Telia DNS og domene

Et eget domenenavn er en viktig ressurs på Internett. Med tjenesten Telia DNS gjør du domenenavnet ditt tilgjengelig på hele Internett. Tjenesten håndterer bedriftens identitet på Internett.
For å kunne bestille Telia DNS/Domene tjenester forutsettes at din bedrift har avtale om bruk av en av Teila sine Internett aksess tjenester.

Slipp å tenke på driften

Med Telia DNS slipper du å kjøpe og vedlikeholde eget utstyr – eller skaffe deg den spesialkompetansen som kreves for å konfigurere DNS. Du får en enkel, trygg og stabil løsning med høy tilgjengelighet og god kvalitet.

Sikker lagring i Norge

Alt som er relatert til ditt domenenavn lagres i DNS-serveren. For at alle dine data og tjenester skal være tilgjengelig må disse serverne fungere. Derfor legges dine domenenavn på kontinuerlig overvåkede servere som finnes i sikkerhetsklassifiserte anlegg på ulike steder i Norge.

Effektiv administrasjon

På en enkel og smidig måte administrerer du ditt domenenavn med et brukervennlig kontrollpanel. Med kun noen få klikk kan du redigere DNS-pekere og sub-domener, legge til videresending av epost, bestille flere domenenavn eller oppgradere tjenesten.

DNS tjenester

DNS standard

Grunntjenesten Telia DNS Standard passer for deg som vil ha en enkel DNS-håndtering av dine domenenavn, uansett hvilket toppdomene ditt domenenavn ligger under.

190 kr/ år

DNS sekundær

Tilleggstjenesten Telia DNS Sekundær er en mer avansert løsning for deg som har egen DNS-drift, men som vil ha økt tilgjengelighet og sikkerhet for ditt domenenavn.

290 kr/ år

DNS revers

Telia DNS Reversdelegering vender seg bare til deg som er tilkoblet Telias nett og som har egne, offentlige IP-adresser. Ditt DNS revers domene vil ligge på Telias navneserver.

590 kr/ år

DNS revers delegering

DNS reversdelegering gjelder kun for deg som er tilkoblet Telias nett og som har egne, offentlige IP-adresser. Håndteringen av ditt baklengsdomene delegeres til en navneserver utenfor Telia.

790 kr/ år

Telia domenenavn

Med vår tjeneste kan du enkelt holde orden i dine domenenavn – mens vi ordner årlig fornyelse og overvåker og sikrer den tekniske delen.

Er du allerede kunde hos Telia

Du kan logge inn i kontrollpanelet og se dine produkter samt håndterer dine DNS ved behov.