Nettbrett

Her finner du nettbrett fra kjente merker og rimeligere alternativer. Se våre nettbrett-tilbud og kjøp nytt nettbrett med valgfritt abonnement.

Finn det perfekte nettbrettet hos Telia

Nytt nettbrett? Telia har utvalget du trenger. Allsidige Samsung Galaxy Tab og innovative Google Pixel Tablet dekker de fleste behov. Enten du ønsker et større tablet for hjemmebruk eller et billig nettbrett for barna, finner du det her hos oss.

Viktig å huske på når man skal kjøpe nettbrett

Størrelsen betyr mye - det er ikke til å komme fra! Men det er også andre ting som kan påvirke valget ditt; batterilevetid, skjermkvalitet, og om det har plass til et SIM-kort for data på farten. Hos Telia kan du sammenligne ulike modeller for å finne et som passer akkurat dine behov.

Tilbehør til nettbrett

Få enda mer ut nettbrettet ditt med riktig tilbehør! Ta vare på den nye investeringen din med solide deksler og skjermbeskyttere, skriv mer effektivt med et eksternt tastatur, eller se filmer med et praktisk stativ. Hos Telia finner du alt du trenger for å få mer ut av nettbrettet.

Nettbrett og pris: Få mest for pengene

Hos Telia er vi opptatt av å gi deg god verdi for pengene. Våre nettbrett har konkurransedyktige priser, i tillegg har vi ofte kampanjer og tilbud som gjør det enda smartere å handle hos oss.

Opplev mer – med nettbrett

Oppdag ditt nye nettbrett hos Telia og la oss hjelpe deg å finne den perfekte modellen som passer dine behov og budsjett. Med modeller fra ledende merker som Samsung og Google, sikrer vi at du får tilgang til det siste innen nettbrett-teknologi. Sjekk e-post, surf spill og stream på høyoppløselige filmer uansett hvor du er.