dame og man ser på laptop

I 2025 faser vi ut 2G-nettet

- slik blir du påvirket

Med alt som skjer innen ny teknologi stilles det stadig høyere krav til et sterkt, pålitelig og raskt nett. For å møte morgendagens behov slukkes 2G-nettet i 2025. Her kan du lese mer om hvorfor vi slukker 2G-nettet og hvordan det påvirker deg som privatperson eller bedriftseier.

Vi vil kontakte alle virksomheter som har utstyr som kun støtter 2G i god tid i forveien.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, kontakte din faste rådgiver hos oss, eller via vårt kundesenter her.

Er du privatkunde? Les mer om slukkingen av 2G-nettet her.

Spørsmål og svar

Mobilnettet er en begrenset ressurs, og for å kunne tilby nye tjenester over 4G og 5G, trenger vi mer plass i nettet. Plassen som i dag brukes til 2G frigjøres, og kan dermed brukes til 4G/5G.

Vi planlegger å slukke 2G-nettet i løpet av 2025. Vi vil komme tilbake med konkrete datoer og områder på denne siden.

Vi anbefaler deg å undersøke om dine enheter har støtte for 4G og/eller 5G. Dersom du har enheter som kun har støtte for 2G, så vil de ikke fungere når nedstengningen er gjennomført. Ta kontakt med din rådgiver for hjelp.

I noen tilfeller er det mulig å finne informasjon om dette i bruksanvisningen eller i informasjonen gitt ved levering av tjenesten. Ønsker du hjelp fra en av våre rådgivere, ta kontakt med oss her.

Vi hjelper deg! Har du behov for større innkjøp eller leieordninger av utstyr kan du henvende deg til din faste kontaktperson eller via vårt kundesenter her.