arbeidsgruppe på jobben

Telia Startup

Mentorprogrammet der startups får ta del i Telias teknologilederskap — og bruke kommtech som springbrett for vekst

Mentorprogrammet Telia Startup er en døråpner, sparringspartner og rådgiver for ambisiøse gründere, som benytter kommunikasjonsteknologi for å løse morgendagens utfordringer.

 

Telia Startup er mentorprogrammet der startups får ta del i Telias teknologilederskap – og bruke kommunikasjonsteknologi som springbrett for vekst. Programmet gir utvalgte startups tilgang til Telias kompetanse, teknologi og nettverk gjennom et målrettet prosjektsamarbeid med mentorer i Telia. Programmet strekker seg over seks måneder.

Høres dette spennende ut? Vi åpner for søknader 1. august for årets program. Scroll videre for å lese mer om programmet.

 

Marius Ebbesen og Charlotte Heyerdahl er initiativtakere til programmet og er tilgjengelige gjennom hele programmet

Hvorfor et mentorprogram

Vi er en digital tilrettelegger, og med støtte i vår teknologi, kompetanse og nettverk ønsker vi å bidra til at flere smarte ideer realiseres. 

Gründere sitter på mange gode svar, ideer og løsninger. Sammen med oppstartsselskaper ønsker vi å utforske hvordan samfunnskritisk infrastruktur, og produkter og tjenester innen data, tv og mobil, kan forbedres og bidra til å løse de viktige utfordringene vi står ovenfor.

For å nå ut til de ambisiøse gründerne med de gode ideene, utviklet vi et mentorprogram i 2019. Siden da har vi gjennomført fire programmer med til sammen 32 deltagere. Programmet bistår oppstartsselskaper på sin vekstreise, og spesielt innen kommunikasjonsteknologi og kommersialisering.

Programmets innhold

Programmet løper over seks måneder og inkluderer både 1:1 og felles sesjoner. Gjennom programmet er Telia der som en god partner og sørger for å øse av vårt lager av kunnskap både kommersielt og innen nettverk, 5G og IoT. I tillegg samarbeider vi med ulike partnere som deler av sine kompetanseområder, det være seg finansiell rådgivning, markedsføring eller juss.  

Hvorfor søke

Gjennom mentorprogrammet bidrar vi med vår spisskompetanse innen teknologi, vårt nettverk og våre tjenester. Som deltager i programmet får man også tilgang på en rekke goder.

I tillegg bidrar Telia med ulike produkter og tjenester etter behov. Se våre produktsider for detaljert beskrivelse av disse.

Dette sier tidligere deltakere

Å være med på Telia Startup har vært ekstremt verdifullt. Det er godt å være i en boble sammen med likesinnede, hvor man fritt dele erfaringer og kompetanse.

Stian Bråss, Zenzy

Vi har fått til mer på ett år med Telia enn vi hadde klart på fem år alene.

Mats Hetling, Nordiq Products

Telia Startup har åpnet dører til tjenester vi ikke hadde tatt oss råd til å bruke ellers.

Johan Haveland, Asistobe

Hvem er programmet for

Mentorprogrammet er tilrettelagt for å skape verdi for startups som tar i bruk kommunikasjonsteknologi. Med løsninger som kan bli både viktige og lønnsomme, om dere lykkes i å skalere opp.
Dersom du kan bidra med å nå telekombransjens mål om null avtrykk, så vil vi også veldig gjerne høre fra deg. 

Er du nysgjerrig på mentorprogrammet kan du kontakte oss, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.