Tale i Microsoft Teams

Tale i Teams samler all kommunikasjon ett sted og lar deg integrere mobilen og Telia Bedriftsnett i Microsoft 365

Tale i Microsoft Teams

Nå kan du få summetonen i Teams og koble Microsoft 365 sammen med Telia Bedriftsnett. Tale i Teams er en tjeneste til Microsoft Teams som utvider funksjonaliteten i Teams med taletelefoni via en integrasjon mot telenettet. Løsningen gir deg en komplett telefonitjeneste som kan erstatte den tradisjonelle bordtelefonen. 

Microsoft Teams er et skybasert samarbeidsverktøy som egner seg godt for prosjekter og gruppearbeid. Deltakerne kan dele og samarbeide om dokumenter, samt kommunisere via chat, samtaler og videokonferanser. Telia tilbyr Tale i Teams som utvider talefunksjonaliteten i klienten, via en integrasjon mot telenettet.

 

Integrasjon med Bedriftsnett

Telia Bedriftsnett kan integreres med Teams og Microsoft 365 for å skape en helhetlig telefoniløsning for bedriften. Teamsbrukerne kan være medlem av køer og sentralbord, samt legges opp i bedriftskatalogen. Men funksjonen «One Number» kan man også styre visningsnummer, parallellringing og velge fritt om man vil besvare anrop på mobil eller i Teams. Disse integrasjonene gjør at kunder som velger Tale i Teams får en helhetlig kommunikasjons- og samhandlingsløsning.

Microsoft sertifisert 

Løsningen er Microsoft-sertifisert og leveres som en direkte integrasjon mellom Telia og Microsoft uten ekstra installasjon for bedriften.

Forutsetninger

For å kunne benytte Tale i Teams må Teamsbrukerne i bedriften ha Enterprise E5-lisens eller E3 med «Phone System CAL» tilleggslisens; alternativt Business Plan med Business Voice CAL tilleggslisens. Teams og Microsoft 365 er ikke en del av Telias leveranse, og skaffes fra bedriftens IT-leverandør.

 

Jeg ønsker å vite mer om Tale i Microsoft Teams