SamsungGalaxy S23 FE
Purple, 128 GB

SamsungGalaxy S23 FE
Purple, 128 GB

Velg farge: Purple

Henter lagerstatus

Velg minne

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

289,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 6936,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung S23 FE leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

S23 FE Rich Content 2

Designet

Ikonisk design med premiumfølelse

Galaxy S23 FE bygger på det ikoniske S23-designet. Slitesterke kvalitetsmaterialer – Corning® Gorilla® Glass 5 og aluminiumramme – kombinert med en utrolig flott metallfinish. Kameraene på baksiden fremheves med en moderne utbuktning, mens frontkameraet tar enda mindre plass og skjermrammen er blitt tynnere – for at ingenting skal forstyrre seeropplevelsen.

S23 FE Rich Content 3

Naturnære farger

Galaxy S23 FE finnes i fire moderne farger, inspirert av naturen: Purple, Mint, Cream og Graphite.

Vannbestandig

Galaxy S23 FE er vann- og støvbestandig i henhold til IP-klasse 68¹.

Kameraet

S23 FE Rich Content 4

Fang detaljene med 50 MP

Kameraet er betydelig oppgradert – vidvinkelen er økt fra 12 MP til 50 MP². Det betyr at du kan ta bilder med vesentlig større detaljrikdom. Hvis du for eksempel vil zoome inn på en liten detalj i bildet du allerede har tatt, kan du gjøre det og fortsatt ha et bilde av høy kvalitet. Ultravidvinkelkameraet på 12 MP gjør at du får med mer i bildet, og telekameraet på 8 MP har 3x optisk zoom.

Enda bedre Nightography-funksjon

Det skal være mulig å ta bra bilder og filmer uten perfekte lysforhold, og Samsung har derfor utviklet Nightography-teknologien ytterligere. Bedre programvare og større lysinnslipp i bildene gjør at du kan fange det du ser med høyere skarphet og mer livfulle farger. I tillegg blir det mindre støy i videoopptak. Bring the action!

S23 FE Rich Content 5

Ta flotte nattselfier og -portretter

Nightography-funksjonen bidrar til å forbedre alle bilder som tas i svakt lys – også selfier og portretter. Så nå kan du og vennene dine forevige kvelden, konserten og middagen med imponerende resultater.

S23 FE Rich Content 6

Enda bedre sluttresultat med Pro Grade-funksjoner

Galaxy S23 FE er utstyrt med noen av de nyeste Pro Grade-funksjonene. Det betyr blant annet at du kan justere varmen i hudtonen på selfier, gi videoer en enda mer filmisk følelse og fange flere vinkler i samme opptak. Så det er bare å slippe kreativiteten løs!

Kraften

Batteriet som tilpasser seg etter deg

Galaxy S23 FE har et kraftfullt 4500 mAh-batteri, slik at du kan gjøre hva du vil hele dagen – uten å måtte bekymre deg for batteriprosenten. Om ønskelig kan du seriefråtse i opptil 22 timer³! Og skulle batteriet begynne å gå tomt for strøm, er det enkelt å sørge for påfyll: Med støtte for superhurtiglading⁴ tar det bare en halvtime å lade batteriet til 50 %. Og har du behov for å lade Galaxy Buds, Galaxy Watch eller mobilen til en venn, skjer det enkelt ved hjelp av trådløs batterideling.

Lyssterk og intelligent skjerm

Gled deg over fascinerende opplevelser på den lyssterke og dynamiske skjermen på opptil 120 Hz. 2X AMOLED leverer livfulle farger og skarpe kontraster. Ved hjelp av funksjonen Vision Booster tilpasses dessuten kontrastene til lysforholdene, slik at du kan se videre hvor du vil, når du vil.

Økt prosessorkraft

Galaxy S23 FE er utstyrt med den raske prosessoren Exynos 2200 – på bare 4 nanometer – for enda høyere ytelse. Klar for både strømming og gaming på høyeste nivå. I tillegg har Galaxy S23 FE mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter lagringsplassen mer effektivt. Siden Samsung produserer de fleste mobilkomponentene selv, kan disse optimaliseres både med hensyn til brukeropplevelse og kapasitet.

S23 FE Rich Content 1

Se hvor du vil med Vision Booster

Ingenting skal forstyrre seeropplevelsen din. Derfor har Galaxy S23 FE funksjonen Vision Booster. Kontraster og farger på skjermen tilpasses etter lysforholdene, slik at du kan se videre på det du vil, hvor og når du vil.

5G-hastigheter

Med Galaxy S23 FE kan du strømme og dele lynraskt, og game med minimal forsinkelse uansett hvor du befinner deg⁵.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – det er naturligvis god plass til alt du liker. Galaxy S23 FE har opptil 256 GB lagringsplass. Det er veldig mye.

S23 FE Rich Content 8

Skånsom mot øynene

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen seg automatisk, slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som reduserer det blå lyset maksimalt og som du kan slå på når du ønsker.

Dessuten

Privat forblir privat med Samsung Knox

Galaxy S23 FE 5G har sikkerhetsløsningen Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare – for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Sammen med Galaxy S23 FE får du en USB Type-C kabel, tilpasset opptil 25 W lading, en uttaksnål for SIM-kort og en hurtigveiledning som gjør det enkelt å komme i gang.

¹IP68 innebærer at produktet er støvtett og vannbestandig ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter ²Sammenlignet med Samsung Galaxy S21 FE. ³Batteritiden kan variere avhengig av bruk. ⁴45 watts hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. ⁵Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Kontakt operatøren for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement som kan medføre ekstra kostnader.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.