Lanseringstilbud

Kjøp Samsung Galaxy Watch Ultra og få med Galaxy Watch Ultra Trail Band på kjøpet.

Reimen bestilles direkte fra Samsung. Les mer under om hvordan kampanjen innløses. Tilbudet gjelder i lanseringsperioden, så langt lageret rekker.

Lanseringstilbud

SamsungGalaxy Watch Ultra
Titanium

Lanseringstilbud

Kjøp Samsung Galaxy Watch Ultra og få med Galaxy Watch Ultra Trail Band på kjøpet.

Reimen bestilles direkte fra Samsung. Les mer under om hvordan kampanjen innløses. Tilbudet gjelder i lanseringsperioden, så langt lageret rekker.

Lanseringstilbud

SamsungGalaxy Watch Ultra
Titanium

Velg farge: Titanium

Lanseringstilbud

Kjøp Samsung Galaxy Watch Ultra og få med Galaxy Watch Ultra Trail Band på kjøpet.

Reimen bestilles direkte fra Samsung. Les mer under om hvordan kampanjen innløses. Tilbudet gjelder i lanseringsperioden, så langt lageret rekker.


Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på smartklokken. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnementet kommer i tillegg og velges på neste steg.

  • Få 1000,- i rabatt
8490,-
7490,-
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Intelligente AI-funksjoner til trening

video-galaxy-ai-watch-ultra

Finjuster treningen med Galaxy AI

Sensorer og Galaxy AI¹ samarbeider for å bli kjent med kroppen din jo mer du bruker klokken. Puls og temperatur i hvile og aktivitet måles kontinuerlig, slik at du får en nøyaktig analyse og kan perfeksjonere treningsøktene dine.

I tillegg til lengde og tid kan du også se hvor høyt du har klatret. Via GPX-filer kan du sammenligne treningsøktene dine – men også få tips om nærliggende ruter som kan passe for deg. Er du ute i terrenget og faller, registrerer klokken dette og du kan raskt varsle.

Kondisjonstest på et øyeblikk

Med Galaxy AI og avanserte sensorer i klokken kan du ta kondisjonstester utendørs, både på sykkel og med løping. Det tar bare ti minutter!

lifestyle-situations-galaxy-watch-ultra

Konkurrer mot ditt tidligere jeg og beveg deg fremover

Når du løper eller sykler på samme sted som tidligere, kan du bli motivert ved å sammenligne ditt tidligere tempo i sanntid. Bruk også de personlige pulssonene, så kan du utvikle treningen i eget tempo. Selv når du svømmer² er sensorene i gang, og Galaxy AI trener på pusten din og analyserer pulsen. Også her ser du resultater om hvordan formen din er ved ulike lengder og intensiteter.

Maksimer sykkeltreningen

Du kan ta en avansert mosjonstest på sykkel ved hjelp av Galaxy AI. Koble til Samsung Health og sykle i mer enn 10 minutter mens du bruker en smartklokke, og få FTP-generering (Functional Threshold Power). Jo mer du gjentar det, desto høyere er nøyaktigheten til FTP³.

Få oversikt for multisport

multisport-galaxy-watch-ultra

Du kan enkelt opprette flere felt for ulike treningsprogrammer og idretter, for eksempel for triatlon. Med hurtigknappen kan du raskt bytte mellom ulike felt.

Intelligente AI-funksjoner til velvære

Galaxy AI registrerer dagsformen

Galaxy AI i klokken analyserer sensorenes kontinuerlige pulsmåling under søvn og i våken tid1. Klokken viser dagsformen din, og du får en personlig plan for trening, hvile og søvn. Du blir varslet hvis pulsen din er uregelmessig i en periode, slik at du kan ta EKG med klokken og få mer informasjon.

Sov godt. Tren bedre.

Med Galaxy AI i klokken får du en grundig søvnanalyse. Galaxy AI samarbeider med Samsung Health-appen og gir deg en personlig utformet plan slik at du kan få bedre nattesøvn og føle deg mer opplagt på dagtid – og ikke minst: få mer ut av treningen.

Intelligente AI-funksjoner til hverdagen

Automatisering av svarene dine

Ut fra kommunikasjonen din lærer Galaxy AI i klokken hvordan du vil svare, og automatiserer deretter svarene fra deg. Så praktisk når du har hendene fulle.

Dikter til klokken, få teksten på mobilen

Kommer du på noe lurt og vil skrive det ned raskt: Dikter til klokken, så noteres og oppsummeres teksten på mobilen.

Ytelse

Urkraft med 3 nm AP-brikkesett

Galaxy Watch Ultra er den første utendørs treningsklokken som drives med 3 nm AP med fem kjerner med big.LITTLE-arkitektur. Den gir kraft til Galaxy AI-funksjoner, energieffektiviteten er forbedret med ca. 30% sammenlignet med forrige Samsung Galaxy Watch og gjør at klokken fungerer smidigere og svarer raskere takket være en ny brikke og algoritme.

Neste generasjon BioActiveSensor2

Hjertefrekvensen din måles like nøyaktig under både trening og søvn – takket være den nye hyperfølsomme BioActiveSensor2.

Dobbel GPS gir mer nøyaktig navigering

Galaxy Watch Ultra har forbedret GPS-ytelse med en ny GNSS-brikke (L1+L5) med to frekvenser og en avansert algoritme som gir deg økt posisjonsnøyaktighet i tettbygde bymiljøer. Det betyr også at du får en jevnere sporingslogg når du bruker klokken i utfordrende miljøer som skog og fjell.

Opptil 100 timers batteritid

Under et viktig løp er det ikke batteritiden du vil fokusere på, heller ikke når du konkurrerer i havsvømming og bare har én strekning igjen. Galaxy Watch Ultra har lang brukstid. I strømsparemodus varer batteriet i opptil 100 timer. Under trening i Stamina-modus holder batteriet i opptil 48 timer.

Galaxy-opplevelser

Synkroniser med favorittappene dine Galaxy Watch Ultra fungerer naturligvis med de fleste apper. Få fullt potensial i klokken med apper for alt du vil og må gjøre, for eksempel trening, velvære og hverdagslige ting som betaling og kart.

Din unike klokke med One UI 6

Med Samsungs nyeste grensesnitt, One UI 6, designer du klokkens utseende og organiserer apper slik du vil ha dem. Med bevegelser samhandler du enkelt med klokken og får følbare svar, som vibrasjoner.

Maksimer bruken med økosystemet

Nye Galaxy Watch Ultra er viktig i Galaxys økosystem. Med enkel tilkobling til andre Galaxy-enheter får du mer ut av de ulike funksjonene, slik at du kan ta bilde direkte fra håndleddet eller se hvordan bildene på mobilen ser ut på smartklokken.

Design og holdbarhet

Tåler ekstreme aktiviteter¹

Galaxy Watch Ultra er utviklet for røffe aktiviteter i skogen, høyt oppe i fjellet og i havet5. Klokken er robust i henhold til IP68- klasse og MIL-STD 810H, og er testgodkjent for svømming i havet. Titanium Aerospace- grade og Sapphire Glass gjør at klokken tåler ripende grener og slag. Galaxy Watch Ultra tåler temperaturer fra -20 til +55 grader og bakkenivåer fra -500 til 9000 meter.

Først funksjon. Så stil.

Galaxy Watch Ultra har en funksjonell såkalt Cushion Design som passer utendørs. Klokken finnes i én størrelse, 47 mm. Velg mellom fargene Titanium Silver, Titanium Gray og Titanium White. Tre ulike klokkeremmer passer til vannsport, aktiviteter i skog og terreng samt cityfeel. Alle er smidige, behagelige og brukervennlige med smart Dynamic-Lug-System.

Hold kurs natt som dag

Den selvlysende urskiven hjelper deg å finne frem når det er mørkt. Er det sterkt sollys om dagen, er skjermen lys og tydelig å lese.

Klar for action

quick-button-galaxy-watch-ultra

Med hurtigknappen på siden av klokken kan du enkelt ta tiden, starte og pause sporingen av trening, eller slå på lommelykten. Skulle uhellet være ute, kan du raskt trykke på sideknappen i fem sekunder for å utløse varslingssirenen.

Vindbeskyttede samtaler

Med Galaxy AI-teknologi filtreres og reduseres vindstøy under opptak eller samtaler. Du hører bedre og du høres klart og tydelig når du kommuniserer med Galaxy Watch Ultra. En enkel, klypende bevegelse Vil du raskt kunne motta samtaler, slå på musikk eller stoppe en timer – gjør den klypende bevegelsen i luften over klokken.

I esken

I esken finner du Galaxy Watch Ultra med HNBR Dynamic-Lug-rem, trådløs lader og en hurtigstartguide.

¹Noen AI-funksjoner krever pålogging til en Samsung-konto. ²Galaxy Watch Ultra er vannbestandig i 10 minutter på 100 meters dyp i henhold til ISO22810-standarden. Testen ble utført i 5 % saltvann og 4 ppm klorvann. Galaxy Watch Ultra er vannbestandig med en IPx8-klassifisering basert på laboratorietestforhold for nedsenking i ferskvann på opptil 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter. Den er ikke egnet for aktiviteter med høyt vanntrykk og dykking. Den kan brukes til aktiviteter i grunt vann, som svømming i bassenget eller havet. Vannbestandigheten er ikke en permanent egenskap og kan reduseres over tid. Du finner mer informasjon i brukerhåndboken, inkludert instruksjoner for vedlikehold/bruk. Galaxy Watch Ultra er støvbestandig med en IP6x-klassifisering basert på laboratorietestforhold fra tredjepart: 2 kg talkpulver (maks diameter på 0,05 mm) per kubikkmeter ble blåst inn i et testkammer med enheten (lufttrykket i enheten ble holdt under omgivelsesluft) i 2 timer. Støvbestandigheten kan variere avhengig av faktiske bruksforhold. Galaxy Watch Ultra er MIL-STD 810H-sertifisert: Høy/lav temperatur, fuktighet, nedsenking, salttåke, støv, vibrasjon, fall osv. MIL- STD-810H er en standardisert form for testing utviklet av det amerikanske militæret for å kunne foreta en nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Faktisk bruk kan variere avhengig av de spesifikke miljøforholdene som brukes i testingen. Ekstreme forhold garanteres ikke. Galaxy Watch Ultra er MIL-STD 810H-sertifisert: Den har gjennomgått en test som gjentas fra -20 °C (1 time) til +50 °C (1 time) i totalt 6 timer. ³Galaxy-smarttelefonen må være koblet til en effektmåler for å kunne måle en personlig FTP-verdi. Vil du beregne en mer nøyaktig FTP-verdi, må du koble Galaxy Watch til en smarttelefon. FTP-verdiene beregnes automatisk når du sykler på et middels til høyt intensitetsnivå i mer enn 4 minutter med sykkeleffektmåleren koblet til sykkelen. Med maskinlæring fungerer det slik at jo mer du sykler gjentatte ganger, desto mer nøyaktige og personlige blir FTP-verdiene. Sykkelens effektmåler kjøpes separat. For å oppdatere intervaller for hver HR-sone ved løping basert på kardiopulmonal status, kreves det utendørs løping i konstant hastighet på 4 km/t eller raskere i mer enn 10 minutter. ⁴IHRN- (Irregular Heart Rhythm Notification) og EKG-funksjonen kan variere avhengig av land eller region. På grunn av landsbegrensninger for å opprettholde godkjenning/registrering som et medisinskteknisk produkt, fungerer hjerteovervåkning kun på smartklokker og mobiler som er kjøpt i landene der tjenesten er tilgjengelig (funksjonaliteten kan derimot være begrenset når brukere reiser til land der denne tjenesten ikke er tilgjengelig). Les mer på https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor og finn ut i hvilke land denne tjenesten er tilgjengelig. Ikke beregnet på å melde fra ved hvert tilfelle av uregelmessig rytme som kan tyde på atrieflimmer, og uteblivelse av melding indikerer ikke at det ikke forekommer sykdom. Den er ikke beregnet på brukere med andre kjente hjerterytmeforstyrrelser eller brukere under 22 år. Kun beregnet for generell trening og velvære. Ikke ment for å oppdage, diagnostisere, behandle, enheten og/eller appen skal ikke anses som medisinsk rådgivning. Brukere bør søke medisinsk rådgivning fra en lege. ⁵Funksjonen krever Samsung-konto. Tilgjengeligheten og støttede funksjoner kan variere avhengig av land, region eller operatør. Transcript Assist krever nettverkstilkobling og pålogging til Samsung-konto. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Lydfiler må være kortere enn 3 timer for å kunne behandles. Noen språk kan kreve nedlasting av språkpakker. ⁶Krever Samsung Galaxy Z Flip6, Z Fold6 eller S24. ⁷Lydstyrken og rekkevidden kan variere avhengig av omgivelsene.

Dimensjoner
Bredde
47,4 mm
Dybde
12,1 mm
Lengde
47,4 mm
Vekt
Vekt
94 g
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
ESIM-PUSH
Annet
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPx8 (vannbestandig i 10 minutter på 100 meters dyp i henhold til ISO22810-standarden)

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid

Følg trinnene nedenfor for å få Galaxy Watch Ultra Trail Band Dark Gray¹:

Gå til www.samsung.com/no/offer/watch-ultra-band-redeem, klikk på denne kampanjen og registrer deg for å få din Galaxy Watch Ultra Trail Band.

1. Klikk på "Registrer kjøpet" for å komme til siden der du laster opp kvitteringen samt oppgir fullt navn, e-postadresse og serienummer på kjøpet ditt av Galaxy Watch Ultra.

2. Registrer kjøpet ditt senest 18.08.2024.

3. Etter at du har registrert kvitteringen din, vil du motta en e-post fra vår logistikkpartner Aditro med mer informasjon om neste trinn. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av tilleggsprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.

4. Opplysningene gjennomgås deretter manuelt av Aditro Logistics AB. Hvis registreringen godkjennes, vil kampanjeproduktet sendes av Aditro Logistics AB innen ca. 40 virkedager til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan tilleggsproduktet sendes senere enn etter 40 dager. Hvis et tilleggsprodukt går tomt på lager har Samsung rett til å tilby et likeverdig produkt av tilsvarende verdi i stedet. Kun levering i Norden og tilbudet er gyldig i den angitte kampanjeperioden. Vi ber deg om å være oppmerksom på postvarsler som kommer på e-post eller SMS. I tilfelle et tilleggsprodukt har blitt returnert til Samsung fordi tilleggsproduktet ikke er hentet, vil Samsung kun sende tilleggsproduktet på nytt maksimalt én (1) gang og innenfor den angitte kampanjeperioden.

5. Det er kun mulig å bruke tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjevilkårene.

Hvis du har spørsmål om kampanjen, vennligst kontakt Samsungs kundestøtte på 21 62 90 99 eller besøk www.samsung.com/no/support/contact/

¹Dette tilbudet er kun gyldig ved kjøp av Samsung Galaxy Watch Ultra (SM-L705) i kampanjeperioden 10. juli 2024 til 28. juli 2024 hos utvalgte forhandlere. Tilbudet gjelder Galaxy Watch Ultra Trail Band Dark Gray (verdi ca. 899 kr). Registrering kan skje fra 10. juli 2024 til 18. august 2024. Kun levering i Sverige, Norge, Finland og Danmark.