Telia Utfordrerfond

Nå setter vi søkelyset på utfordrerne der ute

Stem på Årets Utfordrer

Stem på Årets Utfordrer

De utfordrer fordommer, utenforskap og uansvarlighet. Og med 1 million kroner kan de virkelig få gjort en forskjell! Du kan bli med å avgjøre hvem som blir Årets Utfordrer.

Med rått engasjement driver de samfunnet videre. Mikael, Mudassar, Jyoti og Morten er løftet frem som utfordrere av Telia Utfordrerfond. Utfordrerne er helt ulike, men de har likevel mye felles: De har stå-på-vilje og gjennomføringsevne, med ønske om å gjøre en forskjell – få til noe som er større enn dem selv.

Hvem det blir, kan du være med å avgjøre. Bli med og gi din stemme! Når den åpne avstemningen avsluttes 4. mars, slås resultatet sammen med stemmene til Telia-ansatte. De to resultatene vektes likt. Og vinneren kan kåres!

Hvem fortjener 1 million?

Stem på din favoritt innen 4. mars!

Avstemningen varer i perioden 22.01.24 – 04.03.2024, og hvert mobilnummer teller kun én gang.
Hver sendte sms har lokal, norsk takst. Telia vil ikke behandle opplysningene i mottatte sms til andre formål enn å rangere utfordrerkandidatene. Opplysningen vil bli slettet når disse formålene er oppfylt. Vi vil ikke utlevere opplysningene til eksterne aktører. For øvrig viser vi til vår personvernerklæring.

Dette er Telia Utfordrerfond

Telia Utfordrerfond fremmer nyskapning og endring ved å støtte enkeltpersoner, organisasjoner, lag og bedrifter. Alle utfordrerne vi løfter frem får inntil 100 000 kroner i støtte. Men én får 1 million.

Var denne siden nyttig?