SamsungGalaxy S23
Lavender, 128 GB

4.8

(20)

SamsungGalaxy S23
Lavender, 128 GB

4.8

(20)

Velg farge: Lavender

Henter lagerstatus

Velg minne

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

399,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 9576,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung S23-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-9-anbefalt

– Galaxy S23 er en kompakt telefon med alt du kan ønske deg. TEK.no, 19. februar 2023

Galaxy AI er her

Live Translate – kommuniser enklere

ultra-live-translate

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Live Translate er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk. Mer om bruk av tjenesten og støttede språk finnes på Samsung.com.

Circle to Search med Google

ultra-circle-to-search-with-google

En ny måte å søke på er her med Circle to Search med Google. Mens du blar og sveiper, kan du bruke S Pen eller fingeren til å sirkle inn noe og få Googles søkeresultater umiddelbart. Finner du et bilde av en plante som er så vakker at du bare må vite hva det er? Sirkle det inn, og vips får du Googles søkeresultater. Nå kan du raskt få svar uten å forlate feeden.

Oppsummer notater på et AI-øyeblikk

ultra-note-assist

Uansett om du skriver så det fyker eller bare noterer, gjør Note Assist en lang historie kort. Bare begynn å skrive og formater den til en tydelig og oversiktlig oppsummering senere.

Endre størrelse. Retusjer. Enkelt.

galaxy-s24-ultra-edit-ai

Er noe på feil plass? Flytt det i selve innlegget. Med nye AI-drevne redigeringsalternativer blir bildet slik du vil ha det. For eksempel: flytt gjenstander og fyll plassen de etterlater seg på en intelligent måte.

Kamera

Mobilen som gjør hvert øyeblikk bedre

Samsung Galaxy S23 er utstyrt med et meget skarpt kamera. Og ved hjelp av avansert AI blir jobben enkel for deg – nå kan du fotografere og filme som en profesjonell uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Med tre hovedkameraer i imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i alle situasjoner. 50 MP, telefoto, ultravidvinkel og dybde. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

selfie-2

Adaptive pixels

Ta et bilde med hovedkameraet på 50 MP og få det beste fra to verdener. Adaptive Pixel-teknologien kombinerer automatisk et imponerende høyoppløst bilde på 50 MP med et utrolig lyssterkt bilde på 12 MP, slik at du får det best mulige sluttresultatet hver gang.

30x zoom bringer deg 30 ganger nærmere

Alt du ser kan du nå komme 30 ganger nærmere gjennom linsen på Samsung Galaxy S23. Med avansert AI og enda mer lysfølsomme piksler enn i den allerede zoomsterke forgjengeren Galaxy S22 forvandles avstanden nå til nærbilder – og storslåtte øyeblikk direkte i mobilen. Og med 3x optisk zoom får du knivskarpe bilder også når du befinner deg veldig nær.

Nightography – natten har aldri vært lysere

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd. Fyrverkerier, solnedganger og festens høydepunkt.

s23-nightography

Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse øyeblikkene med dybde og skarphet, siden lyset er svakt – men ikke med Galaxy S23 sin lysfølsomme sensor, som løfter alle detaljer frem i lyset. Nå kan du filme og fotografere akkurat som du vil også når det er mørkt.

La AI overgå virkeligheten i bilder og film

La kameraets AI gjøre jobben: Den plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak – og plutselig kan du dele øyeblikkene du trodde var umulige å fange. På profesjonelt nivå.

Funksjonen Ett opptak fanger de beste og heftigste motivene ved at en sekvens automatisk blir filmet når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å senke hastigheten i de actionfylte sekvensene, og med portrettmodus får du detaljrike bilder i glimrende lys.

Hvis noe ikke skal vises i bildet, er det enkelt å bruke gjenstandsviskelær for å få innholdet du ønsker å ha. Du trenger med andre ord nesten ikke å gjøre noe selv for å kunne dele en eksepsjonell virkelighet på et profesjonelt nivå med Samsung Galaxy S23.

Fang alt med 8K-video – også om natten

Det perfekte øyeblikket er gjerne lett å gå glipp av. Særlig når det er mørkt. Den tid er forbi. Samsung Galaxy S23 revolusjonerer filmmulighetene med 8K Video og en utrolig lysfølsom sensor. Cinematic video , med bedre bildestablilisering i både maskin- og programvare, gjør filmene mer fascinerende enn noen gang. Og 12 bit HDR som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR– gjengir farger på en banebrytende måte.

3D-analyse løfter selfiene dine til et nytt nivå

En profesjonell fotograf i studioet sitt – eller du i stuen din? Samsung Galaxy S23 gjør selfiene enda bedre: Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner sørger kameraet for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeheffekt, og ansiktet ditt havner i fokus med perfekt lyssetting.

Portrettvideo

Lag videoer av profesjonell kvalitet; med portrettvideo skaper du filmatiske videoer med fokus på deg og vennene dine. Aktiver portrettvideo og lag videoer det er verdt å dele.

s23-video

Gjenstandsviskelær – Less is More

Med gjenstandsviskelær er det enkelt å fjerne objekter eller også personer fra bildene dine. Trykk eller trekk en linje rundt det du vil slette, og trykk på sletteknappen. Ferdig!

Automatisk innramming

Filmer du noe som er i bevegelse? Ikke noe problem. Med automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer, slik at det alltid er i bildet. Pluss det som høres. Mikrofonen vektlegger det som er i fokus, noe som gir et fascinerende og intensivt resultat.

Kraft

120 Hz endrer hele følelsen Samsung Galaxy S23 har en dynamisk Super AMOLED-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons, enten du scroller, spiller eller skriver en melding.

gaming-concert

Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den bare 10 Hz når du ikke gjør noe, og maks 120 Hz når du gamer.

Stabil opplevelse

Med Samsung Galaxy S23 kan du utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Dessuten har den støtte for Wi-Fi 6, slik at du kan streame, dele og game raskt uansett hvor du befinner deg.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Batteriet som tilpasser seg etter deg

Batteriet er ikke bare kraftfullt, opptil 3900 mAh3, men også intelligent.

s23-batteri

Ved å lære seg dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer det på strømmen og varer lenger på én lading.* Naturligvis har Samsung Galaxy S23 også teknologi for hurtiglading** – der 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til 50 %.***

*Faktisk batteritid kan variere avhengig av bruk. **Hurtiglader på 45 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. ***Oppladingstiden kan variere.

Mer intelligent prosessor

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Samsung Galaxy S23 er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2 Pro, Samsung Galaxys hittil raskeste og kraftigste prosessor.

s23-ultra-ic-Snapdragon

Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og kraftfull: Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for din opplevelse. Galaxy S23 har dessuten mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og gjør minnet mer effektivt.

Design som holder

Sømløse og myke overganger, kombinert med kameralinsene som stikker seg forsiktig ut, gir mobilen en enhetlig og stilren design som skiller seg ut i mengden. Med fargene Phantom Black, Cream, Green og Lavender gjør de mye av seg på en diskré, men direkte måte.

Med Samsungs hittil mest solide skjermglass, Gorilla Glass Victus 2, og usedvanlig slitesterk aluminium, Armor aluminium, blir et ”ooops” sjelden mer enn bare et ”ooops”.

Samsung Galaxy S23 er IP68-klassifisert. Basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

Design

Del med høyeste kvalitet

Samsung Galaxy 23-seriens smarte kamerafunksjoner finner du også i appkameraet i Snapchat, Instagram og Tiktok. Lyssterk opplevelse, alltid Begynn å se en film hjemme og ta den med ut for å se den ferdig. Den utrolig lyssterke skjermen på opptil 1750 nits gir en fascinerende opplevelse både i strålende sollys og hjemme i sofaen.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – Samsung har naturligvis gjort plass til alt du liker godt. Samsung Galaxy S23 leveres med opptil 256 GB minne.

Dimensjoner
Bredde
70,9 mm
Dybde
7,6 mm
Lengde
146,3 mm
Vekt
Vekt
168 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus® 2
Skjermoppløsning, PPI
422
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
FHD+ Dynamic AMOLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Vidvinkelkamera (f/1.8 OIS), 10 MP Tele2, 3x optisk zoom (f/2.4 OIS, 30x Space zoom), 12 MP Ultravidvinkelkamera (f/2.2 AF)
Hovedkamera videokvalitet
UHD 8K @ 30 FPS | UHD 4K @ 60 FPS, Slow motion: FHD @ 960/240 FPS
Selfiekamera fotokvalitet
12 MP 2PD (f/2.2 AF)
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3900 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 45W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Trådløs hurtiglading (15W), Trådløs batterideling
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.