SamsungGalaxy Z Fold6
Silver Shadow

SamsungGalaxy Z Fold6
Silver Shadow

Velg farge: Silver Shadow

Henter lagerstatus

Betalingsmåte

Fordeler med SVITSJ

Som SVITSJ-kunde får du alltid skjermforsikring inkludert! Denne dekker skader på skjermen.

879,-/md (eks MVA).
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 21096,- (eks MVA).
Abonnement velges på neste side

Velger du Svitsj får du alltid skjermforsikring inkludert

GALAXY AI

Fremtiden er her – i dag

Galaxy AI¹ endrer oppfatningen av hva en Samsung-mobil kan gjøre, hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. En nyhet som endrer hverdagen og tar deg inn i en ny æra.

Med Circle to Search with Google² kan du nå søke etter objekter eller tekst uten å skrive. Bruk fingeren din til å sirkle rundt ett objekt eller tekst i bildet eller videoen, så finner mobilen eller nettbrettet det du leter etter.

Med Note Assist¹ holder du styr på notatene dine. Korte sammendrag gjør det enklere å sortere notatene, mens automatisk genererte overskrifter gir deg full oversikt over innholdet. Du kan også oversette hele dokumentet.

Med Transcript Assist¹ slipper du å skrive for hånd. Du bare spiller inn en talemelding, så forvandler AI innholdet til tekst.

Med Interpreter¹ får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk.

Både mobil og nettbrett

Samsung Galaxy Z Fold6 er mobilen for deg som ønsker en ekstra stor skjerm – som kan brettes sammen til en smidig telefon og brukes med én hånd. Den utvendige 6,3″-skjermen er større enn den på Galaxy S24, noe som betyr at du enkelt kan gjøre alt du pleier og må gjøre i sammenbrettet modus. Men når du åpner til den innvendige 7,6″-skjermen, har du plutselig et nettbrett i hånden – klar for både jobb, spill og underholdning, uansett hvor du er.

Enda smidigere opplevelse

Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, er Galaxy Z Fold6 tynnere enn forgjengeren og hele 14 gram lettere.

120 Hz innenfra og ut

Høyoppløst, lyssterk, dynamisk og svært responsiv – både frontskjermen og hovedskjermen gir deg en skjermopplevelse som er vanskelig å slå med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

Vær produktiv overalt

Jobb hvor du vil med nye Samsung Galaxy Z Fold6. Den store hovedskjermen har plass til opptil tre åpne vinduer, for enkel multitasking. Lag en presentasjon, bla i bilder og les e-post – samtidig. Plasser den brettbare mobilen i halvåpen modus på bordet og start et videomøte.

Vær effektiv eller kreativ med S Pen

Med smarte S Pen² kan du notere på skjermens nedre del samtidig som du har et videomøte. Det er den tynneste S Pen noensinne, og i tillegg til å ta notater kan du blant annet redigere bilder og videoer helt perfekt, skissere forslag og styre presentasjoner med enkle håndbevegelser – her fungerer S Pen nemlig som fjernkontroll.

Klar for spill og underholdning

Gå aldri glipp av en kamp. Med nye Galaxy Z Fold6 har du alltid spennende serier, nervepirrende kamper og altoppslukende spill lett tilgjengelig. Den store lyssterke skjermen er perfekt både til gaming og underholdning – overalt. Skjermen tilpasser seg lysforholdene, for fargesterke bilder selv i skarpt dagslys. Og hvis du sitter på toget på vei hjem, kan du bare plassere mobilen i halvåpen modus på bordet foran deg, lene deg tilbake og nyte innholdet.

Kamera i absolutt toppklasse

Galaxy Z Fold6 er et veldig godt valg for deg som liker å fotografere og filme. Med et hovedkamera på 50 MP kan du ta skarpe og detaljrike bilder med imponerende fargegjengivelse.

z-fold6-kamera

Hvor som helst og når som helst – med Nightography³-teknologien blir nemlig både bilder og filmer bedre selv i svakt lys. Og vil du komme nærmere motivet har du både 3x optisk zoom og 30x Space Zoom lett tilgjengelig.

zoom-z-fold6

Galaxy Z Fold6 har også et 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° og et telekamera på 10 MP. I tillegg er det plassert ytterligere to kameraer på hver av skjermene, slik at det skal være enkelt å ta videosamtaler og bilder uansett om du har mobilen åpen eller lukket.

Enda bedre Nightography³

Med Samsung Galaxy Z Fold6 kan du være sikker på at bildene blir bra – uansett lysforhold. Takket være vår forbedrede Nightography³-teknologi hvor Space Zoom for Nightography3 har fått 60% større piksler og skapere programvareog mer lysinnslipp – får du bedre skarphet og mer levende farger i dine fotografier. Derfor kan du være trygg på at du får skarpe bilder, selv når det er mørkt.

Maksimal kraft

Den kraftige prosessoren Snapdragon 8 Gen 3 lar deg spille og strømme uten forsinkelser. Og med et dobbelbatteri på 4400 mAh kan du dessuten holde på med det du vil eller må gjøre ekstra lenge.⁴

Optimaliserte apper

For at du skal kunne utnytte den store flaten maksimalt, er flere populære apper optimalisert for Galaxy Z Fold6. Et smart grensesnitt og praktiske funksjoner gjør opplevelsen enda bedre – og siden Galaxy Z Fold6 har Android operativsystem, er blant annet flere av appene som ofte brukes i jobbsammenheng klargjort for den store innvendige skjermen.

Forhåndsvisning fra to kanter

Med to skjermer kan du og den du tar bilde av se resultatet – samtidig. Når du har Galaxy Z Fold6 åpen og tar bilde eller filmer med de utvendige hovedkameraene, gjenspeiler frontskjermen den innvendige skjermen. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vill ta en selfie.

Skift smidig mellom skjermene

Fra smidig enhåndsbruk til maksimal overflate. Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider: Du kan skifte fra den ene skjermen til den andre akkurat når du vil, og innholdet som du har oppe, følger med.

Robuste materialer

Galaxy Z Fold6 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.⁵ Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter⁶, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Fold6 er IP48-klassifisert⁵, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn dette.

Stilrene farger

Samsung Galaxy Z Fold6 fås i tre farger: Velg mellom Silver Shadow, Pink og Navy.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Fold6 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

Bedre sammen

galazy z fold6 z flip6 watch ultra watch7 buds3 pro 800 566

Få enda mer ut av Galaxy Z Fold6 med Samsung-tilbehør som Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra eller Buds3 Pro.

¹Noen AI-funksjonaliteter krever innlogging på Samsung konto. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter. ²Krever nettverkstilkobling og innlogging på Google og Samsung-konto. Tilgjengeligheten av søkefunksjoner og de støttede appene kan variere etter land, språk og visuelle treff. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen. ³Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. ⁴Galaxy Z Fold6 er bare kompatibel med S Pen beregnet for nettopp denne modellen. S Pen selges separat. ⁵Resultatene kan variere avhengig av lysforhold og/eller opptaksforhold. ⁶Batteritiden kan variere etter bruk. ⁷Basert på laboratoriebasert test for nedsenking i opp til 1,5 meter ferskvann i opp til 30 minutter. Anbefales ikke for bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvtetthet er ikke permanent og kan avta med tiden på grunn av normal slitasje. ⁸Tjenesten gjelder ved kjøp av Galaxy Z Fold5 hos utvalgte forhandlere eller på samsung.com. Alle reparasjoner utføres av Samsungs autoriserte serviceverksteder (ASC) og benytter originaldeler til reparasjon. Les mer på https://www.samsung.com/no/support/contact/. Kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter gjelder kun 1 gang per enhet, innen ett år og ved fremvisning av kvittering. Spørsmål om tjenesten rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07.

Dimensjoner
Bredde
132,6mm (lukket 68,1mm)
Dybde
5,6mm (lukket 12,2mm)
Lengde
153,5mm
Vekt
Vekt
239g
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
374 ppi (lukket 410 ppi)
Skjermstørrelse
7,6" (lukket 6,3")
Skjermtype
Dynamic AMOLED 2X, 1–120 Hz, 2 600 nits
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
"Hoved: 50 MP, f/1.8 Ultravidvinkel: 12 MP, f/2.2 Tele: 10 MP, f/2.4"
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP, f/2.2 + 4 MP, f/1.8 UDC
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth® v5.3
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Snapdragon 8 Gen 3
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4400mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, på siden
Hurtiglading
Super hurtiglading (25 W) med hurtiglader (medfølger ikke)
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP48
Innhold i salgspakke
Ladekabel, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, Trådløs hurtiglading (15 W)
Type ladekontakt
USB-C 3.2 Gen1

Valgfri mobil fra vårt sortiment

Velg den mobilen du ønsker deg og et Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, kun en fast lav månedspris for abonnementet og mobilen over 24 måneder. Du kan bytte mobil i Telia-butikker, via kundeservice eller sammen med Click-abonnement i nettbutikken.

Bytt mobil etter 12 måneder

Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger SVITSJ-avtalen med nye 24 måneder. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Det er mulig å bytte mobil etter kun 3 måneder, men du må da betale de resterende månedene opptil 12 måneder.

Skjermforsikring inkludert

Med SVITSJ Bedrift er du alltid forsikret mot knust skjerm. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fukt og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Bedrift Plussforsikring for kr 99 per måned.

SVITSJ med god samvittighet

For hver mobil som byttes inn går 10 kr til No Isolation. På den måten bidrar du til å finansiere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge.