Crowd Insight for byer og kommuner

Datadrevne avgjørelser

For å gjøre byen din til et bedre sted å bo, jobbe og besøke, må du forstå hvordan folk bruker den. Hvor reiser folk til og fra? Hvordan beveger folk seg ved større arrangementer – eller på en helt vanlig tirsdag? Hvor kommer besøkende utenbys fra, og hvordan kan du tiltrekke flere?

Crowd Insights for kommuner gir deg verktøyene som hjelper deg å forstå hva som faktisk skjer, og ta datadrevne avgjørelser.

 

 

 

Personvern-forst-Alltid-600x400.jpg

Personvern først. Alltid.

Telia Crowd Insights er alltid anonyme. Dataene er samlet inn på en måte som gjør det umulig å identifisere noen – vi setter alltid abonnentenes personvern først.

Få mest mulig ut av arrangementer

Hvordan få publikumsinnsikt fra et arrangement uten et publikum

Holmenkollen Skifestival var stengt for tilskuere på grunn av Covid-19. Det stoppet ikke arrangørene og Oslo by fra å få tilgang til verdifull innsikt. Se filmen for å lære mer.

 

 

Innsiktsleveranser

Crowd Insights for kommuner er en kontinuerlig oppdatert abonnementstjeneste. Du får tilgang via et nettbasert visualiseringsverktøy som presenterer innsiktene dine i lettleste dashbord. Dashbordet for oppsummering gir en rask oversikt over pulsen på byen din, og er ideell for offentlige presentasjoner eller toppmøter. For profesjonelle innen byplanlegging, arrangementer og turisme, finnes det interaktive dashbord for relevant dybdeinformasjon.

Vil du vite mer om Telia Crowd Insights?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.