ForsidenInternettTrådløst bredbånd

Trådløst Bredbånd

Internett og TV via 5G. Helt uten å grave verken i hage eller lommebok. Installer selv – spar penger!

Telia-fordeler

Våre bredbåndsabonnement

Vi bygger Norge og skal være først ute med et landsdekkende 5G-nett. Om du kan få Trådløst bredbånd over 4G eller 5G avhenger av din adresse. Du får uansett en 5G-klar antenne, slik at du uten ekstra kostnad kan oppgradere når 5G blir tilgjengelig på din adresse.

Enkel montering:

En liten, utendørs 5G-klar antenneboks festes på husveggen/vinduet. I tillegg følger router og Telia box med. Vi kan montere utstyret for 1999,- – eller du kan gjøre det selv og slippe den ekstra kostnaden.

Abonnementene har 12 md. bindingstid.

Ønsker du stabilt internett på hytta? Sjekk Trådløst bredbånd på hytta her. 

Nå får du 5G-fart med trådløst bredbånd

Vi skal være først i Norge med landsdekkende 5G-nett i 2023, og allerede nå har åtte av ti nordmenn tilgang til det nye nettet.

Spørsmål og svar 

Løsningen er på flere måter lik. Ved installasjon monteres det en utvendig antenne på husveggen, som gir signaler til en innendørs mottaker. Enhetene i hjemmet kobler du til en trådløs ruter med den nyeste wifi-standarden, wifi 6.

Forskjellen på 4G og 5G er farten på bredbåndet. 5G leverer raskere nett med mindre forsinkelser enn 4G, fordi kapasiteten i 5G-nettet er større. Antennen vi installerer er uansett 5G-klar, slik at du enkelt kan oppgradere når du får tilgang til 5G på din adresse.

Trådløst Bredbånd via 5G leverer hastigheter opp til 500 Mbps. Med høyere fart, lavere forsinkelser og mer kapasitet i nettet, kan du strømme, surfe, jobbe og spille uten bekymringer.

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Etter bestilling ringer vi deg for å finne en tid det passer for installasjon. På installasjonsdagen installerer og monterer vi alt. Montøren drar ikke fra boligen din før du er på nett. Det eneste du trenger å gjøre er å være hjemme.

Nye områder åpnes fortløpende sammen med utbyggingen av 5G-nettet vårt. Følg utviklingen av 5G-utbyggingen.

For å sikre gode brukeropplevelser og de høyeste hastightene, er Trådløst Bredbånd bare tilgjengelig der hjemmet er plassert nær nok en mobil basestasjon, og det ikke er hindringer som blokkerer signalet.

Din nærmeste basestasjon må også ha nok kapasitet for at du skal få gode hastigheter. Basestasjonene har kun kapasitet til et gitt antall kunder, og antallet varierer fra område til område. Ønsker du å bestille, anbefaler vi deg derfor å være rask.

Kunder på 4G kan oppgradere til 5G bredbånd når 5G bredbånd blir tilgjengelig på adressen, gitt at signalkrav for hastigheter fra 100 Mbit/s og høyere er innfridd.

Antennen du har på husveggen er uansett 5G-klar, slik at du kan oppgradere til et 5G-abonnement uten ekstra kostnad. 

For mange dekker de hastighetene vi tilbyr på 4G behovene i husholdningen. Våre hastigheter på 4G gir kapasitet nok til å kunne strømme filmer og serier fra flere enheter samtidig.

Var denne siden nyttig?