Samsung Z Fold5 Cream 1-tek-no
Samsung Z Fold5 Cream 2
Samsung Z Fold5 Cream 3
Samsung Z Fold5 Cream 4
Samsung Z Fold5 Cream 5
Samsung Z Fold5 Cream 6
Samsung Z Fold5 Cream 7
Samsung Z Fold5 Cream 8
Samsung Z Fold5 Cream 1-tek-no
Samsung Z Fold5 Cream 2
Samsung Z Fold5 Cream 3
Samsung Z Fold5 Cream 4
Samsung Z Fold5 Cream 5
Samsung Z Fold5 Cream 6
Samsung Z Fold5 Cream 7
Samsung Z Fold5 Cream 8

SamsungGalaxy Z Fold5

SamsungGalaxy Z Fold5

5

(5)
Velg minne: 256 GB
Velg farge: Cream
Henter lagerstatus

Betalingsmåte

SVITSJ

739,-/md (eks MVA).

Fordeler med SVITSJ

  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon etter 12 md hvis du vil
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 17736,- (eks MVA).

Kun telefon

16792,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Samsung Z Fold5 leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en USB-C-lader fra før av kan denne brukes.

tek-9-helt-ratt-anbefalt

«Galaxy Z Fold5 er mobilen som har «alt»» – TEK.no, 10. august 2023

Både mobil og nettbrett

Nye Samsung Galaxy Z Fold5 er mobilen for deg som ønsker en ekstra stor skjerm – som kan brettes sammen til en smidig telefon og brukes med én hånd.

galaxy-z-fold5 lifestyle-mann

Den utvendige 6,2"-skjermen er større enn den på Galaxy S23, noe som betyr at du enkelt kan gjøre alt du pleier og må gjøre i sammenbrettet modus. Men når du åpner til den innvendige 7,6"-skjermen, har du plutselig et nettbrett i hånden – klar for både jobb, spill og underholdning, uansett hvor du er.

Enda smidigere opplevelse

Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, er Galaxy Z Fold5 tynnere enn forgjengeren og hele 10 gram lettere.

120 Hz innenfra og ut

Høyoppløste, lyssterke, dynamiske og ultraresponsive – uansett om du bruker den utvendige eller innvendige skjermen får du en suveren skjermopplevelse med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Vær produktiv overalt

Jobb hvor du vil med nye Samsung Galaxy Z Fold5. Den store hovedskjermen har plass til opptil tre åpne vinduer, for enkel multitasking. Lag en presentasjon, bla i bilder og les e-post – samtidig.

galaxy-z-fold5-lifestyle-produktivitet

Plasser den brettbare mobilen i halvåpen modus på bordet og start et videomøte.

Vær effektiv eller kreativ med S Pen

Med smarte S Pen¹ kan du notere på skjermens nedre del samtidig som du har et videomøte. Det er den tynneste S Pen noensinne, og i tillegg til å ta notater kan du blant annet redigere bilder og videoer helt perfekt, skissere forslag og styre presentasjoner med enkle håndbevegelser – her fungerer S Pen nemlig som fjernkontroll.

Klar for spill og underholdning

Gå aldri glipp av en kamp. Med nye Galaxy Z Fold5 har du alltid spennende serier, nervepirrende kamper og altoppslukende spill lett tilgjengelig. Den store lyssterke skjermen er perfekt både til gaming og underholdning – overalt.

galaxy-z-fold5 gaming

Skjermen tilpasser seg lysforholdene, for fargesterke bilder selv i skarpt dagslys. Og hvis du sitter på toget på vei hjem, kan du bare sette mobilen i halvåpen modus på bordet foran deg, lene deg tilbake og nyte innholdet.

Kamera i absolutt toppklasse

Galaxy Z Fold5 er et veldig godt valg for deg som liker å fotografere og filme. Med et hovedkamera på 50 MP kan du ta skarpe og detaljrike bilder med imponerende fargegjengivelse. Hvor som helst og når som helst – med Nightography-teknologien blir nemlig både bilder og filmer bedre selv i svakt lys. Og vil du komme nærmere motivet har du både 3x optisk zoom og 30x Space Zoom lett tilgjengelig.

Galaxy Z Fold5 har også et 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° og et telekamera på 10 MP. I tillegg er det plassert ytterligere to kameraer på hver av skjermene, slik at det skal være enkelt å ta videosamtaler og bilder uansett om du har mobilen åpen eller lukket.

Maksimal kraft

Den kraftige prosessoren Snapdragon 8 Gen 2 lar deg spille og strømme uten forsinkelser. Og med et dobbelbatteri på 4400 mAh kan du dessuten holde på med det du vil eller må gjøre ekstra lenge.²

Optimaliserte apper

For at du skal kunne utnytte den store flaten maksimalt, er flere populære apper optimalisert for Galaxy Z Fold5. Et smart grensesnitt og praktiske funksjoner gjør opplevelsen enda bedre – og siden Galaxy Z Fold5 har Googles operativsystem, er blant annet flere av appene som ofte brukes i jobbsammenheng klargjort for den store innvendige skjermen.

Forhåndsvisning fra to kanter

Med to skjermer kan du og den du tar bilde av se resultatet – samtidig. Når du har Galaxy Z Fold5 åpen og tar bilde eller filmer med de utvendige hovedkameraene, gjenspeiler frontskjermen den innvendige skjermen. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vil ta en selfie.

Skift smidig mellom skjermene

Fra smidig enhåndsbruk til maksimal overflate. Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider: Du kan skifte fra den ene skjermen til den andre akkurat når du vil, og innholdet som du har oppe, følger med.

Robuste materialer

Galaxy Z Fold5 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.³ Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter⁴, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Fold5 er IPX8-klassifisert³, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn dette.

Stilrene farger

Galaxy Z Fold5 finnes i tre nyanser: Velg mellom stilrene Phantom Black, elegante Cream og moderne Icy Blue.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Fold5 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Fold5, får du med en USB-ledning, instruksjoner på norsk og en nål til å ta ut SIM-kortet med.

Dimensjoner
Bredde
129,9 mm (lukket 67,1 mm)
Dybde
6,1 mm (lukket 13,4 mm)
Lengde
154,9 mm
Vekt
Vekt
253 g
Skjerm
Skjermstørrelse
7,6 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED, 1-120 Hz
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Hoved: 50 MP F1.8; Ultra Wide: 12 MP F2.2; Tele: 12 MP F2.2
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP F2.2 + 4 MP F1.8 UDC
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
v 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
One UI
Prosessor
Snapdragon 8 Gen 2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4400 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja (sidemontert)
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPX8
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB C-Type (3.2)

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.