Bakgrunnsbilde

Din partner til nybygg

I et nybygg forventer beboerne at alt er tilrettelagt for fremtidens teknologi. Vi leverer det beste innen TV, bredbånd og smarte hjem.

Bakgrunnsbilde

Din partner til nybygg

I et nybygg forventer beboerne at alt er tilrettelagt for fremtidens teknologi. Vi leverer det beste innen TV, bredbånd og smarte hjem.

Din partner til nybygg

I et nybygg forventer beboerne at alt er tilrettelagt for fremtidens teknologi. Vi leverer det beste innen TV, bredbånd og smarte hjem.

Bakgrunnsbilde

Dette får du som utbygger med Telia

Fremtidens leverandør av digital infrastruktur i moderne hjem

Telia leverer i dag fiberbaserte tjenester til over 500 000 hjem. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene, og har de siste årene vunnet en rekke «best i test»-priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Siden stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet vårt har vi hatt markedets sterkeste bredbåndsvekst de siste årene.

  • 9 av 10 av boligselskapskundene har vært hos oss i over 10 år.
  • 7 av 10 nybyggsprosjekter velger Telia som leverandør.
Smilende jente med headset og nettbrett sitter lent mot en seksjon.
Arbeidskarer i gule/oransje vester med hjelm står og prater sammen.

Digitale bransjenormer

Vi kjenner bransjenormene og gir råd som skaper trygghet for deg som utbygger. Når du involverer Telia tidlig i prosessen får du en rådgiver med ekspertkompetanse på bygging av digital infrastruktur. 

Med bransjens lengste erfaring, reduserer vi potensielle merkostnader og utfordringer for utbygger. Det kan dreie seg om feildimensjonerte rør, forstyrrelser av wifi-signaler og manglende tilkoblingspunkter.

Bransjenormen for bredbånd i nybygg bidrar til en fremtidsrettet og forsvarlig utbygging av høyhastighetsnett. God planlegging av digital infrastruktur gir nye boliger en høyere bruksverdi og lengre levetid.

Fiberteknologi for morgendagens behov

Med vår moderne fiberteknologi tilbyr vi fremtidsrettede TV- og strømmetjenester og morgendagens løsninger for smarte hjem.

Ved å velge Telia sikrer både utbygger og beboere seg et fibernett med høy teknologisk kvalitet og overlegen kapasitet. Vi ligger i front på innovasjon og utvikling og leverer markedets mest komplette tjenestetilbud. 

Med Telia får du som utbygger den teknologien og de tjenestene beboere etterspør, i tillegg til et nett som gjør at både utbyggere og fremtidige beboere står fritt til å velge tjenesteleverandører senere.

Bro i mørket hvor det er fotografert slik at bilene danner en lysstripe.
Dashbord smarte hjem og Futurehome-boks

Telia smarte hjem

Boligkjøpere stiller stadig høyere krav til digitale løsninger i hjemmet og at deres hjem skal kunne ta utbytte av kommende digitale produkter og tjenester.

Vi hjelper deg som utbygger å levere tidsriktig infrastruktur, hvor teknologien samspiller med både tradisjonelle og fremtidige brukervaner. 

Full Wifi-dekning, høy fart

Vi tilbyr et topp moderne bredbåndsnett som sikrer alt beboerne trenger av fart og kapasitet. I dag leverer vi hastigheter fra 10 Mbps til 1000 Mbps. Vi stopper ikke her, og investerer betydelig i å videreutvikle nettet. Beboerne kan selv tilpasse produkter og tjenester etter eget behov.

Vi garanterer god wifi-dekning med utstyr tilpasset boligene. Wifi-dekningen er avhengig av det trådløse utstyret og hvor godt det er tilpasset boligen.

Planløsning, boligstørrelse, varmekabler og harde materialer og selv naboens utstyr kan påvirke signalene. Derfor leverer vi ulike løsninger for ulike behov og bygg. Vi har tilleggsutstyr som forsterker signaler ytterligere og wifi-eksperter som gir gode råd om wifi.

Blid, sommerkledd dame på verandaen.
Familie i sofa ser på TV

TV med full valgfrihet

Vi tilbyr Norges mest fleksible TV- og strømmetjeneste, samt markedets kraftigste TV- og strømmeboks. Både styret og beboerne får full frihet til å skreddersy sitt eget underholdningstilbud.

Med Telia box blir alle TV-kanaler, apper og strømmetjenester samlet. Innebygget Chromecast lar beboerne strømme og dele innhold. 

Med Telia Play-appen har beboerne alt innholdet tilgjengelig overalt. Slik at de kan se direkte-TV, opptak, serier og filmer – når og hvor de vil.

Bil i garasje med Ohmia elbillader i bakgrunnen, montert på veggen.

Skreddersydd elbillading

I samarbeid med Ohmia Charging tilbyr vi markedets beste ladeanlegg for elbil, skreddersydd for borettslag og sameier.

  • Enkelt – Ohmia Charging tar ansvar for infrastruktur, strøm og drift slik at lading blir enkelt. Alt inkludert i en forutsigbar månedspris.
  • Smart – alltid oppdatert ladeteknologi og nok strøm. Vi leverer en komplett ladepark så du kan lade smart.
  • Rettferdig – kostnadene blir fordelt rettferdig og kun de som lader betaler. Alle får likevel tilrettelagt for lading.

 

Gode erfaringer fra utbyggere

HSH Utvikling AS - Terje Cascampas

“Vi valgte Telia som samarbeidspartner for TV- og bredbåndsløsning i det som er på vei til å bli landets største boligkonsept for eldre, Randesund Hageby. Nærhet til området, god kvalitet på tjenester og service, samt ekstraordinært god oppfølging av
support ved oppstart, har vært avgjørende for kvalitet og resultat. 

Ved oppstarten av prosjektet var Telia uvurderlig, da behovet for teknisk hjelp og support var kritisk. Samtidig har Telia på en god måte fulgt opp med gode priser og pakkeløsninger på ulike beboermøter i prosjektet. 

Dette er viktig for å sikre troverdighet og trygg relasjon til beboerne – noe som er avgjørende for valg av leverandør.”

Olav Thon gruppen - David Höglund

“Som en profesjonell utbygger konkurranseutsetter vi alltid leveranser av TV - og internettjenester. Det er vårt ansvar å sørge for at våre kjøpere får den beste leveransen av tjenester og support i forhold til pris.

Over flere år har Telia (tidligere Get) kommet vinnende ut av disse konkurransene og resultatet er vi veldig fornøyde med. 

I tillegg til at Telia leverer et sluttprodukt med høy fleksibilitet for sluttbrukeren, sikrer de også en trygg reise for utbyggeren og god kommunikasjon mellom alle parter.”

Blid dame med headsett

Vi er her for dere

  • Leveransesupport –egen kundeservice med oppfølging én uke før og fire uker etter innflytting. Telefon 21 90 60 50.
  • Kundeservice – vi er tilgjengelig hver dag hele året, kontakt oss her.  
  • Styreservice – egen kundeservice for styret og forretningsfører. Telefon 21 90 07 30 og e-post styremail@telia.no.
  • Forhandlere – kunder kan hente og returnere utstyr hos våre forhandlere.  

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet under, så tar vi raskt kontakt med deg.

Var denne siden nyttig?