SamsungGalaxy Z Flip5
Cream, 512 GB

4.3

(11)

SamsungGalaxy Z Flip5
Cream, 512 GB

4.3

(11)

Velg farge: Cream

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

549,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 13176,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung Z Flip5 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en USB-C-lader fra før av kan denne brukes.

tek-8-5-meget-bra-anbefalt

«Z Flip5 er mobilen for deg som vil ha en telefon som skaper «ooh»-lyder rundt bordet» TEK.no, 6. august 2023

Både liten og stor

Nye Samsung Galaxy Z Flip5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil.

galaxy z flip5 pocketability

I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass selv i små lommer: Dimensjonene minner om en pudderdåse. I åpen modus får du en 6,7” hovedskjerm – noe som er større enn skjermen på Galaxy S23+ – slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker.

Galaxy AI er her

Live Translate – kommuniser enklere

ultra-live-translate

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Live Translate er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk. Mer om bruk av tjenesten og støttede språk finnes på Samsung.com.

Circle to Search med Google

ultra-circle-to-search-with-google

En ny måte å søke på er her med Circle to Search med Google. Mens du blar og sveiper, kan du bruke S Pen eller fingeren til å sirkle inn noe og få Googles søkeresultater umiddelbart. Finner du et bilde av en plante som er så vakker at du bare må vite hva det er? Sirkle det inn, og vips får du Googles søkeresultater. Nå kan du raskt få svar uten å forlate feeden.

Oppsummer notater på et AI-øyeblikk

ultra-note-assist

Uansett om du skriver så det fyker eller bare noterer, gjør Note Assist en lang historie kort. Bare begynn å skrive og formater den til en tydelig og oversiktlig oppsummering senere.

Endre størrelse. Retusjer. Enkelt.

galaxy-s24-ultra-edit-ai

Er noe på feil plass? Flytt det i selve innlegget. Med nye AI-drevne redigeringsalternativer blir bildet slik du vil ha det. For eksempel: flytt gjenstander og fyll plassen de etterlater seg på en intelligent måte.

Enda tynnere enn forgjengeren

Galaxy Z Flip5 er utviklet for å føles enda smidigere enn forgjengeren. Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, får du en like tynn opplevelse når du bretter sammen mobilen: Den måter kun 15,1 mm i når den er sammenbrettet. Den innvendige skjermen har dessuten fått en enda tynnere ramme, for en mer oppslukende skjermfølelse.

Din nye selfiefotograf

galaxy-z-flip5 selfies

Samsung Galaxy Z Flip5 har praktisk talt et innebygd stativ: Åpne den halvveis og plasser den hvor du vil. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen, fra 75 til 115°, for å få med akkurat det du vil når du fotograferer eller filmer. Nå får alle plass på gruppebildet og du kan enkelt ta selfier der hele antrekket ditt vises.

Se resultatet på begge sider

Du – eller den du tar bilde av – kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større bildebrikke enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Fotografer håndfritt

Nå trenger ikke armene dine synes i forgrunnen, for nå kan du enkelt ta selfier selv på avstand – uten at du må løpe om kapp med utløseren. Med Galaxy Z Flip5 kan du bare vinke til kameraet for å ta bilder.

Gjør andre ting under videosamtalen

Kos deg med håndfrie videosamtaler. Du kan blant annet lage mat, fikse på håret eller slappe av i sofaen under videosamtalen, ved å plassere mobilen i halvåpen modus og fortsatt synes i bildet.

Mye større frontskjerm

Én mobil – to skjermer. Galaxy Z Flip5s frontskjerm er nesten tre ganger så stor som forgjengerens, noe som betyr at du ikke trenger å åpne mobilen for å bruke den. Den kan vise alt fra varsler til e-post og anrop når du sitter i et møte eller i klasserommet.

galaxy-z-flip5-versatile

Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klart og tydelig mens du tar bildet.

Du velger selv hvilke miniprogrammer og smarte funksjoner du vil ha lett tilgjengelig. Og når du ønsker det, kan du åpne opp til den innvendige 6,7"-skjermen.

Fang alt som skjer – selv om natten

Samsung har tatt store steg innen Nightography, noe som gjør at det du fotograferer og filmer i svakere lys, også gjengis med skarphet og kontrast. Galaxy Z Flip5s bakre kamera har en større bildebrikke enn forgjengeren, slik at det slippes inn mer lys i bildet. Og med smarte og oppdaterte programvarefunksjoner kan kvaliteten på bildene forbedres ytterligere – dag som natt.

Liten, men kraftfull

Galaxy Z Flip5 er utstyrt med den kraftfulle prosessoren Snapdragon 8 Gen 2. Så selv når du gjør ting som krever mer, for eksempel strømming, kan den holde tempoet oppe slik at du slipper å vente.

Et batteri som varer

Med et batteri på 3700 mAh tar det en god stund før mobilen går tom for strøm.¹ Men når det først er på tide å lade, så skjer dette på et blunk – Galaxy Z Flip5 har støtte for både hurtiglading², trådløs lading og trådløs batterideling.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip5 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.³ Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter⁴, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Flip5 er IPX8-klassifisert³, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn som så.

Futuristisk naturtro farger

Galaxy Z Flip5s utside er inspirert av både naturen og fremtiden – velg mellom de fire flotte nyansene Graphite, Mint, Cream og Lavender.

Uttrykk din stil

Utsiden teller. Og Galaxy Z Flip5 er ekstra uttrykksfull: Både frontskjerm og startskjerm har en rekke temaer og bakgrunner du kan velge mellom. Dessuten finnes det mye tilpasset tilbehør som er både flott og praktisk.

Appkontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider smidig med minimal forsinkelse: Alt som skjer på frontskjermen kan du straks åpne opp i vanlig format på den innvendige 120 Hz-skjermen.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip5 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Flip5, får du med en USB-ledning, instruksjoner på norsk og en nål til å ta ut SIM-kortet med.

1. Faktisk batteritid kan variere avhengig av bruk. 2. Hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com. 3. IPX8 er basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. Ikke støvbestandig. 4. Tjenesten gjelder ved kjøp av Galaxy Z Flip5 hos utvalgte forhandlere eller på samsung.com. Alle reparasjoner utføres av Samsungs autoriserte serviceverksteder (ASC) og benytter originaldeler til reparasjon. Les mer på https://www.samsung. com/no/support/contact/. Kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter gjelder kun 1 gang per enhet, innen ett år og ved fremvisning av kvittering. Spørsmål om tjenesten rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07.

Dimensjoner
Bredde
71,9 mm
Dybde
6,9 mm (lukket 15,1 mm)
Lengde
165,1 mm (lukket 85,1 mm)
Vekt
Vekt
187 g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,7 tommer
Skjermtype
FHD+ Dynamic AMOLED 2X
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Hoved: 12 MP F1.8; Ultra Wide: 12 MP F2.2
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP F2.4
Hukommelse
Innebygd minne
512 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
One UI
Prosessor
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3700 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (sidemontert)
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX8
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB C-Type (3.2)

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.