Statistikk og Visuell Admin

Administrer Telia Bedriftsnett selv

Effektiv drift med god kontroll

Administrasjonsverktøyene gir bedriften god kontroll over telefoniløsningen, og mulighet til selv å optimalisere for en best mulig kundeopplevelse.

Telia Bedriftsnett

table_icon_checkmark_purple_.png Drag & Drop gjør det enkelt å administrere samtaleflyt
table_icon_checkmark_purple_.png Innlesing og opplasting av lydfiler
table_icon_checkmark_purple_.png Håndtering av åpningstider, ferie og helligdager
table_icon_checkmark_purple_.png Alternative oppsett for avvik og krisesituasjoner
table_icon_checkmark_purple_.png Markering for prioritet for VIP kunder
table_icon_checkmark_purple_.png Wallboard og samtalestatistikk for kontinuerlig forbedring

Enkelt å optimalisere for en best mulig kundeopplevelse

Med Drag & Drop er det enkelt å legge til nye køer og grupper eller endre på hvordan samtaler håndteres. Det er også uproblematisk å endre på åpningstider, fridager og ferieavvikling. Talemeldinger kan dere lese inn via telefon eller ved å laste opp filer.

Uforutsette hendelser som sykdom, leveranseforsinkelser eller tjenester som går ned kan føre til en massiv økning i den innkommende trafikken. Dere kan planlegge for slike hendelser i forkant og aktivere dem med et par knappetrykk ved behov. På denne måten kan du raskt gi innringere en bedre opplevelse ved kritiske situasjoner.

Dere kan inkludere informasjon om de ansattes ferdigheter så det blir lettere for sentralbordet å finne den medarbeideren som best kan svare på en samtale. Kunder merket som VIP kan få raskere betjening.

Statistikkverktøyene hjelper dere å planlegge kapasiteten og sikre at bedriften leverer tilgjengeligheten dere ønsker. Verktøyet hjelper dere å avdekke når køene oppstår og når samtaler ikke besvares. Med Wallboard-funksjonen kan svartid og tapte samtaler vises i sanntid på en storskjerm i lokalet så dere raskt kan iverksette tiltak ved avvik.

Statistikk og Visuell Admin er en del av Telia Bedriftsnett

 

Jeg ønsker å vite mer om Telia Bedriftsnett