12 trender som vil prege 2022

Microsoft-integrasjoner

Integrasjoner gjør samhandling enklere

Med Microsoft og Bedriftsnett tettere integrert, er bedriften bedre rustet for gode kundeopplevelser. Det gjør det enklere å jobbe på tvers av systemene, og de ansatte kan selv velge om de vil ha kundedialogen i Teams, på mobilen eller i PC-softphone. Smart for kundene, smart for de ansatte.

Som en komplett telefoni- og sentralbordløsning, kan Telia Bedriftsnett brukes med både mobil og pc. Et uvurderlig verktøy for mange, som sikrer at dere alltid leverer god service, unngår at samtaler går tapt og sikrer fornøyde kunder.

Med tettere integrasjon med Microsoft 365, går dette sømløst og integrerer også Teams i den helhetlige serviceopplevelsen. Med Tale i Teams, One Number og Teams statusvisning kan dere gi kundene enda bedre service på tvers av Teams og Bedriftsnett – og de ansatte kan selv velge hvilket system de ønsker å besvare samtalene i.

Telia Bedriftsnett kan også synkronisere bedriftsdata fra både Azure Active Directory og Microsoft Exchange for å sikre at alle data alltid er oppdatert og sikre samhandling på tvers av hele bedriften. Alle integrasjonene kan enkelt administreres i web-grensesnittet.

 

Tale i Teams

Med Tale i Teams aktiverer du ekstern IP-telefoni i bedriftens Teams-løsning, både på PC og mobil. Du får ditt eget telefonnummer, og samtaler til og fra hver bruker kan gjøres fra Teams.

Teams statusintegrasjon

Med Teams statusvisning ser du de ansattes Teams-status i bedriftskatalogen og Telia Bedriftsnett-appen. Din Teamsstatus vil også vise om du er opptatt i mobilsamtaler. Slik kan sentralbordet umiddelbart se hvem som er tilgjengelig – og unngå at samtaler settes over til brukere som sitter opptatt i en Teams-samtale. Alle Teamsbrukerne kan være synlige i sentralbordet med sin Teamsstatus.

One Number

Med One Number får du en enda bedre helhetsløsning, ved at du både kan motta samtaler og ringe fra Teams med mobilnummeret ditt. Kostnadene for Teams-samtalene blir en del av mobilabonnementet ditt.

Katalogsynkronisering med Azure AD

AD-synkronisering forenkler brukeradministrasjonen i Telia Bedriftsnett når man synkroniserer data fra bedriftens eget kildesystem. Bedriftskatalogen på web og i mobilapp vil alltid vis korrekt informasjon om brukerne

Microsoft Exchange Kalendersynk

Bedriftskatalogen, mobilappen og brukerprofilen din oppdateres automatisk med møteinformasjon slik at alle kjenner tilgjengelighetene din. Køagenter og medlemmer av svargrupper kan også styre innlogging automatisk etter kalenderen sin.

Vil du vite mer om Microsoft-integrasjoner?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.