SamsungGalaxy A15
Svart, 128 GB

SamsungGalaxy A15
Svart, 128 GB

Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

159,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 3816,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung A15 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Følelsen og prisen du vil ha

A15 5G ligger behagelig i hånden, er brukervennlig og har et stilrent design. Velg fargen som passer for deg: Yellow, Blue og Black. Her finner du funksjonene og utholdenheten du vil ha og trenger – til en pris du vil like.

Opplev mer med en skarp og rask skjerm

Den skarpe 6,5" FHD+ Infinity U Super AMOLED-skjermen gir større film- og bildeopplevelser. 90 Hz oppdateringsfrekvens betyr myk og rask rulling.

Ta bilder med et høyoppløst kamera

Et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera samt selfiekamera gir deg høyoppløste og skarpe bilder.

Plass til mer

Med 4/128 GB lagringsplass er det god plass til det du synes er viktig – bilder, filmer, skisser og andre dokumenter. Med microSD-kort kan plassen utvides til opptil 1 TB*. Du har plass til både innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

*MicroSD-kort selges separat

Frihet med et kraftig batteri

Her lader du både raskere og sjeldnere. Det kraftige 5000 mAh-batteriet varer i opptil to dager* Galaxy A15 5G har hurtiglading** – på en halvtime får du omtrent en hel dags bruk.

*Batteritiden varierer avhengig av bruk. **Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat.

Liker du ørepropper med ledning?

Her får du et 3,5 mm-uttak for ørepropper med ledning. Trådløse ørepropper fungerer selvfølgelig like bra.

Rask og stabil overalt

Kraftigere prosessor (sammenlignet med tidligere modeller) og tilkobling til 5G-nettet bidrar til at det du gjør på Galaxy A15 5G skjer raskt og enkelt.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Full kontroll med One UI 6

Alt er tilpasset for å gjøre livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendefinerte låseskjermer, fargetemaer og en rekke smarte widgets med rask tilgang – og mye mer du kan konfigurere etter eget ønske. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og datamaskiner, ørepropper og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider smidig med hverandre.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner, som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker under hele livssyklusen.

I esken

I tillegg til A15 5G: Kabel (USB Type-C), åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alt tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.