SamsungGalaxy Z Flip6
Blue

SamsungGalaxy Z Flip6
Blue

Velg farge: Blue

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

529,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 12696,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Velger du Svitsj får du alltid skjermforsikring inkludert

Galaxy AI

Galaxy AI¹ endrer oppfatningen av hva en Samsung-mobil kan gjøre, hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. En nyhet som endrer hverdagen og tar deg inn i en ny æra, slik at du kan oppleve hva fremtiden bringer allerede i dag.

Med AI-funksjonen FlexZoom1 får du enda mer ut av bildene og videoene dine. Funksjonen identifiserer og forstår både mennesker og objekter i motivet og justerer zoomingen automatisk, slik at du kan ta de beste bildene.

Med Interpreter¹ får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk².

Innovasjon og design

Enkelt og greit! Nye Samsung Galaxy Z Flip6 gir deg både flott design, kraftig batteri og innovative funksjoner. Fra avansert AI-teknologi som bidrar til perfekte bilder til et design som gjør deg til et stilikon.

Både liten og stor

galaxy-z-flip6-lifestyle-400-283

Nye Samsung Galaxy Z Flip6 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil. I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass selv i små lommer: dimensjonene minner om en pudderdåse.

I åpen modus får du en 6,7″ hovedskjerm – noe som er større enn skjermen på Galaxy S24 – slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker. Og den nye hengselteknologien – Zero gap hinge – gjør Galaxy Z Flip6 like tynn tvers igjennom – selv i sammenbrettet modus.

Enda tynnere enn forgjengeren

Galaxy Z Flip6 er utviklet for å føles enda smidigere enn forgjengeren. Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, får du en like tynn opplevelse når du bretter sammen mobilen: Den måter kun 14,9 mm i når den er sammenbrettet. Den innvendige skjermen har dessuten fått en enda tynnere ramme, for en mer oppslukende skjermfølelse.

Din nye selfiefotograf

Samsung Galaxy Z Flip6 har praktisk talt et innebygd stativ: åpne den halvveis og plasser den der du vil. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen, fra 75 til 115°, for å få med akkurat det du vil når du fotograferer eller filmer. Nå får alle plass på gruppebildet og du kan enkelt ta selfier der hele antrekket ditt vises. Dessuten får du enda mer ut av bildene og videoene dine med FlexZoom1.

Se resultatet på begge sider

Du – eller den du tar bilde av – kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større bildebrikke enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Fang detaljene med 50 MP

kamera-galaxy-z-flip6

Samsung har gitt mobilkameraet en skikkelig oppgradering. Med et 50 MP vidvinkelkamera kan du ta bilder med en detaljrikdom utover det vanlige. Så du kan fange øyeblikket uten risiko for å gå glipp av noe viktig. Du får også med enda mer i bildet takket være ultravidvinkelkameraet på 12 MP.

Gjør andre ting under videosamtalen

Kos deg med håndfrie videosamtaler. Du kan blant annet lage mat, fikse på håret eller slappe av i sofaen under videosamtalen ved å plassere mobilen i halvåpen modus og fortsatt synes i bildet.

To skjermer

En mobil – to skjermer. Du trenger ikke åpne mobilen for å bruke den. Den kan vise alt fra varsler til e-post og anrop når du sitter i et møte eller i klasserommet.

z-flip6-visuals

Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klart og tydelig mens du tar bildet.

Du velger selv hvilke widgets og smarte funksjoner du vil ha lett tilgjengelig. Og du kan åpne 6,7ʺ-hovedskjermen når du vil.

Enda bedre Nightography³

Samsung Galaxy Z Flip6 gir deg skikkelig gode bilder – uansett lysforhold. Takket være deres oppgraderte Nightography²-teknologi, programvare og mer lysinnslipp får du skarpere og mer livfulle farger i bildene dine.

Liten men kraftfull

Galaxy Z Flip6 er utstyrt med den kraftfulle prosessoren Snapdragon 8 Gen 3. Så selv når du gjør ting som krever mer, for eksempel strømming, kan den holde tempoet oppe slik at du slipper å vente.

Et batteri som varer

Med et batteri på 4000 mAh tar det en god stund før mobilen går tom for strøm.4 Men når det først er på tide å lade, så skjer dette på et blunk – Galaxy Z Flip6 har støtte for både hurtiglading5, trådløs lading og trådløs batterideling.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip6 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.6 Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter7, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Flip6 er IPX8- klassifisert⁶, noe som betyr at den tåler mye mer ann enn dette.

Futuristiske, naturnære farger

Samsung Galaxy Z Flip6 er inspirert av både naturen og fremtiden – velg mellom de fire flotte fargene Silver Shadow, Blue, Yellow og Mint.

Uttrykk din stil

Utsiden teller. Og Galaxy Z Flip6 er ekstra uttrykksfull: både frontskjerm og startskjerm har en rekke temaer og bakgrunner du kan velge mellom, slik at du enkelt kan vise frem stilen din. Dessuten finnes det mye tilpasset tilbehør som er både flott og praktisk.

Appkontinuitet

Frontskjermen og hovedskjermen samarbeider sømløst med minimal forsinkelse: alt som skjer på frontskjermen kan du også se på hovedskjermen med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip6 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

Bedre sammen

galazy z fold6 z flip6 watch ultra watch7 buds3 pro 800 566

Få enda mer ut av Galaxy Z Flip6 med Samsung-tilbehør som Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra eller Buds3 Pro.

Dimensjoner
Bredde
71,9mm
Dybde
6,9mm (lukket 14,9mm)
Lengde
165,1mm (lukket 85,1mm)
Vekt
Vekt
187g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
425 ppi (lukket 306 ppi)
Skjermstørrelse
6,7" (lukket 3,4")
Skjermtype
Dynamic AMOLED 2X, 1–120 Hz, 2 600 nits (åpen)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
"Hoved: 50 MP, f/1.8 Ultravidvinkel: 12 MP, f/2.2"
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP, f/2.2
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth® v5.3
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Snapdragon 8 Gen 3
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4000mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, på siden
Hurtiglading
Super hurtiglading (25 W) med hurtiglader (medfølger ikke)
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP48
Innhold i salgspakke
Ladekabel, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, Trådløs hurtiglading (15 W)
Type ladekontakt
USB-C 3.2 Gen1

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.