Telia Startup

Et mentorprogram for gründere som kan skalere med kommunikasjonsteknologi.

Vi i Telia har en ambisjon om å bidra til å gjøre samfunnet vårt enda litt bedre, ved å hjelpe flere til å realisere smarte idéer ved hjelp av nettverk, 5G og teknologi. Med mentorhjelp, tilgang til teknologi og deling av kunnskap ønsker Telia å hjelpe startups med å lykkes med sin virksomhet gjennom digitalisering. Dette er mentorprogrammet Telia Startup.

– Å ha Telia i ryggen har gitt oss et stempel som godkjent, og har virkelig plassert oss på kartet.

Thommy Tellefsen, Leid

– Telia Startup har åpnet dører til tjenester vi ikke hadde tatt oss råd til å bruke ellers.

Mats Hetling, Nordic Products

– Vi har fått til mer på ett år med Telia enn vi hadde klart på fem år alene.

Johan Haveland, Asistobe

I Telia tror vi på kraften i å utfordre status quo. Ingenting er umulig. Vi er jo tross alt Norges største utfordrer! Vi heier på innovasjon, og bidrar gjerne til å utforske nye typer tjenester innen 5G, IoT og Crowd Insights.

– Vår ambisjon er å gjøre verden enda litt bedre, ved at flere smarte idéer realiseres med støtte av vår teknologi, vår kompetanse og vårt nettverk, sier initiativtaker i Telia, Charlotte Heyerdahl.

Det er de gode ideene som løser utfordringene i samfunnet, eller bare gjør livet litt enklere, vi ser etter når vi nå søker nye gründere til programmet. Enten det handler om å spare strøm, drive mer kostnadseffektivt eller bærekraftige løsninger.

charlotte-erik.jpg


Det er satt opp ulike kriterier for å få en plass i mentorprogrammet, men det aller viktigste er at Telia må kunne tilføre en solid verdi.

– Gjennom programmet tilbyr vi våre tjenester og kompetanse innen kommunikasjonsteknologi, og det er startupene som kan få mest utbytte av det vi kommer til å prioritere, forteller Marius Ebbesen, forretningsutvikler i Telia.

Telia Startups partnere

startup-norway-620x280.jpg

thommessen-620x280 (1).jpg

Fortell meg mer

Fyll ut skjema og vi vil sende deg mer informasjon om Telia Startup.