Driftsmeldinger

Her finner du oppdatert informasjon om nedetid og feil som kan oppstå med våre tjenester.

 

Driftsmeldinger for TV og Internett

 • Er det nasjonale kjente feil eller planlagt arbeid for hele landet vises disse under.
 • Tast inn ditt postnummer i søkefeltet under for å se om det er kjente problemer i ditt område. 
 • Logg inn på Min Side for å se feil som gjelder spesifikt deg – da feil for et postnummer ikke nødvendigvis berører alle som bor i området.
Nasjonale driftsmeldinger
 • Kjent problem


  Enkelte kunder Mikro eller HD PVR kan oppleve manglende programguide på flere kanaler. Dette gjelder bla TV2 Sport Premium, V Sport, og Eurosport kanalene. Vi jobber med å rette feilen og beklager de ulemper denne feilen kan medføre.

  Feilnummer: DM0019832

 • Kjent problem


  Vi har dessverre en feil som medfører sort skjerm/ ingen signal på følgende kanaler. (Kanaler er ikke tilgjengelig fra tilbyder. Feilsøk pågår). France2 BBC World BBC World News Mezzo

  Feilnummer: DM0020395

 • Kjent problem


  Vi opplever for tiden problemer med oppdatering av programguiden på Eurosport kanalene. Det kan forekomme avvik i oversikten, og kan også påvirke opptak som blir gjennomført. Vi jobber med leverandør for å få dette rettet. Beklager for de ulempene dette måtte medføre.

  Feilnummer: DM0019819

Driftsmeldinger for mobil / mobilt bredbånd

Vi har for tiden ingen driftsmeldinger.

Opplever du problemer? Prøv først å skru mobilen av og på – det hjelper ofte. Hvis vi har feil på enkelte basestasjoner / områder, finner du oversikt over berørte områder i vårt kart for dekningsutfall.

Var denne siden nyttig?