Trådløst Bredbånd

Med Trådløst Bredbånd fra Telia får du tilgang til morgendagens bredbåndstjeneste via Telia sitt landsdekkende mobilnett. For bedrifter som ikke har tilgang til fiber eller der hvor fiber blir uforholdsmessig kostbart er Telia Trådløst Bredbånd et supert alternativ.

Stabilt sterkt nett

Gi din bedrift tilgang til internett med 5G-fart og høy stabilitet inklusive trådløs Wifi 6 ruter

Vi installerer alt

Enkel montering uten å grave, vi setter opp en antenneboks på veggen

Rabatt med flere tjenester

Få rabatt når du velger Trådløst Bredbånd sammen med mobil fra Telia

Bredbånd via 5G

Få superraskt 5G bredbånd tilpasset din bedrifts behov inntil 500 Mbps

Sjekk om vi kan levere Trådløst Bredbånd

Spørsmål og svar

Begge tjenestene gir bedriften tilgang til Internett gjennom mobilnettet via 4G eller 5G. Samtidig er det noen vesentlige forskjeller som beskrevet under:

  • Trådløst Bredbånd realiseres ved bruk av fastmontert utendørs antenne som er koblet til en innendørs Wifi-ruter og knyttet til en fysisk lokasjon. Mobilt Bredbånd realiseres gjennom at SIM-kortet settes direkte i Wifi-ruteren, som typisk benyttes på kontoret, på reise, på toget, på hjemmekontor og på hytta.
  • Trådløst Bredbånd takseres ut fra valgt båndbredde ut fra behov med tilnærmet ubegrenset bruk (inntil 2TB pr. mnd.), mens man for Mobilt Bredbånd takseres ut fra datapakker og størrelse på disse. På Mobilt Bredbånd får du båndbredde som til enhver tid er tilgjengelig – og denne kan da variere over tid avhengig av bl.a. dekning, signalstyrke og belastningen på den enkelte basestasjonen.

Leveringstiden på Trådløst Bredbånd er normalt 3 uker.

Det vises til egen brukerveiledning for administrasjon av den trådløse ruteren. Se her

Port-forwarding og ruter i bridge-mode støttes ikke.

Ja det er fullt mulig. På den trådløse ruteren er det 4 porter for tilknytning av kundeutstyr.

Trådløst Bredbånd har foreløpig ikke støtte for bruk av fast IP-adresse. Dersom det er ønske om bruk av fast offentlig IP-adresse vil det være naturlig å benytte tjenesten Telia Internet Advanced. Se Internet Advanced for mer informasjon.

Vil du vite mer om Telia Trådløst Bredbånd?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.