SamsungGalaxy XCover6 Pro
Svart, 128 GB

5

(1)

SamsungGalaxy XCover6 Pro
Svart, 128 GB

5

(1)
Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

309,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 7416,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Robust design for barske forhold

Enkel, men robust design

Samsung Galaxy XCover 6 Pro er slank og letthåndterilg – samtidig som den er så robust at den tåler barske forhold. Med de lett tilgjengelige knappene får du rask tilgang til funksjoner og apper du bruker ofte.

Stor, rask skjerm

Den store 6,6" FHD+ TFT LCD-skjermen er også veldig rask, med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du får en optimal opplevelse av bilder, kart og annet visuelt innhold – også når du jobber i felten.

Solid Gorilla Glass Victus

Det solide Gorilla-glasset er bestandig mot visse riper* og gjør Galaxy XCover 6 Pro til din robuste jobbpartner uansett hvor du befinner deg.

*Denne testen er et resultat av LCD-materiale separat utført av Corning. Merk derfor at resultatene for XCover 6 Pro kan være annerledes.

Robust i henhold til militær standard**

Galaxy XCover 6 Pro er IP68-klassifisert* og standardisert i henhold til MIL-STD 810H3. Det betyr at den tåler barske forhold og er beskyttet mot både støv og til en viss grad vann. Galaxy XCover 6 Pro tilbyr praktiske løsninger som gjør at du kan ligge et steg foran.

*Galaxy XCover 6 Pro er IP68-klassifisert. Basert på tester der produktene er nedsenket i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i bassenger. **3 MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av forsvaret i USA for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Galaxy XCover 6 Pro har gjennomgått åtte av standardtestene i MIL-STD 810H.

Kan beskyttes mot bakterier

Galaxy XCover 6 Pro tåler å bli rengjort med bakteriedrepende rengjøringsmidler* for sterilisering i miljøer der det er påkrevd, for eksempel i helsevesenet.

*Testede rengjøringsmidler: Liquid Ethanol, Ethanol Cotton, Clorox (Chlorine bleach), MediloxHCIO.

Øk produktiviteten maksimalt

Utskiftbart batteri

Galaxy XCover 6 Pro har et kraftig og utskiftbart batteri (selges separat) på opptil 4050 mAh. Det betyr at du raskt kan utvide brukstiden. Med et POGO-ladestativ (selges separat) med opptil fem stasjoner kan du sørge for at XCover 6 Pro alltid er klar.

Glove mode og våte fingre

Med Glove Mode kan du navigere med både tynne hansker og våte fingre. Programmerbare sideknapper Opprett raske snarveier til appene og funksjonene du bruker ofte ved hjelp av de programmerbare sideknappene.

Snakk direkte med Push-to-talk

Med PPT-appen kan du snakke direkte med kollegene dine ved hjelp av et knappetrykk. Nå har vi dessuten gjort lyden bedre, slik at den kan bli skikkelig høy når du oppholder deg i støyende omgivelser.

Skann med Knox Capture

Galaxy XCover 6 Pro er mildest talt allsidig, og kan også brukes til å skanne strekkoder direkte inn i firmaappen.

Lys opp arbeidsdagen

XCover 6 Pro har en lommelykt med doble LED-pærer – praktisk når lyset er svakt. Kraftfullt kamera, både foran og bak Galaxy XCover 6 Pro har to kameraer som leverer god kvalitet.

Effektiviserer arbeidet

Alt går fort Med den høytytende 6 nm-prosessoren Qualcomm Snapdragon 778G utfører du jobben mer effektivt. CPU er 2,2 ganger raskere6 og GPU er 3 ganger raskere*, noe som gjør stor forskjell i ytelsen hos Galaxy XCover 6 Pro.

*Sammenlignet med tidligere generasjons chipset. Basert på Geekbench5 singel- og multigeometriske middelpoeng. Faktisk ytelse kan variere avhengig av testforhold.

PC-følelse med DeX

Galaxy XCover 6 Pro er Samsungs første robuste mobil som tilbyr DeX, det vil si mulighet til å jobbe på en ekstra skjerm med mus6 og kunne bruke flere apper samtidig. Du kan altså ha videomøte samtidig som du sender og mottar e-post og meldinger – og opprette, sende og dele dokumenter.

Maksimalt med plass

Du har mye plass til å lagre og dele høyoppløste bilder og videoer: Internminne 128 GB, 6 GB RAM og mulighet til å utvide med eksternt minnekort opptil 1 TB5.

Nå går det veldig fort

Galaxy XCover 6 Pro har støtte for det lynraske 5G-nettet og Wi-Fi 6E*. Det betyr høyere effektivitet, gjennomstrømning og sikkerhet i alt du gjør. Med Wi-fi 6E går nedlastingen raskere og forsinkelsen blir mindre.

*Tilgang til 5G avhenger av dekning og andre forhold. Wi-Fi 6E krever en Wi-Fi 6-klar ruter.

Sikkerhet

Sikkerhet av høy klasse med Samsung Knox

Via Samsung Knox har Galaxy XCover 6 Pro flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet ditt. Med beskyttelse i sanntid og fortløpende sikkerhetskorrigeringer er Galaxy XCover 6 Pro alltid beskyttet.

One UI forenkler og forsvarer

One UI frigjør potensialet i Galaxy XCover 6 Pro, slik at den blir enda enklere å bruke. Apper og funksjoner som du bruker ofte, blir automatisk lett tilgjengelige. Styrk sikkerheten når du deler og oppbevarer filer, bilder og videoer med Secure Folder og Private Share.

Sikker biometrisk opplåsing

Du åpner Galaxy XCover 6 Pro raskt og sikkert med avlesing av fingeravtrykk på startknappen og ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

Øk styrken

Du kan redusere risikoen for skader ved å beskytte mobilen med et ekstra solid etui (selges separat).

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.