Dette er Telia Utfordrerfond

Uten mennesker som stiller spørsmål og aldri gir seg, kommer vi ikke videre.

Telia Utfordrerfond er vår sponsorsatsing hvor vi fremmer stå-på-vilje og nyskapning ved å støtte enkeltpersoner, organisasjoner, lag eller bedrifter. For uten mennesker som stiller spørsmål og aldri gir seg, kommer vi ikke videre. Noen må våge å gå inn nye dører og bryte barrierer.

Hvor hadde vi vært uten folk som er nysgjerrige og ikke tar nei for et svar? Vi hadde i hvert fall hverken hatt mobiltelefoner, internett, TV eller et straks landsomspennende 5G-nett. I Telia vil vi være med å drive verden fremover! Ikke fordi det er så innmari viktig at du kan strømme fotballkampen både på hytta og på stranda, men fordi nett og infrastruktur bidrar til et mer inkluderende, fleksibelt og bærekraftig samfunn.

Vi kaller oss Norges største utfordrer, og utfordrer store og små «sannheter». Heldigvis er vi ikke alene. Det er mange andre der ute, som bruker teknologi, tankekraft eller rått engasjement på en måte som bringer samfunnet videre. Utfordrere med stå-på-vilje og gjennomføringsevne, med ønske om å gjøre en forskjell – få til noe som er større enn dem selv.

Det er disse initiativene vi vil belønne med Telia Utfordrerfond.

Hva er en utfordrer?

Utfordrerne kan være alt fra enkeltpersoner og lag til organisasjoner og bedrifter, med det felles at de har funnet smarte løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre. De har strukket seg litt lenger eller banet en ny vei. Utfordrerne kan være både unge og gamle, kjente og ukjente.

I Telia har vi et bankende hjerte for alle som bruker teknologi på nye og spennende måter, men det er ikke et krav. Det viktigste er at utfordrerne har et brennende engasjement, kanskje knuser noen myter og får til det som ingen trodde var mulig.

Hva gir vi i støtte?

Hver utfordrer som løftes frem får inntil 100 000 kroner i støtte til et øremerket prosjekt. Det kan for eksempel være prosjekter innen bærekraft, digitalisering, kultur eller sport. I tillegg blir de frontet av Telia, og får delt sitt engasjement og initiativ med mange.

Mot slutten av året kårer folket «Årets Utfordrer», som får én million kroner til å realisere planene sine.

Hvordan foregår nomineringen?

Alle kan nominere, både seg selv og andre, til Telia Utfordrerfond. Tipsene tas imot av en jury i Telia, som undersøker videre og vurderer hvilke som skal løftes frem. Når vi så skal kåre Årets Utfordrer skal folk flest få være med å bestemme, gjennom en avstemning.

Var denne siden nyttig?