egen ruter kan du få WiFi hvor enn du befinner deg, så lenge det er mobildekning. Den minste ruteren er så liten at den får plass i veska, og kan tas med der du har behov. Slik får du et stabilt og raskt nett.

Datacom og Internett

Med økende grad av digitale løsninger stilles stadig større krav til båndbredde, stabilitet og høy oppetid. Med datacom-tjenester fra Telia basert på fiber vil du være garantert tjenester med høy kvalitet – det være seg Internett Advanced, IPVPN eller SD-WAN som alle gir deg kraften og kapasiteten en moderne bedrift er avhengig av. Med Telia driftssenter er dere også sikret en tjeneste med døgnkontinuerlig drift og overvåkning.

Telia er en totalleverandør som kan levere det aller meste innen datakommunikasjon og internett-tjenester. Telia kan levere kommunikasjon på alle tilgjengelige plattformer som DSL (kobber), fiber, coax, 4G og 5G.

 

 

Spørsmål vedrørende avtalen?

Ring oss på +47 924 05 051 / 05051 eller e-post bjorn.sandbakken@telia.no

 

 

 

knif_Innkjop_NY_logo.png   kirkepartner_logo.png