SamsungGalaxy A35
Light Violet, 128 GB

4

(1)

0

SamsungGalaxy A35
Light Violet, 128 GB

4

(1)

0
Velg farge: Light Violet

Henter lagerstatus

Velg minne

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

219,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 5256,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung A35 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Jobb + fritid = sant

Ønsker du å bruke mobilen til både jobb og fritid? Ønsker du å kunne lagre møtenotater og også skape fint og morsomt innhold? Ønsker du å dele livet ditt med andre på en enkel måte? Til en god pris? Da er Samsung Galaxy A35 mobilen for deg.

Et kraftfullt batteri og stor lagringsplass gjør det enkelt å lagre og jobbe med store filer. Med Samsung Galaxy A35 får du en rimelig telefon uten å gi avkall på funksjonalitet.

Samsung Galaxy A35 hjelper deg dessuten med å finne gode bildevinkler, lage nyskapende videoer og redigere innholdet slik at det gjenspeiler nettopp deg. Med Nightography kan du dessuten skape like skarpt innhold om natten som om dagen.

Opplev filer og bilder på en enda større skjerm. Skjermen er 6,6", og med opptil 120 Hz er den en av Samsungs hittil beste. Den oppdaterer raskt og problemfritt når du sveiper, og mindre blått lys gjør den skånsom mot øynene. Lysstyrken er forbedret¹, slik at du nå kan bruke mobilen i solen uten problemer.

Innholdet i mobilen blir beskyttet av Samsung Knox, som med jevnlige sikkerhetsoppdateringer sørger for at mobilen alltid er sikker. Det som skjer i din Samsung Galaxy, blir i din Samsung Galaxy.

Funksjoner, design og en pris du vil like

Samsung Galaxy A35 har alle funksjoner som kreves for å kunne bruke den til hva du vil, når du vil. Med ny design og lekre farger kan du glede deg over den hver dag. Dessuten har den en attraktiv pris.

Enda større skjerm

Sjekk møtenotater, skisser eller produktbilder på den skarpe 6,6" FHD+ Super sAMOLED Infinity-skjermen. En skjerm med flere smarte funksjoner. En oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz gir myk og jevn rulling – som også går raskt. Du vil merke at skjermen er lyssterk også utendørs, siden Vision Booster tilpasser skjermen etter lysforholdene. Og for å skåne øynene avgir den mindre blått lys. Ganske enkelt en optimal mobilskjerm!

Lengre batteritid

Batteriet holder til alt du ønsker å gjøre i løpet av dagen.* Med Samsung Galaxy 35 trenger du sjelden å lade. 5000 mAh-batteriet kan holde i opptil to dager på én lading. Med en 25 W-lader går det på superraske 30 minutter**.

*Batteritiden varierer avhengig av bruk. **Hurtiglader kjøpes separat.

Lagre i stedet for å slette

Med intern lagringsplass på 128 GB kan du koste på deg å lagre både minner og ting som du vil se på og lytte til. Ønsker du mer plass, kan du utvide med et eksternt microSD-kort på opptil 1 TB (selges separat).

Rask og stabil overalt

Den nye prosessoren Exynos 1380 og oppkobling mot 5G-nettet bidrar til rask og fleksibel produktivitet.

Fang natten med Nightography

Samsung Galaxy A35 har et 50 MP AF hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 5 MP makrokamera – pluss et selfiekamera på 13 MP. Det betyr at du kan ta like fine bilder midt på natten som midt på dagen. Forbedret zoom gjør bildene skarpe både på avstand og på detaljnivå.

Bra lyd, bedre opplevelse!

Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd sørger for god lyd og mer livfulle serier.

Full kontroll med One UI

One UI 6 gjør livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendesignede låseskjermer, fargetemaer og en mengde smarte widgeter med rask tilgang – og alt kan skreddersys etter nettopp deg og dine behov. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og PC-er, hodetelefoner og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider sømløst med hverandre. Det intuitive brukergrensesnittet gjør at du kjenner deg igjen uansett hvilken enhet du bruker.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker gjennom hele levetiden.

I esken

I tillegg til Galaxy A35: Ledning (USB Type-C), nål for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alle tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.

Dimensjoner
Bredde
77,9 mm
Dybde
8,2 mm
Lengde
161,6 mm
Vekt
Vekt
209 gram
Skjerm
Skjermglass
Gorilla Glass Victus
Skjermoppløsning, PPI
390
Skjermstørrelse
6,6 tommer
Skjermtype
6.6"" FHD+ Super AMOLED Infinity-O (19.5:9), 120 Hz
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Hoved: 50 MP, f/1.8 OIS Ultra Wide: 8 MP, f/2.2 Macro: 5 MP, f/2.4
Hovedkamera videokvalitet
4K@30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS
Selfiekamera fotokvalitet
13 MP, f/2.2
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
6 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Exynos 1380
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 25W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP67
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C, 2.0

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.