Hvordan det fungerer

Lokal innsikt bygd på lokal data

Vi eier og drifter den største digitale infrastrukturen i Norden og Baltikum. Det er dette som genererer dataene for Telia Crowd Insights. Med 30-40 % dekning i de fleste av markedene våre, gir det oss et datasett som vi presist kan overføre til hele befolkningen. Dette gir nøyaktige, målingsbaserte data og meningsfulle, stedsspesifikke innsikter.

Vi leverer data daglig (med en 36-timers forsinkelse som en del av anonymiseringsprosessen). Vi kan også levere data som går tilbake to år eller mer, slik at du kan forstå mønstre og trender.

Mobile enheter genererer konstant bevegelsesdata i vårt nettverk. Hver enhet genererer opp til 200-400 datapunkter hver dag, avhengig av hvor aktiv brukeren er.

Vi deler nettverket vårt inn i geografiske områder som er store nok til at ikke individer kan identifiseres. Deretter gjennomfører vi en irreversibel anonymisering av dataene, før vi sammenstiller og henter det ut som publikumsdata.

Vi analyserer publikums bevegelser mellom ulike deler av byen, for eksempel hvor folk pendler til og fra hver dag. Vi analyserer også folketettheten i ulike deler av byen på ulike tidspunkter på dagen.

Dette gir oss nyttig innsikt i hvordan folkemengder beveger seg. For eksempel hjelper det byplanleggere og offentlig transportoperatører å optimalisere eksisterende tjenester, og å skape nye.

 

 

Vil du vite mer om Telia Crowd Insights?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.