Telia Crowd Insights

Telia Crowd Insights gir deg verdifull innsikt

Store avgjørelser bør ikke tas på grunnlag av magefølelse. De bør basere seg på reelle data du kan stole på. Med Telia Crowd Insights kan du få faktiske målinger av hvordan folk beveger seg, kartlagt ved hjelp av mobilsignaler. Vi måler detaljerte bevegelsesmønstre, og får på den måten ut nyttig innsikt for datadrevne avgjørelser og tiltak.

Telia Crowd Insights gjør det dessuten mulig å måle effekten av tiltakene, og sammenligne aktiviteten før og etter. Slik kan du enkelt se om du har tatt de rette avgjørelsene, og ta ut fortløpende læring for kontinuerlig forbedring.

Hva du bør se etter i dataene

Ansvarlig

Vi setter alltid kundens personvern først. Alle produktene våre er utviklet med fokus på personvern, og dataene er samlet, lagret, anonymisert og sammenstilt i henhold til GDPR- og ePrivacy-reglene.

Forståelig

Dataene våre er kontinuerlig produsert fra den samme datakilden, med de samme prosessene. De er ikke avhengige av aktiv brukeratferd, og styres ikke av bestemte aktiviteter eller hendelser.

Transparent

Dataene våre kommer fra våre egne mobilnett, som vi styrer fra ende til ende. Dette gir mulighet for full kontroll og synlighet av dataene fra det øyeblikket de genereres og til de endelige innsiktene leveres.

Vil du vite mer om Telia Crowd Insights?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.