Samsung Galaxy Xcover 5

  • Glove touch, Dual LED Torch Light og utskiftbart batteri
  • Robust og utviklet for tøffe forhold – IP68- og MIL-STD 810H-sertifisert
  • Kraftfullt kamera, både foran og bak

Hvor mye lagring trenger du?

Velg farge

Hvordan vil du betale?

På nettlager

179,-/mnd.

Total telefonpris med SVITSJ i 24 md. 4296,-
(eks MVA). Abonnement uten binding kommer i tillegg.

Flere detaljer

En optimalisert og robust telefon

Samsung Galaxy XCover 5 er en robust mobil beregnet for deg som trenger noe utenom det vanlige. Med beskyttelse mot vann, støv og smuss takler den akkurat like mange utfordringer som du gjør. Takket være bra funksjoner gjør XCover 5 det enklere for deg å ta nye utfordringer.

Takler barske forutsetninger

Samsung Galaxy XCover 5 er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å ligge på 1,5 meter dypt vann i mer enn 30 minutter. I tillegg er den beskyttet mot smuss og støv. XCover 5 er også sertifisert i henhold til MIL-STD 810H1*, noe som gjør at den oppfyller standardkravene som stilles av det amerikanske forsvaret. For eksempel tåler den vibrasjoner over lengre perioder og ekstremt høye og lave temperaturer.

*MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av forsvaret i USA for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Testene omfatter blant annet en falltest ned på en ståloverflate fra en høyde på 1,5 meter.

Enkel å bruke

Telefonen er utstyrt med funksjoner som skal gjøre livet enklere for deg i alle situasjoner og all slags vær. Ikke nok med at Galaxy XCover 5 tåler vann, støt og smuss – takket være Glove Touch kan XCover 5 også brukes med tynne hansker på. Du kan også enkelt låse opp enheten med ansiktsgjenkjenning, så slipper du å ta av deg store hansker når du skal låse opp.

Lys opp i mørket

XCover 5 er utstyrt med en lommelykt med to LED-lamper. Lys opp selv den aller mørkeste arbeidsdagen.

Plass til alt du trenger

Med 64 GB minne får du plass til det meste – bilder, filmer, tekstmeldinger. Uansett hva det måtte være. Trenger du enda mer plass, kan du utvide med et SD-kort på opptil 1 TB.

XCover Key

Alle ønsker å spare tid. Derfor har Galaxy XCover 5 en snarvei som kalles XCover Key – en knapp på venstre side som kan stilles inn slik at du får rask tilgang til funksjoner som du bruker ofte. En funksjon for kort knappetrykk og en annen for langt trykk.

Utskiftbart batteri

Med det utbyttbare batteriet kan du fortsette å jobbe uten avbrudd. XCover 5 har også POGO-kontakter på undersiden, som gir rask og enkel lading ved at mobilen bare settes i ladestasjonen. Uten at du må sette i kontakten. Mobilen støtter også 15 W hurtiglading, slik at når enheten først skal lades, så går det raskt.

*Ekstra utskiftbart batteri er ikke inkludert, kjøpes separat. 3 Ladestasjon kjøpes separat

Walkie-Talkie i moderne versjon

XCover 5 har støtte for Push-to-Talk, som betyr at du med et tastetrykk kan snakke med en eller flere kolleger. Trykk på mobilens programmerbare knapp, så starter samtalen. Funksjonen krever separat kjøp av programvare for Push- to-Talk. Microsoft Teams støtter for eksempel denne funksjonen.

Høy sikkerhet med Samsung Knox

Galaxy XCover 5 har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet og forenkle administreringen av følsomme opplysninger.

NFC for betaling

XCover 5 er forberedt for å være en sikker, mobil betalingsterminal, mPOS. Programvare fra partner kreves. Den høye sikkerheten i Samsung Knox gjør XCover 5 enda mer egnet til dette.

I esken

Lader med tilhørende ledning, batteri (1 stk.), hurtigveiledning.