dame ser på mobil

Svitsj for bedrift

Valgfritt innbytte av mobilen etter 12 måneder 

Svitsj for Bedrift er en effektiv leieavtale for mindre bedrifter

Mobilen er et av de viktigste verktøyene i dagens arbeidsliv. Med Svitsj for Bedrift kan de ansatte oppdatere mobilen til siste modell etter 12 måneder, hele tiden med skjermforsikring inkludert. Det gir enklere administrasjon, forutsigbare kostnader og fornøyde ansatte.

Slik fungerer Svitsj for Bedrift

Bedriften kjøper telefonen den ansatte ønsker med 24 måneders nedbetaling, ingen avtaletid og med skjermforsikring inkludert. Etter 12 måneder kan dere bytte til ny mobil dersom dere ønsker det. Da bytter dere bare inn den gamle mobilen til en ny, og inngår en SVITSJ-avtale på 24 måneder. Dersom dere ikke ønsker å bytte, fortsetter dere å betale opptil 24 måneder.

Det er mulig å svitsje allerede etter 3 måneder, men bedriften må da betale resterende avdrag opp til 12 måneder. Dersom en ansatt ønsker å bytte telefon før det har gått 12 måneder, eller bytte til en dyrere telefon, må den ansatte ha fullmakt fra arbeidsgiver.

Svitsj er ikke tilgjengelig på nye nummer hos kunder som har hatt avtale med oss i mindre enn 6 mnd.

En god løsning der de ansatte kan bytte telefon og fikse knuste skjermer selv, med predefinerte rutiner, som er enkelt og skalerbart. Det hadde gjort livet enklere for oss.

Bjørnø, Viking Fotball AS

Spørsmål og svar

SVITSJ Bedrift medfører ingen binding på abonnement, og kunden kan fritt bytte til et annet abonnement etter en måned. Kunden må imidlertid ha et aktivt abonnement (Telia Click, Telia Bedrift eller SMART Bedrift) ved kjøp av SVITSJ Bedrift, og for å kunne benytte muligheten til å bytte mobil.

Ja, det er mulig å bytte mobil før 12 måneder, allerede etter 3 måneder, men bedriften må da betale resterende avdrag opp til 12 måneder.

Dersom en sluttbruker ønsker å bytte telefon før det har gått 12 måneder, eller bytte til en dyrere telefon, må sluttbruker ha fullmakt fra juridisk eier.

Du kan når som helst logge inn på Min Side for å fornye Svitsj-avtalen din. Følg stegene på skjermen for å levere tilbake eksisterende telefon og bytte den inn med en ny. 

Her kan du også melde inn en forsikringssak dersom telefon er tapt eller skadet. 

Kjøp mobil med Svitsj

Du kan kjøpe ny mobil med SVITSJ i nettbutikken eller i en av våre Telia-butikker.

Vil du vite mer om Svitsj for bedrift?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.