SonyXperia 1 VI
Platinum Silver, 256 GB

SonyXperia 1 VI
Platinum Silver, 256 GB

Velg farge: Platinum Silver

Henter lagerstatus

Velg minne

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

569,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 13656,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Xperia 1 VI - Profesjonelt kamera, og mengder av kraft

Som om det ikke var nok med den kompromissløse bildekvaliteten som leveres av Exmor T for mobile sensoren, kan du nå komme enda nærmere motivet med det nye utvidede 85-170 mm (3,5x til 7,1x) optiske teleobjektivet (med telemakro). Dette kraftige kameraet er bare begynnelsen! Sonys ekspertise innen skjerm, lyd og mobilspill gjør at smarttelefonen overgår forventningene dine til underholdning, attpåtil med to dagers batteritid¹. Xperia 1 VI gir deg en komplett smarttelefonopplevelse i premiumklassen.

Profesjonell fotografering, KI-assistert

Exmor T for mobile-sensoren på Xperia 1 VI er utviklet av Sony, og sammen med KI-prosessering gir den bildekvalitet tilsvarende fullformatkameraer, med mindre støy og større dynamisk område i svakt lys², og videoer fulle av filmatisk fargeuttrykk.

Det nye, utvidede 85-170 mm optiske teleobjektivet gir en ekte optisk zoom (3,5 til 7,1x ekvivalent) for uforringede bilder ved alle brennvidder. Kombinert med optisk stabilisering og Real-time Eye AF og sporing³ er denne Sony-mobiltelefonen ideell for portretter.

Den unike telemakrofunksjonen for bilder og videoer betyr at du kan ta bilder på lengre avstand og nyte vakker bokeh - en kreativitetsfremmende løsning som er unik for Xperia 1 VI.

En ny, smartere og lysere skjerm

Xperia 1 VI-skjermen er drevet av BRAVIA og bruker kunstig intelligens for å forbedre kontrast, farger og klarhet. Teknologien fungerer både på ditt eget innhold og på strømmetjenester.

Utrolig nok er den nye skjermen 1,5 ganger lysere enn den forrige modellen. Den nye Sunlight Vision-funksjonen på vår nyeste Sony-telefon håndterer skjermens synlighet i omgivelser med mye lys, og gjør ikke bare bildet lysere, men utfører også KI-bildebehandling for å forhindre overeksponert høylys ved å analysere bildene og lysstyrken i omgivelsene i sanntid.

Førsteklasses lyd, høyt eller med hodetelefoner

Med en ny Premium Audio Circuit for 3,5 mm kablede hodetelefoner, en ny høyttaler med høyere ytelse og innovative lydteknologier gir Xperia 1 VI all musikken din den plassen, klarheten og kvaliteten den fortjener, via kablede eller trådløse hodetelefoner eller Full-stage stereohøyttalerne.

Utforsk de nyeste teknologiene og formatene i lydbransjen på denne smarttelefonen, inkludert High-Resolution Audio, High-Resolution Audio Wireless, LDAC, Bluetooth®⁴ LE Audio (Low Energy) og Snapdragon Sound⁵.

Den beste batteriytelsen i Xperia 1-serien

Det store og effektive 5 000 mAh-batteriet er designet for to dagers⁶ normal bruk, og alt sammen i en lett kropp på 199 g.

Den ultraintelligente Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform⁷ åpner for en ny æra av muligheter. Denne kraftige prosessoren forbedrer Xperia 1 VIs KI-funksjoner og gir uovertruffen kamera-, lyd-, spill- og skjermytelse.

Denne smarttelefonen fra Sony har et avansert varmestyringssystem: Det er den første Xperia 1-serien med dampkammerkjøler og grafittplate, noe som gir bedre allsidig bruk.

Stilrent og sofistikert design

Xperia 1 VI har en bakside med struktur for komfort, funksjonalitet og skjønnhet. Det gir bedre grep, og den konvekse mikrofabrikasjonen av hardt glass, sammen med en frostet overflate, gjør det mer motstandsdyktig mot fingeravtrykk og riper enn andre materialer.

Kameraet er bygget med en solid metallbase for både robusthet og kompakt funksjonalitet, og design og farger smelter sømløst sammen med enheten for å gi den et samlet og førsteklasses utseende.

Kameraet leveres i et utvalg av farger som passer din stil: Svart, platinasølv og khakigrønn⁸.

1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold. 2. Støttes kun på 24 mm for JPEG-bilder. Når det gjelder støymotstand og dynamisk område for stillbilder i belysningsmiljøer med LV (Light Value) 2 eller mindre. Sammenligning med vårt digitalkamera utstyrt med fullformatsensor. Ytelsesbegrensninger kan gjelde. 3. Funksjonens nøyaktighet kan variere avhengig av omgivelsene og innstillingene. Ytelsesbegrensninger kan forekomme. 4. 2024 Bluetooth SIG, Inc. Alle rettigheter reservert. 5. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. 6. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold. 7. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. 8. Tilgjengeligheten kan variere.

Dimensjoner
Bredde
74 mm
Dybde
8,2 mm
Lengde
162 mm
Vekt
Vekt
192 g
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus® 2
Skjermstørrelse
6,5"
Skjermtype
FHD+ HDR OLED
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
Minnekort maks størrelse
1,5 TB
Minnekort type
microSDXC
RAM
12 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.4
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
14
Prosessor
Snapdragon® 8 Gen3
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
ESIM-QR
Annet
Dual SIM
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX5 / IPX8 / IP6X
Minijack
Ja
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.